Volk K.L. 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Jaz bi se boril do konca do zadnjega metka. Ni denarja na tem svetu, da mi bo neki tujec, neznanec odločal o mojem življenju, o moji usodi ali smrti, z nožem ali metkom.hmm... jaz pa ne- mogoče ker se ne identificiram z ničemer. ne bi sodelovala v prelivanju krvi... na takšen način se nič ne spremeni: nasilje na nasilje.čeprav kri ali pa podrejanje edino kar vem je da bi storila vse za to da bi se izognila obema. da se ubrati tudi to pot- čim več takšnih izbir, tem manj možnosti za vojne In ko nimaš več nič na izbiro. Ali predati se ali ubijati Kaj potem Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 There would be people alive today if we had a death sentance je rekla ena first lady... no js se čist strinjam, luciferja lepo na štrik .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 In ko nimaš več nič na izbiro. Ali predati se ali ubijati Kaj potem mislim pa da bi prej sebe kot koga drugega ker če pogledamo s temi očmi je isto: moja duša- tvoja duša. moje telo- tvoje telo. če tebe ubijem- ubijem sebe. mogoče pa človek ki je poln ljubezni sploh ne bo privlačil takšnih izkušenj ko bo treba uporabiti agresijo- oz. se bo zmogel znajti drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Matr je kakšnim norčkom lušno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 There would be people alive today if we had a death sentance je rekla ena first lady... no js se čist strinjam, luciferja lepo na štrik ....Vidim, da si pokazal pravi obraz. Si poln sovraštva... haha glede na tvoj obraz dol ob podpisu... ga tudi ti kažeš... črviv in gniu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Mick. Ti si en strahopetec, pa še morilec po vrhu - in to brez domišljije. Itak si en gnoj, ki tukaj na nas najboljših zdraviš svoje komplekse. Tako se bojiš nas mislečih (ti itak nisi misleč), da bi nas rad kar pospravil, pa nimaš jajc, da bi naredil to... Vsak tvoj post izraža, da si en slabič. ...čist si me zašarmiral...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Jaz sem večkrat sodeloval na kolinah. Jetra so najboljša, če se jih pripravi še preden se ohladijo.V bistvu me skoraj zabavas, Lucifer... Kje si zdaj koline privlekel? Jaz pa nikoli marala drobovine, res pa, priznam, edino jetrca in to pa kar ful (shizila)... 'Ne nasedaj tem lazem'... pravis... OK - kaj cem se zdaj s tabo krozno s temle... Nima smisla...Ampak recimo da je samo en fekt... da mi je neumnost in plasticnost preprosto antipaticna...Ne glede na to, kdo je crn in kdo bel, kdo rdec in rumen in kdo je v igri, kdo zmaguje in kdo je porazen. ... Ko sva ravno na zvezi... daj povej, ce zelis, zakaj si zavzel tako 'strategijo'pogovora?Ker to te vkalupi nekako.Ne verjamem, da si tak, no.... Ne vem, kaksen je tvoj 'test', a mi je lazje s tabo komunicirat, ce si tvoj nacin predstavljam tako. Ves, jaz odvzamem tvoje energije besed in ikono in vse..... in vidim samo nekaj medlega zadaj, medlega zato, ker toliko pac lahko zaznam, vec pa ne pustis...Saj je OK - samo preprosto ne morem verjet, da ti ne prebavljas, da ne znas uzivat...Kaj cmo, vecni optimist... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ves, jaz odvzamem tvoje energije besed in ikono in vse..... in vidim samo nekaj medlega zadaj, medlega zato, ker toliko pac lahko zaznam, vec pa ne pustis...Vsa sporočila izpeljuje iz teh dveh svojih ikon. Če ju odvzameš, ne ostane skoraj nič... na katere misli naj repliciram, ko na ikone nima smisla? Ampak glej, nekatere pa prav to zelo vleče... :xx!: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 In ko nimaš več nič na izbiro. Ali predati se ali ubijati Kaj potem mislim pa da bi prej sebe kot koga drugega ker če pogledamo s temi očmi je isto: moja duša- tvoja duša. moje telo- tvoje telo. če tebe ubijem- ubijem sebe. mogoče pa človek ki je poln ljubezni sploh ne bo privlačil takšnih izkušenj ko bo treba uporabiti agresijo- oz. se bo zmogel znajti drugače. Ja seveda ubiješ del sebe. Ampak pri tako kriznih situacijah, zmeraj umre del tebe, bodisi kot žrtev ali morilec. Nikoli se ne ve kdo bi bil v takih situacijah povsem miren, kdo žrtev, kdo morilec Narava vsakega človeka je nepredvidljiva, v nepredvidljivih situacijah. Ne more se z zagotovostjo reči, da jaz pa med vojno ne bi ubijal. Ali pa da vam nekdo vdira v stanovanje, na zelo nasilen način, pa imate kakšno orožje pri sebi, ni vrag da ga ne bi uporabil, v skrajni sili. V takih situacijah ni razuma, prevlada samo destrukcija in nagon po preživetju, v naših glavah. Koliko je bilo uglednih profesorjev in učiteljev v Bosni, ki so bili v 60-ih nekakšni () YU hipiji, pa so se v devetdesetih spremenili v klavce. Da ne govorimo o vplivu mas medijev. Če poleg tega izgubiš še nekoga bližnjega, pol je zelo težko ostati miren, ne da bi prijel puško v roke. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Luciferko..si le Razumnik.dovolj zate, dovolj za layf, ki ga dojemaš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 imam na vesti že par um orov-muhe in žuželke!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 odvinso na kaki način Na en način bi ubijal, na drugi način pa ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Po moje bi...če bi me nekdo hotu fentat in bi mela priliko, da ga jest prej, bi pač ga...kaj, hudiča me bo strelow...nema....ratatatatatata Sam tko, da bi šla pa v vojsko in pobila cel kup ljudi, sploh pa nedolžnih...ta bi bla pa zelo težka...ampak, ko se znajdeš v takih okoliščinah....u never now. Nikoli ne reci nikoli, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz sem definitivno sposobna ubijat, če gre za hude stvari.... nimam pa nobene želje, da bi do tega prišlo.... v vojsko pa ne bi šla. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem definitivno sposobna ubijat, če gre za hude stvari.... nimam pa nobene želje, da bi do tega prišlo.... v vojsko pa ne bi šla. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 na zhalost, mislim ,da sem sposobna ubijat.......ne da mislim ...ampak vem..........in tudi vem koga....in zakaj.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 Js pa ne vem zakaj pa nevem če mene, ahja strah je skrit v tej nevednosti aaa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js pa ne vem zakaj pa nevem če mene, ahja strah je skrit v tej nevednosti aaa no panic,ubijam sam ljubimce Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 Haha no pol boš ti moja zadnja ljubica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha no pol boš ti moja zadnja ljubicaja,kamotka takoj za mickom-moram najprej njega zrihtat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>črna vdova To je ljubezen ha, da jo lahko ljubim bom moral umret. ljubav boli,ja ja......vrat mam najrajsh......she posebno che mi odgovarja krvna grupa zdej si moj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...da si ne boš zobkov polomla na mojmu bull vratu..... srkam silno dobro Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol me bo pa tak vrag vzel....se nem rabu vbit Ste me klicali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Misliš ste naju klicali O ne, jaz sem bolj matilda No ok, vrag, ti je prepuščeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ali ste včeraj zvečer gledali na PopTV intervju z Richardom Kuklinskim, psihopatom in množičnim morilcem? (11.4.35, čas neznan, Jersey City, N.J., ZDA) Kot bi bil omamljen - s svojo veličino, recimo. Niti trzal ni, ko je govoril o srhljivih primerih. Ne moreš verjeti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.