Skoči na vsebino

A bi, ko bi prišlo do tega, ubijali?

El Nino

Recommended Posts

Kašn 2000i primer.... tolk pacientov ma zdravnik :D hehe vseh skp, v sloveniji še prepogosto k jih je mal preveč.... pismu sicer pa na konc vsi umrejo ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 256
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D hihi kako je že murpijev zakon.... ne se bat kugle ki vas cilja.... pazite se tiste ki vas ne ;) ;) ... :D ampak čak čak makarov pa res ni nevem kaj :) boš rabla več kt en naboj :P :D :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

Jst mislim, da ga ni človeka, ki iz takega ali drugačnega razloga nebi bil sposoben ubijat.

Moj bližnji "sorodnik" je bil zame tazadn človk, za kerga bi rekla, ta bo gdaj koga ubiu...pa se je lih to zgodilo.

Pač, vsi smo krvavi pod kožo...sam fino te more negdo razkačit pa je narjeno.

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi...

Vprašanje je bilo, če bi ubijali, ko bi prišlo do tega x?x

Jaz osebno ne, ker mi verjetno nikoli ne bo treba, razen če bi bila vojna, pa bi bila neposredno ogrožena ali pa kdo od mojih bližnjih. x!x

Sem pa že vprašala prijatelja vojaka, kako je s tem. Pa pravi, da konec koncev bi itak mogu, ker je že tako prej vedel v kaj se spušča, ko se je prijavil za poklicnega vojaka. Rekel je tudi: "Al ti njega, al pa on tebe, kaj maš rajši x?x "

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

mislim da b vsak ubijal če bilo ogroženo njegovo življenje al pa življenje njegovih dragih......najbol grozno se mi zdi glih to...kot vojak...da greš nekam pa strelaš ljudi k ti niso nikol nč nardili...sej ko si postavljen pred dejstvo a ti mene al jaz tebe pol...itak...sam je drgač če te nekdo direkt napade, ne tko v vojni...jaz v primeru vojne ne vem če bi bla prpravljena ubijat neke ljudi, k so verjetno čist fajn, k konkretno men nč nočjo...bi se že zavlekla nekam da mi neb blo treba x:Dx drgač pa...tk kt u filmih recimo vidiš...razni psihiči pa to..bi ga pa verjetno

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Mislim, da je vsak sposoben ubijati, ko ti eksplodira ventil. Pa s tem ne mislim, ko ti mtka zažge večerjo. S tem mislim, ko je tvoje življenje ogroženo in bi vse naredil, da bi ga rešil. Verjetno.

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

<{POST_SNAPBACK}>Vprašanje je bilo, če bi ubijali, ko bi prišlo do tega x?x

Jaz osebno ne, ker mi verjetno nikoli ne bo treba, razen če bi bila vojna, pa bi bila neposredno ogrožena ali pa kdo od mojih bližnjih. x!x

Sem pa že vprašala prijatelja vojaka, kako je s tem. Pa pravi, da konec koncev bi itak mogu, ker je že tako prej vedel v kaj se spušča, ko se je prijavil za poklicnega vojaka. Rekel je tudi: "Al ti njega, al pa on tebe, kaj maš rajši x?x "

Jaz dostikrat povem svojim sogovornikom (klientom) primero, da nas življenje pogosto spravi v enako situacijo kot revolveraša na ulici kavbojskega mesta ...

Na eni strani ulice ti, razkoračen in s pripravljeno pištolo - in na drugem koncu še en tak.

In potem se vse tvoje življenje zreducira na eno samo dilemo - "ali bom potegnil prej kot on?"

Velja za posle, zakon, odnose s sosedi itd. itd....

(Še posebej v primerih, ko se kdo predolgo spreneveda...)

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>:D hihi kako je že murpijev zakon.... ne se bat kugle ki vas cilja.... pazite se tiste ki vas ne ;) ;) ... :D ampak čak čak makarov pa res ni nevem kaj :) boš rabla več kt en naboj :P :D :D

:palec: :palec: x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 4 months later...
<{POST_SNAPBACK}>

Na eni strani ulice ti, razkoračen in s pripravljeno pištolo - in na drugem koncu še en tak.

In potem se vse tvoje življenje zreducira na eno samo dilemo - "ali bom potegnil prej kot on?"

x:)x

Lahko se tud umakneš xsrcx

In ostaneš živ xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

En citat(pa se spet ne spomnim od kod in od koga) xsrcx

Ampak se mi zdi da paše v tole temo xsrcx

NA SVETU JE MNOGO STVARI ZA KATERE JE VREDNO UMRETI xsrcx

IN NITI ENE ZA KATERO JE VREDNO UBIJATI xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...