Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 saj ti jo privoščim...se mi je sam zdela zanimiva Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Sem nas spet malo ven privlekla, da ne gremo v pozabo... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 jest sm tud dvojčica ( pa še luna v ovnu, asc v devici) - mal cudna kombinacija ane Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Da se pofočkam....dvojček x!x (asc.-strelec, luna-devica) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Jaz pa asc.škorpijon, luna bik, grozno? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 kr nekaj nas je... jaz mam pa luno v škorpijonu, asc. pa lev baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 no važn da maš neki v škorpjonu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 no važn da maš neki v škorpjonu. aja? zakaj?, zato sem pa najbrž tak satan od babe, kot mi pravijo... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 zato k so škorpjončki ful fajn... če si pa satanček pa sco nima nč zraven... mogoče ma vsa ta kombinacija še z bikcom in dvojčkom... k je kr kruta... vse zelo intenzivno in močno... nič kej preveč nežnosti... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 O to pa ne drži, sem nežna... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 sori... veš jz nisem noben stručko tko da nč ne vem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Jaz seveda dvojcek.. Kje pa so tiste moje bajte.. pa pojma nimam.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 tud jaz ne vem kje so moje bajte, me pa zanima kak to izvedet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Zaprašen topic ven iz predala!!! šuš! Dejte kaj o dvojčkih še mal razplest debato... se z enim dvojčkom ukvarjam zadnje čase, pa se mi zdi, da je izmuzljiv kot ribica... za nič, kar reče, ne morm bit ziher, da drži... isto velja za dejanja, se mi zdi... Sama imam pa sam tretjo hišo v dvojčkih, not pa seveda nič Jajks tole bo še veselo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Sem tudi rojen v znaku dvojčka: 27. maja 1958! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>tud jaz ne vem kje so moje bajte, me pa zanima kak to izvedet 19. Junij 1975 7 4 1 so tvoje osnovne hiše po DZK Zanimiva oseba. Preveč ti je lepo, da bi to lahko vedel! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem tudi rojen v znaku dvojčka: 27. maja 1958! lp, Vojko Bejž! Nikol si ne bi mislu... Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 sej nas je kar nekaj dvojckov tukej Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 19. Junij 1975 7 4 1 so tvoje osnovne hiše po DZK Zanimiva oseba. Preveč ti je lepo, da bi to lahko vedel! lp, Vojko no treba bo zdaj naštudirat kaj to pomeni hvala za info. ups narobe citiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Dvojcki so super ! Zracni znak so, zabavni, komunikativni, vedno so prvi o vsem obvesceni, zanimivi, pa niso muhasti kot nekateri Vodnarji in tud niso obremenjeni z videzom kot nekatere Tehnice. Zelo pogosto imaju mladosten videz do poznih let zivljenja in nasprotno pricakovanjima, so zvesti ljubimci, ko se enkrat ustale z dovolj izkusanim in zanimivim partnerjem. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Hej, Stardragon, prva res luštna zadeva, ki jo slišim o dvojčkih! Tenks Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Jst mam pa v dvojčku, prazni II in III hiško, pa točko fortune in duha Drugače se mi zdijo pa dvojčki taki prijetni za pogledat , pa večina ljudi jim mara! Čeprav, se mi pa zdi da dostikrat delajo stvari da bi ustregli drugim, v sebi pa norijo zaradi tega. Potem pa izbruh! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dvojcki so super ! Zracni znak so, zabavni, komunikativni, vedno so prvi o vsem obvesceni, zanimivi, pa niso muhasti kot nekateri Vodnarji in tud niso obremenjeni z videzom kot nekatere Tehnice. Zelo pogosto imaju mladosten videz do poznih let zivljenja in nasprotno pricakovanjima, so zvesti ljubimci, ko se enkrat ustale z dovolj izkusanim in zanimivim partnerjem. Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Jaz sem pa glih za glih, tko da vcasih sploh nism prepricana, da to res sem, dvojcek namrec. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Enga vsem dvojckom. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.