Onix 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dost verjetno. Ce vzames scorpiov sex drive pa ga zacinis z dvojckovo zeljo po eksperimentiranju in domisljijo...tazko kaj frigidnega ven pride. Nemogoče je kaj frigidnega ustvart v tej kombinaciji, probu pa ne rata Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pa najd koga k mu je dolgcajt z dvojčkom. Pr nas nikol ne veš na koga boš naletu, pa vsak fura svoj ekstrem, ni čudn da mamo tolk dela sami s sabo. Hororskop Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, res se je za bat.... nikol ne veš, kok skrivnih oboževalcev mava, a ne? itaq <{POST_SNAPBACK}> lej jo žlehtnobco valda da se zame zmer lukna najde... no pr ENIH ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa najd koga k mu je dolgcajt z dvojčkom. Pr nas nikol ne veš na koga boš naletu, pa vsak fura svoj ekstrem, ni čudn da mamo tolk dela sami s sabo. Hororskop Se totalno strinjam... Dvojčki! Rulamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 rulateeeeee!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, rulamo, sam smo res friki...razpoloženje iz super v sekundi pade na gnilo....hihi. Pol pa prenaši tako bitje! Mater, si bom mogla roj. dan sprement! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 veš kwa... sm jz tud taka. tale nihanja razpoloženja so ubitačna. pa nisem nč dvojčkasta... tk da... xrosex te razumem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Vsaj ena, k misl, da me! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 se trudim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Vem da se...samo ti povem, da me je včasih nemogoče razumet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehee... dvojčki dvojčkasti... a ste vsi junijski klele? jz same junijske poznam... se mi zdi.... jaz sm majska..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Eh...zdej s pa vse pokvarla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 to pa ž nje popestrila se reče Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ja, kr tolaž se! Edin to te še rešuje, da s 80 letnik! Hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 in to ekstra kvalitetn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ja itak....extra deviško! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 tud č je treba se prilagajam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 A tebe tud tok zebe? Zgleda, da so mi pozabl centralno ob rojstvu naštelat....al pa rabm enga vročekrvnega deda. Če moj podpis pogledaš, ti je lohk jasn, da nov nč s tem! A ni dobr, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tebe tud tok zebe? Zgleda, da so mi pozabl centralno ob rojstvu naštelat....al pa rabm enga vročekrvnega deda. Če moj podpis pogledaš, ti je lohk jasn, da nov nč s tem! A ni dobr, no? U mater, sele zdele vidim. Ti svetujem kaksen kloster Franciskanov, uni ze letaaaa niso zenske vidli...bos prsla na svoj racun. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 a zebe č me? ko cucka, zmeri, moj bi pa rad da brez pižame spim k je kao bol seksi pa to mislim sej je, sam mene glih pobere podpis pa vse pove, sam ne se dat, te je škoda za v kloštr pa za sveče tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 al pa se boljs-cisterijancev!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ma, bom šla kr med babe...mal na sveče... klinc vas gleda, dece nesposobne...samson, sej to ni direkt nate letel...tebe še ne poznam, sam glede na to, da s dvojčk.... hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, bom šla kr med babe...mal na sveče... klinc vas gleda, dece nesposobne...samson, sej to ni direkt nate letel...tebe še ne poznam, sam glede na to, da s dvojčk.... hihi Z dvojckom je najboljse, se ko si sama z njim v bistvu sekas menage a trois. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Sam, če bi midva seksala, bi bil to menage a douze! Sej veš: Dvojček/riba/opica=6 + Dvojček/scorpio/opica=6 = 12!!!! Kera orgija! Ajo, me že glava boli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam, če bi midva seksala, bi bil to menage a douze! Sej veš: Dvojček/riba/opica=6 + Dvojček/scorpio/opica=6 = 12!!!! Kera orgija! Ajo, me že glava boli... Zanimiva ideja.... Kaj pa kaj pocenjas dans proti veceru.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.