aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ill do you baby ewo sončk mawa zunej... te lahk kr začnem na sončku... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Najprej sola, pol pa luxuz. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 šolo lahk tud takrat k ni sončka... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ok.Place?Time? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 A name sta pa kr pozabla? Hihi...dej ga fajn, Aiwk, da bo vidu, da znamo ženske tud fajn našeškat take poredne fantke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok.Place?Time?poklič pa ti povem. klele ne morm pisat... jih bo preveč pršlo... men se pa tok ne da spenkat. bi sam tebe <{POST_SNAPBACK}>A name sta pa kr pozabla? Hihi...dej ga fajn, Aiwk, da bo vidu, da znamo ženske tud fajn našeškat take poredne fantke! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Juhu...dvojček time is hereeeeeeeee..... Kje ste vsi? Party ooooooon! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Da se pofočkam Matr smo face Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 I couldn't agree more! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Čas Dvojčkov, pa moj tudi! Sem nekam prijetno živahna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čas Dvojčkov, pa moj tudi! Sem nekam prijetno živahna! kakšen čas??? a kdo lahk mal bolj konkretno to pove?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ne vem za druge, jaz imam Dvojčka kar močnega v Saturnu in točki Duha, zato je ta čas nekako najlepši zame! ko je sonce v Dvojčkih! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 aaa taku Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Takole. Jaz imam pa znamenje dvojčka v: Veneri, Marsu, Saturnu, XII hiši, vendar niti približno ne vem, kaj to sploh pomeni..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 V Saturnu, kot Conti in v XI hiši! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 jooj ta luna v dvojčku mi ni prav všeč. Tečen sem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Juhu...dvojček time is hereeeeeeeee..... Kje ste vsi? Party ooooooon! party on uuuu bejbi... midve morva pa mal nedelja? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Dvojčkov hvala bogu nimam, mam pa dvojčice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Yeah cas dvojckov!!Sam se ribe ukinemo-tale mars pa luna...pa smo zmagal... kaj so pa se ribe kdaj dale svetu dobrga??Atomsko bombo, samomorilsko glasbo in tretjerazredne filmske zvezde! Dvojcki uber alles!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 jaz imam pa venero, mars in saturn v dvojčkih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 uu,jst ga mam v 12.kuchi in kaj zdej? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa si res Uranus. No se najbolsi smo pa tisti dvojcki, k mamo uranck na asc., pa mocno devico, pa merkur v raku... oz. ne smo, ampak SEM!!! Oz. ce je se kdo, verjetno zdele pocne kaj pametnejsega (kokr da zabusava, ko bi mogu pisat diplomsko... )tko, da nas morm jest zastopat!! Primavera ti moras bit tut ful v redu babnca!!!! Venero mam tut sam v dvojckih (v konj. z sonckom)!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uu,jst ga mam v 12.kuchi in kaj zdej? Bodi hvalezna, kaj pa ces!!!! Zahvali se Gospodu!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ascedent v dvojckih- cist hudo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ascedent v dvojckih- cist hudo. Pa sonce v strelcu, pa luna tut verjetn???Kul!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.