cigancica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bodi hvalezna, kaj pa ces!!!! Zahvali se Gospodu!! in kaj zdej pomen to v 12.hisci ta dvojcek...caki kaj je ze sploh 12.hisa? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 in da bos vedu ,samson imam mars v dvojckih v 12.hisi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Na isti dan Samo malo prej in malo kasneje Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kaj zdej pomen to v 12.hisci ta dvojcek...caki kaj je ze sploh 12.hisa? 12.hisa je hisa skrivnosti, podzavesti, tistega kar nosis v sebi, a ne obesas tega na najvecji zvon. Mars v dvojckih pomeni, da te mora partner tut(oz. najprej) intelektualno zanimati pomeni pa tudi velike kapacite domisljije, hude miselne preskoke... ker je v 12. gre pa verjetno za se globjo oz. vecjo domisljijo... Vse Dobro... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>12.hisa je hisa skrivnosti, podzavesti, tistega kar nosis v sebi, a ne obesas tega na najvecji zvon. Mars v dvojckih pomeni, da te mora partner tut(oz. najprej) intelektualno zanimati pomeni pa tudi velike kapacite domisljije, hude miselne preskoke... ker je v 12. gre pa verjetno za se globjo oz. vecjo domisljijo... Vse Dobro... ja,ja jaz imeti domishljija res too much domishljije.ze kot otrok sem je imela ful,mi je mama pripovedovala.in je imam se zmeri ful.in partner me mora, ja ,zanimati na intelektualni ravni.nekak me moski ,oziroma nasplosno privlacijo ljudje,s katerimi lahko razvijam svojo debato...mislim tezko se druzim z ljudmi ,ki so leni s pametjo.vsec mi je razvijanje mozganchkov.sicer pa sem se recimo v svojega mozha na 1.mestu zaljubila ......kr na 1.pogled.kasneje pa me je vedno bolj privlacil z debatami o knjigah,filmih,ustvarjalcih...ipd.drugace so me pa zmeraj zanimali bolj filozofi,slikarji,glasbeniki .....sam pr teh sem zmeri najebala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja jaz imeti domishljija res too much domishljije.ze kot otrok sem je imela ful,mi je mama pripovedovala.in je imam se zmeri ful.in partner me mora, ja ,zanimati na intelektualni ravni.nekak me moski ,oziroma nasplosno privlacijo ljudje,s katerimi lahko razvijam svojo debato...mislim tezko se druzim z ljudmi ,ki so leni s pametjo.vsec mi je razvijanje mozganchkov.sicer pa sem se recimo v svojega mozha na 1.mestu zaljubila ......kr na 1.pogled.kasneje pa me je vedno bolj privlacil z debatami o knjigah,filmih,ustvarjalcih...ipd.drugace so me pa zmeraj zanimali bolj filozofi,slikarji,glasbeniki .....sam pr teh sem zmeri najebala Sej ti mas drgac tut druge ful hude aspekte za ustvarjalnost v chartu, to ni vse sam zarad marsa!!! Jest mam pa venero v dvojckih...tko da me vlece tut v precej podobne vode kot tebe, sam pr men me niti nimajo casa zajebat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj...mislim da razsipavaš energijo v vprašljivo dosegljive cilje, medtem ko se v real lifeu preveč oviraš (vse pod kotrolo...) da bi konstruktivno usmeril energijo v tiste cilje ki so dosegljivi... SPORADICNO 1. SE MALO MOTIS, SPORADICNO 2. PA TUT MALO. GRE ZA TO DA SEM NEVERJETN CIKLIZATOR. ZAME NI KOMPROMISOV-AL GREM NA POLNO V NEKI AL PA SPLOH NE GREM...VMES PA NKOL (KAR SE KONTROLE TICEIN TUT V OBCE).KAR SE PA CILJEV IN DOSEGLJIVOSTI TICE PA NE VERJAMEM, DA JE KARKOLI VPRAŠLJIVO DOSEGLJIVO(CE BI HOTEL). pravim jaz, ki imam še par let do diplome, en faks sem pa že pustila.... KAJ SI TI TUT SLUCAJNO NASE SORTE??OKOLI 20. JUNIJA 1980??AL SI ZGOLJ TUT TI URANCEK?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej ti mas drgac tut druge ful hude aspekte za ustvarjalnost v chartu, to ni vse sam zarad marsa!!! Jest mam pa venero v dvojckih...tko da me vlece tut v precej podobne vode kot tebe, sam pr men me niti nimajo casa zajebat! sej mene niso zajebal,sem se sama-sem ga NAJebala zajebala sem se pa v smislu ,ker sem od teh ljudi pricakovala nekaj.zato sem bila razocarana,ker sem se sama zajebala ,a ne?no,sem se vsaj pol naucila ,da ne pricakujem od nikogar vec nic in tud ne bom razocarana. caki,ti si dvojcek....jej..jej...ko se sam spomnim dvojcka v katerega sem bila noro zaljubljena.bil je kitarist in odstekan 100 na uro.super decko,sam too much je bluzil z glavo.ni mogel bit pri miru in niti slucajno z eno samo zensko.....sam je pa neglede na svoj stil na koncu,po enem letu ugotovil da se je zaljubil vame he he dosla cica na kolica ,ampak takrat pa zal je sel zhe brzi vlak....in jaz lepo na druge tire Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se dereš. ...NE! uran, jupiter, neptun v strelcu...in tako naprej, do marsa in venere v levu in lune v ovnu,.drugo pa zadržim zase, ker sem skrivnostna A SE NE SME DRETI????POL BOM PA KRSU PRAVILA... LIVIN' ON THE EDGE!!! URAN V STRELCU, POL SI PA NEKOLKO MLAJSA. CIST PREVEC OGNJA MAS V SEBI!!!ZA POP.... JEST PA SAM ENGA NEPTUNCKA V STRELCKU. EKH... MAH SE BOLJS. ZE TKO SEM PREVELIK ZIVC, DA BI MEL PA SE VEC OGNJA-BI ME SCVRLO... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> imam sonce sextil uran, sonce sekstil jupiter, luna trigon venera, luna trigon mars, trigon neptun.... sploh nisem tako vatrena, imam pa ful energije v sebi (tudi zadržane, ker pač ne smeš kar tako eksplodirati ), ki se jo moram naučiti pravilno usmerjat v dosegljive cilje torej to kar sem tebi "prerokovala" velja na nek način zame... A pol mas soncek v vodnarju???Glede na sextilcke urana in jupitra s sonckom in komentarje o urancku??Al v tehtnci??Uf to je pa najhujs zame... vodnarke so pa zame strup. Jaz mam pa tok enih aspektov, da rajsi niti ne pisem... sam trigonov mam pa mal-samo 5!!Hmm... mas pa precej ustvarjalne trigoncke... pa se vodnarka al pa tehtnca... bolj intenzivno se vrz v umetnost... tam bos energijo najlazi sprostila! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kaj pa pomeni Dvojček v Saturnu v 11hiši? Pa še moj Kulminantni planet je Saturn. Drugače pa Sonce inkonjunkcija Saturn,Mars trikotnik Saturn,Saturn trikotnik Uran. Sonce-Škorpijon-4hišaMars-Tehtnica-3hišaUran-Tehtnica-3hiša Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primavera ti moras bit tut ful v redu babnca!!!! Venero mam tut sam v dvojckih (v konj. z sonckom)!!! Venera v konjunkciji z marsom in v sekstilu s plutonom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Venera v konjunkciji z marsom in v sekstilu s plutonom... Moras bit pa kar sexulja!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moras bit pa kar sexulja!!! ... s sekstilom s Plutonom - kot pajkovka, ki ljubimca na koncu požre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Hey... ... jaz sem tudi "dvojčica" .... z ascedentom v vodnarju ...in... z sončkom v dvojčku ... in na to, da sem dvojčica, sem prav "ponosna"... Skratka, prilagodljivost, komunikativnost, manipulativnost.... )) Ja, pa pri partnerjih so tudi kar kriteriji izbire: intelekt, iznajdljiv, .... in predvsem, da mi da "dihat", da mi da "svobodo", da me razume, ko se mi "prebliskne" kar tko, da me "pozna" tko, da ne sprašuje kar znova.... skratka, do dopolnjuje tisto, kar pri meni "peša"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey... ... jaz sem tudi "dvojčica" .... z ascedentom v vodnarju ...in... z sončkom v dvojčku ... in na to, da sem dvojčica, sem prav "ponosna"... Jaz sem pa dvojcek z asc. v sco., sam mam pa urana na asc. tko, da sem jaz vse to kar si ti samo se bolj poudarjeno...bolj intenzivno...bolj strastno!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Spet jaz .... <{POST_SNAPBACK}>..., sam mam pa urana na asc. !! ... ej, jaz pa še nisem tko daleč, da bi vedela kje imam kaj .. ko pridem do teh podatkov pa jih sporočim... ... da sem jaz vse to kar si ti samo se bolj poudarjeno...bolj intenzivno...bolj strastno!! --->> hmmmm... a je to sploh možno? ...hmmm... zdaj pa me res zanima kje š jaz imam kaj, ker se mi zdi, da če je še vse skup bolj intenzivno, kot je pri meni... pol že skor vleče na lucidnost Imej(te) se lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Kva blebetate kle? Aja, sej ste dvojčki ...kul pol, značilno za nas...hehe...keep up the good work. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja jaz imeti domishljija res too much domishljije.ze kot otrok sem je imela ful,mi je mama pripovedovala.in je imam se zmeri ful.in partner me mora, ja ,zanimati na intelektualni ravni.nekak me moski ,oziroma nasplosno privlacijo ljudje,s katerimi lahko razvijam svojo debato...mislim tezko se druzim z ljudmi ,ki so leni s pametjo.vsec mi je razvijanje mozganchkov.sicer pa sem se recimo v svojega mozha na 1.mestu zaljubila ......kr na 1.pogled.kasneje pa me je vedno bolj privlacil z debatami o knjigah,filmih,ustvarjalcih...ipd.drugace so me pa zmeraj zanimali bolj filozofi,slikarji,glasbeniki .....sam pr teh sem zmeri najebala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... s sekstilom s Plutonom - kot pajkovka, ki ljubimca na koncu požre. Večina jih je še živih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Oh, ne dvomim v to. Ker drugače te ne bi bilo na LN, ampak bi bila parkirana kje drugje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.drugace so me pa zmeraj zanimali bolj filozofi,slikarji,glasbeniki .....sam pr teh sem zmeri najebala Cigančica, podobno x!x ...sem tole rešila tako, da sem se poročila z levom z luno v raku... ...svoje zanimanje za takšne tipe pa spremenila v prijateljevanje... verjetno mi je pomagalo, da sicer imam venero v dvojčkih, vendar je v opoz s saturnom, pa sem se vedno znala mal zadržat...in ohraniti distanco... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 skoz se neki mente gdo ma luno nevem kje pa asc. pa ono pa tisto js pa butl pa nč ne vem pa bi lohk mi gdo to zračunu mal( al pogledu nevem kam) k me zanima mal, k dajete ful povdark na to videt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>skoz se neki mente gdo ma luno nevem kje pa asc. pa ono pa tisto js pa butl pa nč ne vem pa bi lohk mi gdo to zračunu mal( al pogledu nevem kam) k me zanima mal, k dajete ful povdark na to videt Gres na www.lunin.net,kliknes izracun horoskopa,vstavis cas & datum rosjtva pa ti vse ven vrze...pasulj, oz. kokr je Bern reku-fizolova zupa!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ahaaaaaaaaa....sej to sm že enkrat nardila pa mi ni nč jasn blo grem probat še enkrat da vidim č je res pasulj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.