Samson23 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahaaaaaaaaa....sej to sm že enkrat nardila pa mi ni nč jasn blo grem probat še enkrat da vidim č je res pasulj Ne, ne... pasulj je velik bolj zapleteno narest, sploh dobr pasulj...tko da bo kar fizolova zupa!!! (Jurečič; 2005). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ni pasulj...ričet je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 aha najdla sonce v dvojčku, luna v strelcu, asc. v tehtnici(kar je pod to napisan ne drži glih, vse ostalo pa kar )....aja pol še pa uran v škorpijonu ka bi kej to blo aja pa kaj s temi hišami pa aspekti butel pač..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 enak butl, kt jst...jst mam tud vse zračunan, pa nč jasn, kaj je s temi hišami in ostalim..jebat ga....nč ne zamujava, po mojem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha najdla sonce v dvojčku, luna v strelcu, asc. v tehtnici(kar je pod to napisan ne drži glih, vse ostalo pa kar )....aja pol še pa uran v škorpijonu ka bi kej to blo aja pa kaj s temi hišami pa aspekti butel pač..... Ekh tle se sele zacne kazin!!!Najboljs, da smle nalimas pa upas, da bo kdo od znalcev mal pokomentiru. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Če verjameš, samson, da se bo komu dal...men so se tud vsi ponujal, pa še kr čakam....tko da....že ni pomembn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 al pa ne upajo povedat....bohve kake grozne stvari so vidli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Moj asc je v dvojčku... morm rečt, da mi ful vn seka... Sej prou, včas je treba mal tega zategnjenga škrpjončka mal omilit! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če verjameš, samson, da se bo komu dal...men so se tud vsi ponujal, pa še kr čakam....tko da....že ni pomembn... Ah...eliminiRAsh zheljo, pa bodO 5tvari prisle same od sebe (ananta, 2005). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ma evo dam js raj podatke, pa č se bo kak znalc najdu nej pogleda 30.5.1980 ob 13.30kraj rojstva: maribor, slo (zaka je kej to pomembno ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Sej mi je čist vseen klinc, če zvem kdaj al pa ne....sm že pozabla, pa sta me vi2 s todio spomnla....ja, najbrž so res same pizdarije...al je pa tok lepo, da so mi fovš, pa so raj tih! Ja, to bo to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej mi je čist vseen klinc, če zvem kdaj al pa ne....sm že pozabla, pa sta me vi2 s todio spomnla....ja, najbrž so res same pizdarije...al je pa tok lepo, da so mi fovš, pa so raj tih! Ja, to bo to! Vtipkaj www.astro.com klikni na en jezik, ki ga najbolje obvladaš pa potem na free horoskop in ti vrže vse ven tudi razloženo imaš. fajn je, da poznaš vsaj osnove (planete, hiše,vladarstva,aspekti planetov).Blaznoooo zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vtipkaj www.astro.com klikni na en jezik, ki ga najbolje obvladaš pa potem na free horoskop in ti vrže vse ven tudi razloženo imaš. fajn je, da poznaš vsaj osnove (planete, hiše,vladarstva,aspekti planetov).Blaznoooo zanimivo. Pol lahk zblaznim, če je tok blaznoooooo zanimivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, podobno x!x ...sem tole rešila tako, da sem se poročila z levom z luno v raku... ...svoje zanimanje za takšne tipe pa spremenila v prijateljevanje... verjetno mi je pomagalo, da sicer imam venero v dvojčkih, vendar je v opoz s saturnom, pa sem se vedno znala mal zadržat...in ohraniti distanco... Astra jaz sem se pa porocila z ribo,asc oven,luna devica in sem zadovoljna tko in tud tiste ostale pustila kr za frende,boljse tko.in se zmeri lahko skupaj razvijamo ideje,delimo misli ,fantazije in ustvarjanje.sm pa jst drugace lev ,asc rak in luna-lev.kaksen je pa tvoj mozh tko nasplosno? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Hey... dvojčki s(m)o res zakon ... včeraj sem spoznala enga tipčka, ki ima rojstni dan za mano (dvojček), danes pa enga, ki ima rojstni dan pred mano (tud dvojček) ; sicer je letnica rojstva mal različna, a se mi zdi, da le-ta pri dvojčkih ni niti tko pomembna, kajti "forever young" stil je za njih že konstanta ... namen? ... naključje? .... pa obadva vnašata tko dobro vibracijo in pozitivno energijo.... kar začuti se tista neka posebna interaktivnost.... noro.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol lahk zblaznim, če je tok blaznoooooo zanimivo? No, saj še enkrat pa menda ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey... dvojčki s(m)o res zakon ... včeraj sem spoznala enga tipčka, ki ima rojstni dan za mano (dvojček), danes pa enga, ki ima rojstni dan pred mano (tud dvojček) ; sicer je letnica rojstva mal različna, a se mi zdi, da le-ta pri dvojčkih ni niti tko pomembna, kajti "forever young" stil je za njih že konstanta ... namen? ... naključje? .... pa obadva vnašata tko dobro vibracijo in pozitivno energijo.... kar začuti se tista neka posebna interaktivnost.... noro.... Maja, ti si tud pijana zgleda Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maja, ti si tud pijana zgleda .... .... jp, pa to od življenja Pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 moj prvi poljub sem dobila od fanta k je bil po horoskopu dvojčk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey... dvojčki s(m)o res zakon ... včeraj sem spoznala enga tipčka, ki ima rojstni dan za mano (dvojček), danes pa enga, ki ima rojstni dan pred mano (tud dvojček) ; sicer je letnica rojstva mal različna, a se mi zdi, da le-ta pri dvojčkih ni niti tko pomembna, kajti "forever young" stil je za njih že konstanta ... namen? ... naključje? .... pa obadva vnašata tko dobro vibracijo in pozitivno energijo.... kar začuti se tista neka posebna interaktivnost.... noro.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Dvojčki Men se tud ne mudi starat, pa postat dolgočasna. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 dvojčki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvojčki SM ti rekla, da niso vsi po isti župi prplaval! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 se pustim presenetit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.