Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Je za vse dvojcke znacilno, da znajo bit dvolicni? :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dvojcki dvolicni??? :eek: :eek: Men se zdijo veliko bolj dvolicne ribe!! :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ne vem, z dvojcki nimam velik izkusenj, zato ne vem, sam tale dvojcica, ki pa jo poznam, je pa kot dve razlicni osebi, vcasih (pa ne bolezensko) x:Dx .

Kar se rib tice, jih poznam vec in ne bi rekel, da so dvolicne, pac pa neodlocne, a zelo prijetne in ponavadi bolj nezne osebe (karakter)...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

kot dve različni osebi to ja...dvoličnost pa ne x!x x!x x!x

dvojčki :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, z dvojcki nimam velik izkusenj, zato ne vem, sam tale dvojcica, ki pa jo poznam, je pa kot dve razlicni osebi, vcasih (pa ne bolezensko) x:Dx .

Kar se rib tice, jih poznam vec in ne bi rekel, da so dvolicne, pac pa neodlocne, a zelo prijetne in ponavadi bolj nezne osebe (karakter)...

Se čist strinjam skor x:Dx :palec:

mislim, js sm dvojček, moja deklica pa je ribica, tko da vem takorekoč iz prve roke x:)x x;)x x:px

xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

ja jaz sm tut dvojčica...

z ribami pa nimam dobrih izkušenj... :o|o:

z riboni....

mam pa levčka doma...pa morm reč, da kr gre.

včasih mal bl levo čas mal bl desno...ampak gre x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Po moje je ful odvisno tud kak podznak ima oseba. (kot pri vseh)

Ta zenska, na primer je le po podznamenju dvojcek. Njen primarni znak pa je bik. Sam sem bik in lahko recem, da poznam veliko bikov. Naceloma smo druzinski, zascitniski ljudje (vcasih prevec-ljubosumje) in imamo radi druzbo. Smo pa lahko tudi trmasti, nekateri celo bolece prevec...

Sam ta zenska je pa toolk dalec stran od bikovega znacaja in po mojem je pobrala sam najslabse od vseh znamenj...zal.

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

podznak...

jaz se bolj malo spoznam na te stvari...

kar pa je bilo ful zanimivo je to, da mi je enkrat ena zračunala, da sm škorpa v podznaku...in od takrat naprej so vsi govorili, da to se pa RES RES RES čuti a ne...da sm škorpa x:Dx

potem so pa pogruntal, da se je punca zmotila in, da sm devica (mislm da sm ja)...

vsi so v trenutku pozabli na škorpo x:Dx

sej ne pravm...zihr neki drži...samo, če si pa preveč pozoren na to...potem te pa lahko to zavede

afriški pregovor

...se strinjam s tabo! Naceloma sem skeptik, vendar vedno manj. Sploh ce se pogovarjas z ljudmi, ki res to obvladajo in tule jih mas kar nekaj na forumu (ne bi poimensko, da ne bom koga pozabu x:)x ). Osebno ne verjamem v dnevne napovedi, ker niso zelo tocne, sploh pa mislim, da ni mogoce napovedati za vse (na primer) bike, kaj se jim bo danes zgodilo...

Verjamem pa v oris osebnih znacajev, glede na polozaj planetov, v casu tvojega rojstva....

Mas pa vse tukaj na lf ju...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

ne, ne jaz ne pravim, da te stvari ne držijo in vem, da je tu veliko ljudi, ki se na te stvari spoznajo...

želela sm samo poudariti, da včasih ne znamo vidt cele slike...da pač neka splošna prepričanja, ki pa nujno ne veljajo za vse, lahko človeka prepričajo

no...nič slabega nism želela

samo to sm bl kot zanimivost povedala

drugače pa mislim, da so dvojčki, ki so fejst in tudi un, ki so malo manj fejst x:Dx

afriški pregovor

Mana a ti si dvojcek z asc. v devici???

Kul!! :palec:

Kje mas pa luno, merkur, mars in venero?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a ni lih rekla da pojma nima? :inocent: xnckrivx zadne cajte je čist preveč dvojčkov povsod :inocent:

da nau kdo kej zameru... dvojčice so čist kul xg:Dx xg:Dx oz. zelo kulj xcheersx

spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz tudi toliko dvojčkov poznam, pa moram reči, da se z vsemi zelo razumem.....pa tudi ribice so the best....

Sama pa imam dvojčka v Veneri in Saturnu. Ali kdo ve,kaj bi to pomenilo?????

Smisel življenja je največja sreča

Natrixred, z "dvoličnostjo" pri tvoji Dvojčici, ki ni Dvojčica, ampak Bikica, je pa takole:

Če je Bikica z Dvojčkoma v podznaku, potem je zelo verjetno, da ima Sonce v 12. astrološki hiši, čemur bi se reklo "ena mala vonjava po Ribah". Pa imaš oboje.

Zdaj pa poglej v chart pa najdi Luno. Pa dajva kuvertirat:

- če ima Luno v Raku (v kar sicer ne verjamem, ker bi to namreč pomenilo, da jo ima v drugi hiši, to pa bi skupaj s Sončevim znamenjem pomenilo že toliko Bika, da se Dvojček ne bi kaj dosti poznal in te tudi ne bi kaj hudega motil) ...

- ali pa v četrti hiši, potem ima v obeh primerih izrazito dvojna merila, kar ni najbolj prijetno

- če ima Luno slučajno v Devici, potem zna biti pa dovolj preračunljiva, da to lahko meji na "dvoličnost" (pri Devici je vedno vsaj malo prisoten tudi interes), to je že treba vedeti.

Sicer obstaja še kaka taka Lunarna pozicija (da o kakem "čudno" postavljenem Merkurju ali Neptunu ali celo obema :eek: ne govorimo), vprašanje pa je, koliko je to res prav dvoličnost.

Poštudiraj malo. Zanimivo bo x;)x - tkole sestavljat, anede.

xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Dvojcki dvolicni??? :eek:  :eek: Men se zdijo veliko bolj dvolicne ribe!! :inocent:

Kva sm js pol štirlična? Dvojčica, ascendent riba??? :eek: :eek: :eek: Boh kristus madona pomagi.... :lol:

<{POST_SNAPBACK}>a ni lih rekla da pojma nima?  :inocent:  xnckrivx zadne cajte je čist preveč dvojčkov povsod :inocent:

da nau kdo kej zameru... dvojčice so čist kul xg:Dx  xg:Dx oz. zelo kulj xcheersx

Ja to pa itak. x^x x^x x^x hehe :D

Ja, hvala, Bern, sem dobil ze podobne namige, sam ugotavljat za 100 procentno je pa nemogoce, ker pravi, da ne ve ure rojstva....v kar tezko verjamem, pa vseeno. Bo kar moralo biti nekaj takega, kot pravis.

Pa hvala!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

aha, preračunljiva torej?...zanimivo

ampak to še ne pomen dvolična, ne?

seveda neee x:Dx

to pomeni taka, ki ima rada računanje x:Dx

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>aha, preračunljiva torej?...zanimivo

ampak to še ne pomen dvolična, ne?

seveda neee x:Dx

to pomeni taka, ki ima rada računanje  x:Dx

Iz besede "preračunljivost" smo skozi čas napravili nekaj slabega, slabšalnega, pejorativnega.

Kar je seveda brez veze.

Preračunljivost pomeni kaj več kot pa "kdo bo kje koga nategnil" (na kakršen koli način pač). Brez preračunljivosti potegneš kratko pri kreditu ali sklepanju zavarovalne pogodbe (in še na tisoč koncih), ostaneš brez limita, zijaš v prevelik račun pri blagajni supermarketa ali pa treščiš v nič hudega slutečega bugarskega tovornjakarja, ker nisi znal preračunati razdalje pri prehitevanju.

Mi pa smo seveda pri tej besedi najprej pripravljeni pomisliti na to, da "ena preračunljivo gleda, komu bo dala, da bi od tega imela karseda največ" (pa za "njega" to seveda tudi velja, ne samo za "njo": "kaj vse naj napravim, da jo dobim podse").

Brez veze.

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Iz besede "preračunljivost" smo skozi čas napravili nekaj slabega, slabšalnega, pejorativnega.

Kar je seveda brez veze.

Preračunljivost pomeni kaj več kot pa "kdo bo kje koga nategnil" (na kakršen koli način pač). Brez preračunljivosti potegneš kratko pri kreditu ali sklepanju zavarovalne pogodbe (in še na tisoč koncih), ostaneš brez limita, zijaš v prevelik račun pri blagajni supermarketa ali pa treščiš v nič hudega slutečega bugarskega tovornjakarja, ker nisi znal preračunati razdalje pri prehitevanju.

Mi pa smo seveda pri tej besedi najprej pripravljeni pomisliti na to, da "ena preračunljivo gleda, komu bo dala, da bi od tega imela karseda največ" (pa za "njega" to seveda tudi velja, ne samo za "njo": "kaj vse naj napravim, da jo dobim podse").

Brez veze.

x:Dx

je res, sam to je nardilo preveč takih očitnih situacij, in pol se ta vzorec že kr nekak usidra v možgane.... :inocent:

cosmic dancer

Tako je.

Čeprav morda kljub vsemu ni odveč vedeti, da je beseda preračunljivost kljub vsemu širša od tistega, kar sem tamle napisal. Ker z besedo samo ni nič narobe, samo z našim dojemanjem.

x:)x

Jaz poznam kar nekaj dvojčkov... in eden je celo moj najboljši prijatelj.... v bistvu bi lahko rekla, da je "oče mojega preporoda"... & brez njega bi težko prišla iz situacij, v kakršnih sem bila...

Bern, Ti si tega človeka spoznal letos na sejmu v Celju. Celo karto si mu naredil in baje si mu rekel, da podobne še nisi videl v svoji praksi.... med drugim se ta moški ukvarja tudi z zdravljenjem... zame je res prijatelj v pravem pomenu besede.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...