Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Hm. Od ljudi, ki so v Celju oglasili pri meni, so bili trije, ki se ukvarjajo s takimi stvarmi in vsi so imeli izredne karte, lahko rečem, eden bolj od drugega. Enega sem spoznal prav v Celju, energy kar teče iz te karte!, drugega poznam že nekaj let in je tudi odličen človek z izjemnim horoskopom, tretjega poznam pa že skoraj celo življenje, pa je tudi zelo zanimiv. (Seveda zdaj ne bom rekel, kateri med njimi je Dvojček, anede.)(Zanimivo je, ko dobiš podatke o osebi (in se z njo pogovarjaš), ki jo poznaš skoraj v potankosti. Čisto poseben občutek. Malo te mede ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Hm. Od ljudi, ki so v Celju oglasili pri meni, so bili trije, ki se ukvarjajo s takimi stvarmi in vsi so imeli izredne karte, lahko rečem, eden bolj od drugega. Enega sem spoznal prav v Celju, energy kar teče iz te karte!, drugega poznam že nekaj let in je tudi odličen človek z izjemnim horoskopom, tretjega poznam pa že skoraj celo življenje, pa je tudi zelo zanimiv. (Seveda zdaj ne bom rekel, kateri med njimi je Dvojček, anede.)(Zanimivo je, ko dobiš podatke o osebi (in se z njo pogovarjaš), ki jo poznaš skoraj v potankosti. Čisto poseben občutek. Malo te mede ... ) Pozdravček.... mislim, da si ravno tega mojega prijatelja spoznal zdaj v CE in mu na podlagi karte tudi svetoval v zvezi z njegovim "raziskovanjem & delovanjem" ter "zadevo", katero izdeluje V bistvu mi je on tudi svetoval, če si bom dala nardit karto, naj se obrnem nate... drgač pa je on res človek, vreden zaupanja in vsega spoštovanja Moram reči, da je tudi odličen "učitelj življenja", pa čeprav mi včasih (če se drugače ne da - tudi jaz sem dvojčica namreč) "strogo razloži kak nauk".... Bern, lep dan še naprej P.S. .... zadnjega stavka (v oklepaju, vijolične barve) pa ne razumem najbolj Popravljeno 30. junij 2005 -> Maya* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Vijolični stavek se nanaša na osebo, s katero sem en del življenja živel v isti sobi in sedel v isti klopi, ga spravil skozi angleščino in on mene skozi matematiko ali skozi karkoli že, njegov horoskop pa sem v roke dobil 30 let kasneje. Malo hecno se je potem pogovarjati o tem. Za nič drugega ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Kako pa lahko reces, da je en horoskop izjemen???Kaxni so indikatorji izjemnga horoskopa?? In keri aspekti so tisti, ki kazejo, da energija seva iz charta??To me pa res zanima... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Recimo najdeš zmaja, veliki križ z nekaj izhodi, ki učinkovito kanalizirajo nabrano energijo, lotos z nekaj kvadrati, ki odličnim možnostim dajejo tudi nekaj zagona in izziva, zvezdo (oni dan sem jo opazil pri neki gospe) ali kaj podobnega. Tudi mistični četverokotnik prav pride, da lahko rečeš, da gre za nekaj posebnega. Za primer izjemnega horoskoap si lahko vzamemo tudi Pabla Picassa - kakšna koncentracija planetov, energije! Recimo Bushev horoskop ni nič posebnega, izjemen je lahko kvečjemu po tem, da si rečeš, kako je mogoče, da en tak tip, ki mu lepo vidiš, da ni nič od njega, vodi cel svet. Če gre pa za tako močno prvo hišo, kot sem jo opazil pri tej osebi, energetsko nabito in istočasno v odličnih povezavah z drugimi, te pa to lahko fascinira. Pa ni to VSAK Mars v prvi ali VSAK Pluton v prvi itd. Tu mora sesti kar nekaj stvari skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Recimo Bushev horoskop ni nič posebnega, izjemen je lahko kvečjemu po tem, da si rečeš, kako je mogoče, da en tak tip, ki mu lepo vidiš, da ni nič od njega, vodi cel svet. Ahahahaha Pol kile smeha tale Bern... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Recimo najdeš zmaja, veliki križ z nekaj izhodi, ki učinkovito kanalizirajo nabrano energijo, lotos z nekaj kvadrati, ki odličnim možnostim dajejo tudi nekaj zagona in izziva, zvezdo (oni dan sem jo opazil pri neki gospe) ali kaj podobnega. Tudi mistični četverokotnik prav pride, da lahko rečeš, da gre za nekaj posebnega. Za primer izjemnega horoskoap si lahko vzamemo tudi Pabla Picassa - kakšna koncentracija planetov, energije! Pol pravis cimvecja napetost in kanal, da gre ta energija v svet. Pol je lahko ze tut en do kraja tezek T-kvadrat z parimi dobrimi izhodi tut ze primer izjemnega charta? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Aha...Jz torej izpadem iz liste ljudi s specialnimi charti Jz sm se pa skoz slepila, da sem nekaj posebnega :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Valjda, da mas poseben chart tut ti devicka! Ce bi vsak potegnu iz svojga charta najboljs kar se da... pa cetudi bi bil njegov chart "beden" bi lahko vsako naredu velike stvari, vsaj na kaxnem podrocju! Sam enim je ze na pladnju prineseno, eni se moramo pac malo boriti! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Bern a bi lahko tudi meni to karto zračunal a iz te karte se potem tudi zdravstveno stanje vidi itd ja ja...takle mamo pri nas Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha...Jz torej izpadem iz liste ljudi s specialnimi charti Jz sm se pa skoz slepila, da sem nekaj posebnega :xx!: Ne obupuj prehitro, srotka Devica! Vsi smo "nekaj posebnega", samo Samson23 bi rad bil pa "nekaj izjemnega". To kajpak ni isto. Jaz sem zadovoljen, če sem "kaj samo malo posebnega". (Kadarkoli sem kje izstopal, sem samo pa se ful slabo počutil. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Vsi smo "nekaj posebnega", samo Samson23 bi rad bil pa "nekaj izjemnega". To kajpak ni isto. To nism jest nic kriv, to se sam vesolje igra z mano (jest nism hotu tistga ekscentrika na ascendentu to so mi ga kar poturili)!!! Ah dej no Bern-s tistim, da ti je neprijetno, kadar izstopas pa res ne vem koga hecas... mogoce ti je kdaj bilo... samo danes nikakor ne delujes tako! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sari 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Eh mene dvojcki nekak vedno razocarajo ker mi prej ali slej pokazejo nek drug ksiht, ki se mi se sanjalo ni, da ga majo.Je pa glih obraten od tistega, ki me je na njih pritegnil. Kja to kaj pomeni, ce mas dosti planetov v dvojcku ali ni nujno? (jaz mam tri - Venero, Mars on Saturn) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To nism jest nic kriv, to se sam vesolje igra z mano (jest nism hotu tistga ekscentrika na ascendentu to so mi ga kar poturili)!!! Ah dej no Bern-s tistim, da ti je neprijetno, kadar izstopas pa res ne vem koga hecas... mogoce ti je kdaj bilo... samo danes nikakor ne delujes tako! Heh, če bi me poznal pred 20 leti ... Ampak se navadiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Včeraj sta našli pot do mene dve "izgubljeni" prijateljici Dvojčici - ena me je poklicala, druga je prišla v študenta nekaj iskat in zaslišim njen glas - yess, to je ona. Noro - čvekice. Saj jim ne moreš zameriti, da kar izginejo in nimajo časa zate, če so pa tako fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ja, je pa res sramota, ob polavi tem ostalih znamenj, da se dvojčki nč ne pofočkamo sm. :xx!: Lenobe lene! Alo, Samson, Ajda, Pomlad, untitled....kdo še? Pofočkite se, pa mal zegotripite sm not. DVOJČKI RULAMO! :lol: A ma kdo kej proti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 včasih je pa utrudljivo bit vedno človek ekstremou...nikol nobene srednje poti...belo al pa črno...evforičn al pa depresivn... ah ja... sam kaj k drugo ne znam bit... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, je pa res sramota, ob polavi tem ostalih znamenj, da se dvojčki nč ne pofočkamo sm. :xx!: Lenobe lene! Alo, Samson, Ajda, Pomlad, untitled....kdo še? Pofočkite se, pa mal zegotripite sm not. DVOJČKI RULAMO! :lol: A ma kdo kej proti? Dvojčki so de best (leve sem seveda pri tem izuzel.. kajne) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Vidš, Ebor, ti si ta prav kerlc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidš, Ebor, ti si ta prav kerlc! Hehehehe, mislim, da to ni potrebno posebej povdarjat Pika Pikica... takšen pač sem , kajne..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 na kolk stopinj pa? Se mi zdi, da imam Venero na tvojem asc... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 sem vedela x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Love is in the air da ne bom mimo teme sekala moja luna se je naselila v dvojčkih, oz. dvojčka sta se naselila na luno ne vem kaj je bolj prav ..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ..tole j pa tut bliz moje venere(22:16).... ..skoda da nisi baba, silver... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.