Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>evo, kje se najdemo raki... x:Dx  x:Dx

:ph34r: infiltrirali smo se čisto povsod, od Boga smo dani, kaj čmo zdej, taki smo. Pa hec no, samo čudaki se pol najdemo, pol še v drugih čudnih temah ;)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>kaj zdej  ..."seeeem vedelaaa". Razloži ... :palec:

xflirtx :wub:

x;)x

zdajle pa moram tole dodat... x:px

V soboto na letališču čakam našo tamalo, pa tamle sedi en gospod in mi povsod sledi z očmi :eek: .Ga mal boljš pogledam in :wOOt: ...tole pa je Silver x!x.Pa gledam še jaz njega x:Dx ...in čakam, a bo prišel k mizi al ne.Aha, rak je, se spomnim.. x:Dx

Kolk sem se potem narežala na ta račun, bogve, kaj si je tip mislil...

Astra

Per aspera ad astra

Hey.... jaz sem tudi dvojčica xDDx x;)x :onfire: :mezik:

...pa še sonce imam v dvojčku na 6.st. (samo ne vem pa, kaj to pomeni) x:Dx

In nekaj vem... dvojčka se kar opazi v neki množici, če dobro pogledaš:) In če si z dvojčkom v partnerskem odnosu ti ni nikoli dolgčas in nikol ne veš, kako in kdaj te preseneti (žal včasih tudi negativno) :o|o:

Lep dan še naprej xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Hey.... jaz sem tudi dvojčica  xDDx  x;)x  :onfire:  :mezik:

...pa še sonce imam v dvojčku na 6.st. (samo ne vem pa, kaj to pomeni)  x:Dx

In nekaj vem... dvojčka se kar opazi v neki množici, če dobro pogledaš:) In če si z dvojčkom v partnerskem odnosu ti ni nikoli dolgčas in nikol ne veš, kako in kdaj te preseneti (žal včasih tudi negativno)  :o|o:

Lep dan še naprej  xsrcx

Ja res je, to je meni pri dvojčkih zelo všeč... niso neki tipi, ki bi sedeli v kotu, običajno letijo.. jih je polno vsepovsod (jaz temu rečem, da skoz migotajo) in če imaš dovolj ebergije, da jim slediš (no prej poskušaš sledit) ti ni z njimi nikoli dolgčas. Tudi tisto, da se jim na licu izmenjujejo solze in smeh z neverjetno hitrostjo, zna bit zelo zabavno, če le to ne jemleš preveč tragično in samoprizadeto in če znaš to sprejmeš, te sicer vedno preseneti (temu se ne moreš izognit) a le redko negativno.... Takšen pač je dvojček, kajne...

tko nekak ja.....

moj pravi da je vsak dan novo presenečenje....da nkol ne ve kaj ga čaka, kt bi mev 25 bab x:Dx x:Dx pa doskrat me prov vleče za jezik, pol pa dobi svojo porcijo pa sam xrolleyesx sej lohk bi vedu x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>tko nekak ja.....

moj pravi da je vsak dan novo presenečenje....da nkol ne ve kaj ga čaka, kt bi mev 25 bab x:Dx  x:Dx pa doskrat me prov vleče za jezik, pol pa dobi svojo porcijo pa sam xrolleyesx  sej lohk bi vedu x:px

Ekhmm če samo na hitro povzamem... kaj lepšga, kajne Todika.... (sanje vsakega moškega... met 25 žensk....hohohoho...)

eh js zmagam z vsakim v besednih dvobojih x8Dx

se je en kolega odloču da mi bo pršu do živga.....vsak četrtek sma mela seanso x:Dx kak pir pa davaj x:o)x dva mesca se je vleklo, zmeri je on šov totalno razpizdnjen domov, nakonc je pa obupu in mi podeliv naziv neprekosljivga gobezdača x:Dx xnckrivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>eh js zmagam z vsakim v besednih dvobojih x8Dx

se je en kolega odloču da mi bo pršu do živga.....vsak četrtek sma mela seanso x:Dx kak pir pa davaj x:o)x dva mesca se je vleklo, zmeri je on šov totalno razpizdnjen domov, nakonc je pa obupu in mi podeliv naziv neprekosljivga gobezdača x:Dx  xnckrivx

Rajtam, da ni bil lev.... lev bi se boril do konca......

<{POST_SNAPBACK}>...ki ne lula, kadar kaka.  x:Dx

Noben Slovan, ne ščije sam.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

nic nimam v dvojckih (:eek:, a ne? x;)x) (razen ful midpointov - kar pa ne jemljemo v obravnavo glih pri prvem looku)...

z dvojcki se stekam, sam so mi mal... hm... prehladni...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst sm za vročeeeeeeeeeee....izjema potrjuje pravilo? :inocent:

To si zanalašč napisala, da b me znervirala. :o|o: x:Dx

Hm, sm se mal zamisnla nad tem. V nekaterih situacijah bi lahko rekla, da sm hladna. Samo večinoma ne. Kaj pa vem. x:Ix Bi mogla vprašat ljudi, k me poznajo delj časa. Dobr, da jih ni velik na forumu, pa itak nben ne upa, k bi ga natepla. :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>če že ni pomembno na prvi look...od kod pol tebi tak čvekalni faktor :o|o:  :fiju:

heh... to je merkur v konjunkciji z vsemi glavnimi (sonce, luna, mars) in v eksaktnem trigonu z ascendentom (in se v trigonu z neptunom)...

<{POST_SNAPBACK}>marsa  :eek:  zaka pa to

a zakaj pravim da so hladni? racio pac... premal TOPLINE. ne premal vrocekrvnosti....

ne da so hladne ribe v pojstli al kaj tacga (x;)x), ampak... mal premal socutja...

zdaj ki boste vsi dvojcki skocil najprej precekirajte (ce se imate za socutne), ce nimate kakih rakov in rib kje... pol se bomo pa naprej pogovarjal. ;)

<{POST_SNAPBACK}>To si zanalašč napisala, da b me znervirala. 

vejsde. ;)

Vse sam zarad tebe in zate, Pikica. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...