Todika 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a zakaj pravim da so hladni? racio pac... premal TOPLINE. ne premal vrocekrvnosti....ne da so hladne ribe v pojstli al kaj tacga (), ampak... mal premal socutja... zdaj ki boste vsi dvojcki skocil najprej precekirajte (ce se imate za socutne), ce nimate kakih rakov in rib kje... pol se bomo pa naprej pogovarjal. raka mam v veneri drgač pa ......ka pa vem...sočutje.....przadanejo me recimo zlo tragedije drugih, mogoč bolj kot moje lastne......sam ne jokam zarad tega okol, pa da bi vsi vidli kok men hudo zarad tega al pa onga......ker itak nimaš kej narest, tko racionalno nekak gledam to, pa ni važn a se gre za živali al ljudi......nikol neb mogla nekomu kej hudga narest.....ne maram da ljudje trpijo zarad mene, tud č sm za kej prkrajšana zarad tega.......tko da glih neko nežno, totalno sočutno in ljubeče bitjece res nism, sam kaka ledena, nič čuteča pizda pa tud ne....bol tko po instinktu in zdravi pameti se ravnam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ..dvojcki hladni???????????...ne se s takimi vun metat.... aja saj mam res merkurja v raku(ki vlada celmu chartu)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 raka mam v veneri ..ta je dobra!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..dvojcki hladni???????????...ne se s takimi vun metat.... aja saj mam res merkurja v raku(ki vlada celmu chartu)... Jst tud.A to je bed? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ...kako bo to bad???Bod no resna...poglej jest mam to ...ti mas to... ergo: to ne more bit bad!!! Drgac to pomen, da si ful socuten, dobr posusalec, sam da mal prevec puscas custva v razmisljanje... aja pa pomen tut eno tako sposobnost prejemanja intuitivnih prebliskov pri razmisljanju.... kul stuf... sam tezko si hladen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Aj lajk it a lot! Ma, jebe me to pretirano razmišljanje. :xx!: Kva sva face(i - za slovnične frike! )! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 he he...marsa, torej dvojčka kolkr češ...resda po ovinkih, pa vendar.... hladnost...ja, tudi...poznam pri sebi....včasih taka odmaknjenost... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...resda po ovinkih, pa vendar.... tko nekak, ja. to je tud sco - TAKA hladnost... to mam tud sama... pa devica pac zraven... * vcas ne tolk hladnost tud, pac pa nekaksna custvena povrsnost... kaj se zdaj bunite?a ko recemo, neulovljiv, se vam pa fajn zdi?to sam pomen, da se custveno ne vezhe zelo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 saj res, ja...še devica, pa še uran na asc....ma ja...tud taki mormo živt...je zihr za nekaj dobro..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 saj res, ja...še devica, pa še uran na asc....ma ja...tud taki mormo živt...je zihr za nekaj dobro.......ti si k jst... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nic nimam v dvojckih (, a ne? ) (razen ful midpointov - kar pa ne jemljemo v obravnavo glih pri prvem looku)... z dvojcki se stekam, sam so mi mal... hm... prehladni... jaz se pa ne strinjam...ful nismo hladni...vsaj jaz nism pa tut tisti dvojčki, ki jih poznam niso... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ti si k jst... kaj čem...tako je.... mana....ne vem, no...mislim, da zna bit dvojček kar hladen....al pa odmaknjen. saj to ne pomeni, da ni čuteč človek....sam zna pa tud čustveno distanco držat...tako nekako.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 moj Saturn v dvojčkih že deluje na podoben način, vsaj mislim da je to to... se spomnim obdobja ko me je nekdo imenoval hladna princeska, pa nisem bila hladna, samo umaknjena, nesamozavestna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Hm...umaknjenost mogoče včasih ja,,,nesamozavest...mislim, da to itak ni karakteristika, ki bi zavisela od znamenja... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz se pa ne strinjam...ful nismo hladni...vsaj jaz nism pa tut tisti dvojčki, ki jih poznam niso...saj sem v istem postu (ki si ga citirala, pa ostali del odrezala), 'razlozila', pa se v kaksnem postu pol, da kaj sem mislila, pa tud v katerih primerih to 'ne drzi'. ce pa nisi, pa pac nisi... to ti zase najbolje ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ja Marsa se kr strinajm s tabo, da so mal preveč hladni. Moram prizant da me to pr njih ful mot. Ampak majo dost drugih pozitivnih strani, ena od njih je sigurn, da so ful zgovorni, kar se za nas škorpijone ne bi mogl rečt, ampak "vsi" vemo, da ni vse odvisen od sončnega znamenja. Lp vsem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Marsa se kr strinajm s tabo, da so mal preveč hladni. Moram prizant da me to pr njih ful mot. Ampak majo dost drugih pozitivnih strani, ena od njih je sigurn, da so ful zgovorni, kar se za nas škorpijone ne bi mogl rečt, ampak "vsi" vemo, da ni vse odvisen od sončnega znamenja. Lp vsem Kdo je hladen ? Dvojčki... ma dej dej.... kar se pa tiče škorpionov pa tkole... mam tak občutek, k da sem na zaslišanju... če kako škorpjonko srečam.... evo sam tolk.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... mam tak občutek, k da sem na zaslišanju... če kako škorpjonko srečam.... evo sam tolk....mene tud nekateri tko dozivljajo, pa ceprav nisem zlo taka.... jaz sem bolj take sorte 'zaslisevalec', da mi sami govorijo (tud ce me ne, najvekcrat me jasno ne - zanima)... Pinka, jasno, za skorpijona pa sploh - je dvojcek prehladen... saj sem ze milijonkrat rekla, da ni treba se vreci na vsako nasteto oz. omenjeno lastnost. Ja, ribe pa nimajo dovolj volje in vztrajnosti. so premehke. blage... itd.pa ne recem, zato ker jaz tega nimam, da ribe nimajo tega. mal je pa sicer fajn tud samoiskrenosti, kajti dolgcajt je, ce si astrolog oz. se pac na tak ali podoben nacin ukvarjas z ljudmi, da mu moras govort sam stvari, ki bi jih rad slisal. Torej: Dvojcki:so zelo brihtni, elasticni, dojemljivi, privlacni, vcas tolk inteligentni, da je ze na meji genijalnosti, zanimivi, druzabni, zabavni. ... ... ... pa je mir. Mislim da se boste v temle opisu VSI Dvojcki nasli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene tud nekateri tko dozivljajo, pa ceprav nisem zlo taka.... jaz sem bolj take sorte 'zaslisevalec', da mi sami govorijo (tud ce me ne, najvekcrat me jasno ne - zanima)... Pinka, jasno, za skorpijona pa sploh - je dvojcek prehladen... saj sem ze milijonkrat rekla, da ni treba se vreci na vsako nasteto oz. omenjeno lastnost. Ja, ribe pa nimajo dovolj volje in vztrajnosti. so premehke. blage... itd.pa ne recem, zato ker jaz tega nimam, da ribe nimajo tega. mal je pa sicer fajn tud samoiskrenosti, kajti dolgacjt je, ce si astorlog oz. se pac na tak ali podoben nacin ukvarjas z ljudmi, da mu moras govort sam stvari, ki bi jih rad slisal. Torej: Dvojcki:so zelo brihtni, elasticni, dojemljivi, privlacni, vcas tolk inteligentni, da je ze na meji genijalnosti, privlacni, druzabni, zabavni. ... ... ... pa je mir. Mislim da se boste v temle opisu VSI Dvojcki nasli. Hmm ne vem zakaj ampak se tudi jaz najdem v tem tvojem opisu.. hehehehehehehheehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 sem hotla dodat (pa se marsikdo najbrz zraven) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo je hladen ? Dvojčki... ma dej dej.... kar se pa tiče škorpionov pa tkole... mam tak občutek, k da sem na zaslišanju... če kako škorpjonko srečam.... evo sam tolk.... Joj Ebor nisem nič slabga mislna. Sej ste kul sploh pa dobra družba. Se pa z Marso strinjam, da ljudje kr sami pridejo do nas in nam osebne stvari govorijo, pa še danes ne vem zakaj, k delujemo tok zaprti. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 a ne? a ni zanimivo to?jaz nisem vedno tko druzabna kot je videt (sem uranovski tip kar se tice druzabnosti... lohk sem zlo, lohk pa sploh nisem, najboljs se pa pocutim v svoji druzbi, sama)...in ko kam pridem, clo mal mrko vcas gledam, eni pravjo da se me kar mal 'bojijo' () pa tko.Ampak glej ga smenta!!! glih men morjo pol pravit vsega boga. jaz bi sla k taki tecni faci tazadnji jamrat pa skrivnosti prawt. Da ostanemo pri dvojckih:zakaj pa je pol najvec opravljivcev glih med dvojcki? pa takihle povrsnih cvek? ker 'gobec scena' ni 'socutje scena'.... Seciranje vseh odnosov, vseh situacij, vseh zvez, vsem prijateljicam prawt... neskoncne ure po telefonu se zgovarjat O DRUGIH?je to posebno custveno?ali je veselje do analiziranja?Igra?al je drama?Kolkrat dvojcek igra v drami al tragediji?Kolkrat pa v skecih in veseloigrah? Zivo srebro ne bo nikol zlato... * In - ce mamo tolk srcnosti in topline dvojcki, zakaj je tu seckasta racio debata, medtem ko je v Levu dramaticna, zabavna in taka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Dvojcki:so zelo brihtni, elasticni, dojemljivi, privlacni, vcas tolk inteligentni, da je ze na meji genijalnosti, zanimivi, druzabni, zabavni. ... ... ... To s pa totalno mene zadela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 mene pa zanima, če je naša lastnost tut to, da nismo ustrajni tko..npr mene ful hit kej mine..kao zdej bom risala (2 ure priprav...vlačenje vsega iz omar) in pol:"ah se mi ne da" to je biu sam tko primer no kaj praute aja...presenetljivo se fanta še nism naveličala (npr) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja seveda - povrsnost se mal tepe vcas z vztrajnostjo.Dvojcku je vse igra in vsega se hitro navelica (na nek nacin clo podobno kot oven, sam da slednji po impulzu, dvojcek pa po umu - ko mu ni vec zabavno, gre dalje.... ne vztraja do nezavesti v zvezi recimo iz kakega socutja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.