Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj Ebor nisem nič slabga mislna. Sej ste kul sploh pa dobra družba. Se pa z Marso strinjam, da ljudje kr sami pridejo do nas in nam osebne stvari govorijo, pa še danes ne vem zakaj, k delujemo tok zaprti. Lp Tudi jaz nisem imel nič slabega v mislih... torej kje je keč... škorpjonki poglej v oči, kaj boš videl en kup enih vprašajev, potem nimaš druge kot da začneš razlagat vse kje si bil, kaj si počel, kaj počne žlahta (in to vsa bližnja in daljna) .... skratka to je to v kratkem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 da vas pa mal 'potolazim' Skorajda ne poznam bolj skrbne in socutne osebe kot je ena moja dbest frendica - Dvojcek. sam!!!!! - luna v devici (skrbnost), merkur v raku (socutje).tko da, ni sans, vedno bomo nasli vzroke, na 1. pogled pa morda ne bo klapalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ah, to je pa itak tipično za dvojčke, mana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 aha...jaz mam tut luno u devici pa sm zato najbrš skrbna...sej res, da vse iz omare ven zvlečem, se naveličam, ampka pol vse ful lepo pospravim nazaj ker pol mi zanimiu pospravljat rata ah ja...in jaz morm dejansko sama s asbo žvet Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz nisem imel nič slabega v mislih... torej kje je keč... škorpjonki poglej v oči, kaj boš videl en kup enih vprašajev, potem nimaš druge kot da začneš razlagat vse kje si bil, kaj si počel, kaj počne žlahta (in to vsa bližnja in daljna) .... skratka to je to v kratkem..... ...evo, vidiš, glih to sem hotla prej napisat...da sploh ne postavmo nebenga vprašanja... ...sicer je pa recept ful simpl...ne nas u oči gledat. tko si večina ne upa tega dolgo počet..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pozabila sem bike omenit (marsikateri dvojcek ima bika mocnega tud, ne sam raka)... tud bik je socuten... sam da je slednji iz simpatije do preprostega cloveka, zarad pravicniskega cuta, medtem ko sta riba ali rak bolj iz razumevanja usod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...evo, vidiš, glih to sem hotla prej napisat...da sploh ne postavmo nebenga vprašanja... ...sicer je pa recept ful simpl...ne nas u oči gledat. tko si večina ne upa tega dolgo počet..... Hja men je pa to pomembn, da človeka v oči gledam... mi to pač velik pove in pomeni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Dvojcki:so zelo brihtni, elasticni, dojemljivi, privlacni, vcas tolk inteligentni, da je ze na meji genijalnosti, zanimivi, druzabni, zabavni. ... ... ... ..ti bom jest dal na meji... takoj popravit napako!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 neko pripombo imam - opazujem svet okrog sebe - dvojčice ž. spol - iluzije, prepričanost vanje, samozavest (tko je in nič drugače). resnica krojena po njihovo... ne vem sej mogoče deluje kaj drugega, sam skupna točka jim je dvojček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 hmmm... moram mal razmislit... iluzije niso glih dvojckova domena....prepricanost vase... no to ze bolj, sam tud ni nujno glih v takem smislu...morda je finta sam v napacnem prehitrem sklepanju?to pa ma dvojcek... ker tko hitro vse povezhe in sklene, je vcas prehitro, tko da znajo met tud predsodke dvojcki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 aha, potem pa še kakšen močan asc. pa smo tam... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>resnica krojena po njihovo... ...hm, ali si morda to naknadno napisala? prejle namrec nisem opazila tega.. ker to pa tud znajo met dvojcki - 'resnico po svoje krojit'. (*da ne recem kaj 'hujsga') Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, ali si morda to naknadno napisala? prejle namrec nisem opazila tega.. ker to pa tud znajo met dvojcki - 'resnico po svoje krojit'. (*da ne recem kaj 'hujsga')ne prej sem že napisala to.... samo zanje je potem tisto res resnično... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 aha, eni dvojcki so prav patoloski laznivci. otroc znajo zacet lagat, ce majo tezave al pa ce jih mamo prevec na kratko...in to ne sam lagat, tko, ker je pac bolj simple kaj doseci, pac pa kar tko, za stos, recimo kaj je ubodel, al pa kaj ima itd., kaj je videl, kaj je slisal.... Mystica, nisem se tolk poglobila prav v tole, ampak ne vem kako je z asc - moj tamal in nasa tamala sta oba ribi/dvojcka v asc pa ne lazeta. Tim je sinonim za postenost in zanesljivost, ful mu lohk zaupam, zanj je pomenilo, da 'jaz lazem', ker sem, ko je bil star 5 let in 1 teden, v toplicah rekla, da se ni star 5 let (da bi imel zastonj, ker nisva imela casha dost). sicer pa jih ne poznam vec velik s tem ascendentom. Jih pa blazno poznam z Luno vDvojckih - pa tud ne lazejo, sam pa obracajo besede, da sem se jaz prepocasna pa jim komaj sledim in se jaz jim ne pridem vedno do konca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 resnico po svoje krojit je lahko tud kej druzga ne samo laganje recimo jst pa še kdo drug vidimo dogodek čisto drugače kot določena osebica al pa dve v naši okolici... vidijo pa v svoj plus... saj dva trije osebki kateri so zdejle tule v mojih mislih še ne pomenijo da vsi tega obdobja... pred 18 leti je bil meni najljubša oseba dvojček, tik za njo se je pa pojavil lev zdej pa da ne bom šla na grmado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pazte jutr! Noben dvojcek ne lazhe, skregal, konc, vse... cak grem mal k rakom rect, da navezujejo bejbije. me zanima, kolk rakic se bo strinjal. xrolleyesx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 priznam, samo se po prstih udarjam, ma sej mi njen škorpijon niti ne dovoli... al počakam pa v tapravo temo napišem... ej največja fora, bom kr tule...greva po mestu na morju, pa vidim da naju opazujejo (sej kako so šele njega pa njo - kot bi bil pedifil), pa jst tko malce glasneje, nek se zna, a greš z mami... blabla... pa pravi, kva si zoprna, sej vem da si mami tko da me na hitro postavi na pravo mesto... se učim da nimam enega nebogljenega otročička in da ima svojo lastno osebnost... ampak po prstih se pa še vedno udarim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kva si zoprna, sej vem da si mamihehe, pol pa se pravis da ni po tetkici. ej jaz sem bla cist ista...sam je res hec... kaksno clo sovrastvo zbudim, ko rakicam na tale zhulj stopim, ne mors verjet. mensezdi da masta sam ti pa astra (sory ce se zdajle ne spomnim se koga) normalen odnos do tega, kar pomeni, tud uvid vase in samokritiko in samoiskrenost, ko je treba vase pogledat pa si to priznat. in dvojcki ki da niso hladni.dajmo drugac postavt: naj povejo SINOVI in HCERKE dvojckov in dvojcic, pa partnerji pa frendi Dvojckov in Dvojcic... ker tud rakice - 'ne navezujejo'... (kje pa, cist uzhaljene, v zivljenju mi ne bodo vec pozabile tega, ce sem nekoc tko mal navrgla )...zanimivo pa je, da po defoltu, kadar se ukvarjam s sinovi (slednji so se pogostejsi, sam tud hcerke 'veljajo') rakic, majo problematicne odnose in medtem ko njihove mame NE BODO priznale, bodo oni sami (sinovi, otroci, partnerji...) seveda to potrdili. ja ja, sebe ne vidimo vedno jasno. TUD zato je pa astrologija.In ne da nas sam hvali. To je brez veze. tud ni zato, da bos cist vse polozhaje do fundamentov razseckal... nima smisla...en midpoint tam nekje POD RAZNO ne more delovati mocneje kot luna recimo....Tud progresija ne.... in niti vladar v tej hisi in niti kiron v tem in tem znaku.... Tko da.... OSNOVE, osnovchke.... goveja juha je iz govedine. ne iz majarona. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 včasih pa sem res mogoče malo hladn (no vsaj navzven) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 kdo ve, če bo men jutr net delal sej ne,sej se hejcam... sej jst mam Saturna v dvojčku v konj. z MC, tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> No pejd, da vidmo... sploh nisem vidla tega silvy. to sem se mal hecala... kje mam pa kregalne energije se za kake tezavne rakice zdajle. xrolleyesx po eni strani me jezi (ko nihce nicesar ne prizna, kar ni glih.. vzeto kot nad pozitivna lastnost), po drugi pa me zabava... Imam pac svoj pogled na to...in ne 'operiram' sam s: starsi, tremi prijateljicami in sinom....mam blazotne baze folka, ker se in sem se gibala v tolk razlicnih krogih, ker imam tak pristop....... mam belezke, zvezke stafa.....moji znanci, prijatelji... dvojcki (in katerikoli znaki), ki so pri meni vzeti v obravnavo, niso Lojze in Micka, moja dva sosolca iz osnovne sole...Pac pa je folk, ki je viden na slo sceni tud (jasno mam pa tud sosolce, znance, sorodnike in frende).... kar pomeni, da se da tud tko mal spremljat... skoz lajf... VIDNO, kaj pa kako....Primerjala sem nestete znane osebnosti.... (no to pa tud svetovne, ob ujetju nekje datuma in kasnejsega chekiranja)...in to je pac MOJA BAZA. Moji podatki, s katerimi operiram (vsi dohtarji, ki so mene, tamalega, mamo.-.. zdravil, zanje vem vsaj znamenje sonca. ker - vprasam!!!!)....In ce torej poznam recimo 50 dvojckov...... ali je to ze za en zakljucek pol narest?Ponavljam: to nista moja mama in sestra in sosolka (ki imajo lohk vsak drugacen asc, mal luno tko in mamo 3 povsem drugacne dvojcke)..Torej... mam rdeco nit dvojckov... (ker smo pac v dvojckih, kar se tice rdece niti in primerjav, je jasno najvec sco... ne dvo...). <{POST_SNAPBACK}>pripravljena na kreganje ja sam ce se mas za dvojcka! jaz se nom nc kregala pr ribah da nis(m)o soft. pac pa bom rekla, ribe SO soft. jasno da lohk cvekam, ce SEM. soft. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ¸....cakte, cakte.. v osnovi dvojcki ne lazejo pa konc!!!! ... za laganje se bl gleda aspekte neptuna pa merkurja, a ne???(jest mam inkonjunkcijo ) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>včasih pa sem res mogoče malo hladn (no vsaj navzven) glej ga, sploh te nisem opazila!! evo ga, ne morem verjet, en dvojcek, ki pa (po mojem ... hm, 'opazhanju') glih NI hladen, pa 'prizna'... Olajsujoce, da se lohk normalno pogovarjas... brez da je kdo ogrozhen, kajti pol nima smisla, a ne???da se moras 'zagovarjat' (), da si na podlagi tisocev primerov naredil ene zakljucke, ugotovitve... in potem postrezhemo z dvemi brati in z dvemi mamami, pa je - moja beseda proti tvoji. 'jaz pa nisem, pa moji frendi tud niso'... (Mana)... ja, jaz tud nisem soft, moji frendi ribe pa vecinoma tud ne (a ni hec, da je ful mojih frendov, rib, tud v asc sco, kar pomeni da maj(m)o neptun okol asc... kar pomeni, da je ITAK obarvan skorpijonsko in smo ze tu mal dlje od rib.....).... ampak ce bos ribi rekel - joj kok si soft, mutish, kompliciras, nisi prakticna, lena si, zivis v oblakih, bluzis, nisi na realnih tleh... ... ... ...se bo zamislila--- redko katera bo cist zanikala. zakaj bi radi dvojcki OVCE I NOVCE???a si neulovljiv, spremenljiv, raznovrsten, blazoten um, hiter?zakaj bi bli torej radi se trdni, cvrsti, stabilni, zanesljivi in 'na custvih'??? ce so pa vendar 'na umu' - in so na to vec kot ponosni????????????? a ne znamo tko pogledat??? aja ne, v genijalcih bo krcato dvojckov....ampak seveda - oni so zlo custveni. ja... edison (sicer vodnar ne dvojcek, ce pa ni, je pa asc) - se naj prosim odloci: al bo custven PESNIK, al bo individualni poshtekator (pri cemer je lohk jasno, da je vsaj nekaj podredil znanosti, sicer pa - lajf je podredil znanosti, torej [tud] CUSTVA)???? ampak ne - vsi smo edisoni... pa einsteini...ampak hkrati smo pa se... homerji... pa.... preserni pa 'matere tereze'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ampak ne - vsi smo edisoni... pa einsteini...ampak hkrati smo pa se... homerji... pa.... preserni pa 'matere tereze'. ..se mi zdi, da so od vseh znamenj dvojcki se najbolj prilagodljivi in vsestranski...tko, da ce bi mel se voljo bi dejansko lahko postali skoraj vse kar si napisala(pa so v preostalem chartu elementi posameznih kategorij)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.