Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>ni kompatibilna prevec tale kombinacija, nic nimata skupnega.... skorpijona ne moti tolk, da nekdo skoz govori, vendar mara, da ce je tko (da oni skoz al pa velik govori), da tud kaj pove.

Brezvezna 'uporaba besed' pa ga dolgocasi (in prav tako nestete tuje zgodbe...)

moja starca xsrcx kr uspešno furata že skor 40 let.

res pa ima tata dvojček škorpijonsko luno. (in venero v biku, kjer je njena luna).

je pa model naporen xrolleyesx, ne pozna konca debate. že vse zmenjeno, on pa hodi za tabo in še kr napleta neki. greš v svojo sobo (mu daš jasno vedet, da zdej pa dost x!x), pa zna še par ur uletavat, s kao novimi argumenti :xx!: xDDx. mama ponavadi modro molči, redko špikne... x^x

sicer se mi pa zdi, da njej ne nalaga tolk xscratchx... morta že bit nekak zmenjena x8Dx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

res pa ima tata dvojček škorpijonsko luno. (in venero v biku, kjer je njena luna).

je pa model naporen xrolleyesx, ne pozna konca debate. že vse zmenjeno, on pa hodi za tabo in še kr napleta neki. greš v svojo sobo (mu daš jasno vedet, da zdej pa dost x!x), pa zna še par ur uletavat, s kao novimi argumenti  :xx!: xDDx. mama ponavadi modro molči, redko špikne...  x^x

x:Dx x:Dx x:Dx ..slisi se kokr moj fotr...kadar ma dobr dan... sam on je riba/dvojcek z rakovo luno... ma pa polno 11. bajto, tko da je dost vodnarja... buh ne daj da se z njim zju3 skregas(obcutljiv z rakovo luno ko nevemkaj) to ti se cel dan z novimi argumenti ven hodi... pa ce jih ovrzes, ti pa zacne z vodnarskimi forami a la: kaj bos ti men pamet solil mulc, lihkar si iz plenic prlezu!!! In krega se blazno rad(mars v 12.(konj. asc) kvadrat pluton v 4.) :xx!: :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>moja starca xsrcx kr uspešno furata že skor 40 let.

je pa model naporen xrolleyesx, ne pozna konca debate. že vse zmenjeno, on pa hodi za tabo in še kr napleta neki. greš v svojo sobo (mu daš jasno vedet, da zdej pa dost x!x), pa zna še par ur uletavat, s kao novimi argumenti  :xx!: xDDx. mama ponavadi modro molči, redko špikne...  x^x

sicer se mi pa zdi, da njej ne nalaga tolk xscratchx... morta že bit nekak zmenjena x8Dx :palec:

aha, ampak vidis, ne, da je POL vedno tko, da NEKJE pac je ta kompatibilnost... jasno, ze luna v sco bi bla lohk 'dost', ce ma pa ona se luno v biku, pa sploh fajn (in ker ma on se venero).

ja, tak je dvojcek - nikol dost argumentiranja in polemiziranja, to te zmuti (se mene x;)x) dok reces kex. :D

je pa finta in zanimivo: rad pac govori.

Tako boste opazil, da ko se z njim 'kregate', sploh ni nujno, da obratno mislita... lohk se stirnjata v nulo, a bo kar skonstruiral neko pregovarjanje 'vsak s svoje strani', zgolj, ker hoce govort/do nazevesti razpravljat. :)

Zanj ni NIC dokoncno recenega. :)

Tud ce smo ze vse rekli, se strinjali in vse... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm...kaj pa kaka osma hiša v dvojčkih. Bi znal to poment spremembo nekoč? Večjo spremembo? Spremembico? xDDx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

jaz mam tud blazotno 8., dvojcek, rak, del leva...

ne nekoc, pac pa velikrat... bi rekla prej...

drugac pa bi blo tud seckanje in analiziranje do nezavesti tehle nasih notranjih svetov, pa blazno zanimanje za psihologijo, um, vse kar 'ni vidno'...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A tako... xscratchx

:palec:

Je dost materiala, ja...pol se pa še kaka 12. hiša pojav kje (recimo pluton) ..Kaj češ boljšga x:Dx :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

...haha... jest mam tut 8. v dvocjkih pa no3 venero, sonce in merkurja... in poleg tega, da so v plutonovi hisi majo se vsi 3 aspekte s plutonom... venera in sonce sta v trigonu s plutonom v 11. merkur je pa v kvadratu(aspekt t.i. hudicevega vajenca... x:Dx )... mater ce s tako 8 finance niso zame... pol pa nc ne vem...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...dvojcic ne maram prevec... je moj sco prevec ljubosumen na njihovo flirtanje... rajsi bi eno sco/lev/vodnar combo al pa se kj strelca zraven... to bi nekak blo najbl fletn... no vsaj za neki cajta... mam tko nametane planete da na dolgi rok bom tezko fural s kerokoli kombinacijo...

A s dubu občutek, da se ti ponujam? :eek: :xx!:

Over my dead body. Sej s fejst, sam še en tak težek karakter prenašat... :O: jok brate, odpade!

A s dubu občutek, da se ti ponujam? :eek:  :xx!:

Over my dead body. Sej s fejst, sam še en tak težek karakter prenašat... :O: jok brate, odpade!

x:Dx x:Dx x:Dx ...ti pa res mislis da se svet okoli tebe vrti, a?? x;)x

Frank Zappa

Mam frendico v dvojčki...tanartabolšo... vse se ji zlijem...ona pa ta cajt piše mesage in na koncu p'rbije...

Kaj...dej še enkrat povej... :o|o:

:vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx :palec: taki ste... nikoli z glavo pri stvari, totalno nezanesljivi, znate povezat najbolj neumne stavke... ampak drugač srčni in topli... pa takoj pomagate...takoj, ne čez tri dni... x:Xx to pa vse odtehta...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>kwa je Marsa, kwa ti ne gre u betico???  x:Dx  x;)x

x:Dx sem imela dlje odprto... pa je bil zadnji komentar Pikichin... :)

sem ze popravila (ustrezno citirala, da je jasno, kaj mi ne gre v betichko tole mojo leseno xDDx x:px)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...