seal 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem imela dlje odprto... pa je bil zadnji komentar Pikichin... sem ze popravila (ustrezno citirala, da je jasno, kaj mi ne gre v betichko tole mojo leseno ) a maš leseno a kaj??? a de nehiii Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...dvojcic ne maram prevec... je moj sco prevec ljubosumen na njihovo flirtanje... rajsi bi eno sco/lev/vodnar combo al pa se kj strelca zraven... to bi nekak blo najbl fletn... no vsaj za neki cajta... mam tko nametane planete da na dolgi rok bom tezko fural s kerokoli kombinacijo... Ha, ha...pol bi jez bla lih zate... lev/sco/oven... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 seal - ne bi verjel (hehe ) kolk tupa sem za nekatere rechi. blazoten les sem na primer za racunalniske zadeve..... pa take.... pa pojma nimam o nekaterih podrocjih..... zal.... drugac se imam pa sicer za inteligentno... sam... tko je pa pac tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ha, ha...pol bi jez bla lih zate... lev/sco/oven... najprej si tole luno zamenji za kaj manj militantnega... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ti pa res mislis da se svet okoli tebe vrti, a?? A se ne al kaj? <{POST_SNAPBACK}> What? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se vid de smo sami modeli k mamo kej u dvojčku al pa škrpjonu kombinacija obojga je pa itak kilerska! hehehehe toooooooo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> za kaj manj militantnega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> What? a mal blefiramo?al ne stekamo? no ce je drugo: presenetila me je tamle ena tvoja reakcija (ocitno, a 'ne stekas' smeskotov? ) je pa ze pase (se ne rabiva na dolg in sirok okol tega vec zgovarjat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Vidim, da ste v dvojčkih najbolj dejavni. Nič čudnega. No jaz imam MC v dvojčkih, tako da tudi jaz lahko kaj napišem tu. Name zelo vpliva!! Delam itak tisoč stvari, zanima me 1001 ena stvar. Vedno sem na poti, taki in drugačni.Sem en tak multi praktik. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 zanimivo, vidis, jaz tud kar cutim mc (no mam tam vlladarja asc z uranom tud) v devici - in podobno kot ti.saj a nimas pa ti pa obratno kot jaz - mislim da si devica z luno v sco, asc pa se ne spomnim, mroda tud devica?no jaz tud pocnem sto stvari pa tko, ceprav bi zase tezko rekla, da sem multiPRAKTIK. mislim saj sem, praxe so ze tlele kaksne, sam tezko bi rekli da sem prakticna blazno. no saj, nisem jaz med nama devica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mal blefiramo?al ne stekamo? no ce je drugo: presenetila me je tamle ena tvoja reakcija (ocitno, a 'ne stekas' smeskotov? ) je pa ze pase (se ne rabiva na dolg in sirok okol tega vec zgovarjat ) Enkrat za spremembo ne štekamo. Kaj sm pa kej tazga napisala? A težek karakter? Ja, če je pa res. Mislm zase govorim, za Samsonitea sam ugibam potihm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Lepo, res lepo, da smo v tej temi tkole dejavni... Vidte, znamo pozornost prtegnt pa kažin nardit Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pikica, Marsa ...sem tud jest tole razumel kot hec... imata pa samson & pikica včasih "krvave"... štoseaja to so *njuni stosi*.... ne sledim tolk, nisem porajtala, me je cist presenetil. To, Pikica.... nisem stekala, da masta s samsonom zezancije takele in tele. Tezek karakter? hehe, to si ti rekla, ne jaz, ampak... saj, a nimas lune v biku al kako ze in ali je asc ribi? torej, tezka pol... mal jasno najbrz pac si.... ko ze omenjas.....saj jaz tud zase ne pravim, da nisem. dvojcki v bistvu tezki pa pac niso. prevec so lahki, ne pa tezki... oni tatezki imate pa pac bike pa rake (merkur ali venera, ki sta vedno v blizini, pa je v teh primerih potem zelo velikokrat tako)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>najprej si tole luno zamenji za kaj manj militantnega... Pih... moja luna je tle čist pase... razen, da mi daje energijo... pa verjem, vseen je ni tolk, da bi lahko preglasila Marso... Samson, kaj že ti po horoskopu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa verjem, vseen je ni tolk, da bi lahko preglasila Marso... haha glej jo, po skorpijonsko mi ne pozabi, da tedaj nekje nekoc na enem srecanju reva ni prisla do besede ob meni! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 po škorpijonsko... jebi ga... 4 planeti in acs. ni tako malo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja to so *njuni stosi*.... ne sledim tolk, nisem porajtala, me je cist presenetil. To, Pikica.... nisem stekala, da masta s samsonom zezancije takele in tele. Tezek karakter? hehe, to si ti rekla, ne jaz, ampak... saj, a nimas lune v biku al kako ze in ali je asc ribi? torej, tezka pol... mal jasno najbrz pac si.... ko ze omenjas.....saj jaz tud zase ne pravim, da nisem. dvojcki v bistvu tezki pa pac niso. prevec so lahki, ne pa tezki... oni tatezki imate pa pac bike pa rake (merkur ali venera, ki sta vedno v blizini, pa je v teh primerih potem zelo velikokrat tako)... No, sam da smo razčistl. No hard feelings. Ja, luna v biku, asc riba, pa merkur v raku. :xx!: Ja, vem, da sm težka. Sam to priznam. Pa zdej kr vnaprej ponavad povem, k se mi ne da pol čez neki časa prenašat sranja, kok sm težka. Joj, kok se zadne čase zatipkavam - sm marsin sindrom zgleda fasala....rpov, omrda, mso, .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 a daj, neverjetno, Majica, ogenj ti pa vseen ful ven tolce! (tipicen lev, a mas v ovnu tud nekaj a ne, a tud luno morda?)... asc pa se ti vidi, ja (tud prec ven pades ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, sam da smo razčistl. No hard feelings. Ja, luna v biku, asc riba, pa merkur v raku. :xx!: Ja, vem, da sm težka. Sam to priznam. Pa zdej kr vnaprej ponavad povem, k se mi ne da pol čez neki časa prenašat sranja, kok sm težka. Joj, kok se zadne čase zatipkavam - sm marsin sindrom zgleda fasala....rpov, omrda, mso, .... rpec... sme... e-disleksija. ja, priznas... to je res... gres dalje, sicer nek bik ti tam kdaj mroda hoce za hip kako mulo kuhat, sam si tle bolj dvojcek/riba, bi rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ja, ampak kr hit mulo kuham, veš. Sam znam tud hit nehat. Odvisno. Sm surlasto dekle. Ampak res no, tale disleksija me zadne cajte prov je..! Ne vem, a je sam obdobje tak, al se mi pa meša počas. To je to, k so misli hitrejše od prstov in pol sam sekam po tipkovnici in je štala pol v tekstu! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, pekete pekete pekete, 500 na uro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Samson, kaj že ti po horoskopu... ...za prijatelje dvo/sco/dev/uran... za sovraznike pa multipraktik iz kevlarja ... sesekljam vse... ... sam tale tvoja luna...cist nepotentna... kako lohka oven ne pride do besede ob eni usrani( ) ribi???Nic jasn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...za prijatelje dvo/sco/dev/uran... za sovraznike pa multipraktik iz kevlarja ... sesekljam vse... ... sam tale tvoja luna...cist nepotentna... kako lohka oven ne pride do besede ob eni usrani( ) ribi???Nic jasn... Bemu si glup! Sej ni oven, je OVCA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...za prijatelje dvo/sco/dev/uran... za sovraznike pa multipraktik iz kevlarja ... sesekljam vse... ... sam tale tvoja luna...cist nepotentna... kako lohka oven ne pride do besede ob eni usrani( ) ribi???Nic jasn... a ne? ti pravim, v bendu okol mene skorpjoni in levi (pa se biki in kozorogi), pa kaj menis.... so ble ribce tausrackane? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ...jest ne vem... po mojem Marsa si ti tko zlooooo riba, da ze kompenziras tole... tko zlo soft, da mors bit xtra hard, da sploh prezivis... ....sicer si pa itak pluton... ultimativna sila v vesolju... prot teb je se sonce kt en navadn Rozle... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.