Samson23 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha...štekam... (No, v bistvu ne čist)...Vseen pa pomen, da ni to zdej neverjetno naključje za dol padit, če mava z majico isto tole (izvzemši stopinje)? Sicer pa thanx ne, ne..ni nevemkaxno nakljucje v okviru parih stopinj so vrhovi vseh his iste...potem pa bolj kot spreminjas stopinje ascendenta, vec vrhov his zamenja znamenja na vrhoovih his... Osnovna fora je, da znamenje vedno zavzema 30 stopinj... medtem ko so hise razlicno velike...lahko zavzema tut 20 ali pa ze skoraj 60 stopinj... in ko rotiras to kroznico(znamenja) po kroznici his se seveda ne spreminjajo vsa znamenja na vrhovih his naenkrat(hkrati se pa z rotiranjem kroznice znamenj spreminja tudi tot ASC-MC in s tem velikost posameznih his... zarad tega ta odstopanja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Aa, hiše so različno velike...sm pa zmer misla, da so HIŠE tiste, ki zavzemajo 30 stopinj. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja...ja... ni sicer moj stil tipe gor dajat na ikonce... sam tale je pa... čist no... ehhhh... čist hud...http://www.famomania.net/galerias/307/Ian_lac_11.jpg Ja sam tale je pa res pravi.... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol si ti krava, al kako... sicer imam krave v naturi rada... samo une zvezdnate so pa res težke... :xx!: Ma ne, če bi bla bik, bi bl akrava, tko sm pa dvojčica. Lohk sm pa tud krava, no. <{POST_SNAPBACK}>..krava, kraja je... pa koza tut.... smo zadnc porajtal... karkol sam da se pase, za pastirja pa se ni zrela... predcobanska faza... mogoce v naslednji inkarnaciji... Ne, koza nism, opica sm. Pastirče, nemoj da lažeš! Aja, majica, by the way, huda ikonca. Like it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Pikica... za 'požret' Da nam packala tlele... ga bom dala še en mal v 'Dobre tipe'... ah... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 evo...čist dvojčevski bluz.... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hmmm... en dvojček.... sam mi ne deluje kot dvojček at all...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Sem se prebila skozi vse te strani v zadnjih dneh Dobra, zanimiva debata in seveda je dvojček hladen, saj prav zato se jaz vedno znova zahvaljujem za mojo Venero v dvojčkih...da se ne utopim v vodi.. in preveč govori!..kr neki, tut čist nepovezano, povšno.. ..in kar je najslabše, še ponosen je na to x!x , da velja za čveko kao, zgovorni ljudje so pa ja fajn in venera v dvojčkih, da počistimo pred svojim pragom... , je nezvesta.Morda ne v resnici, samo preprosto MORA imeti kakšnega tipa na broju, sam tolk, da ve, da bi lahko,če bi hotela... In v ljubezni je lahko izjemno racionalna, natanko ve, kam kdo spada...v kakšno stopnjo ljubezni, recimo... Čustva? ja, seveda, samo racio bo odločil, komu pripadajo in komu ne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 S temle se čisto ne bi strinjal: Venera v Dvojčkih da je nezvesta. Po mojem taka Venera bolj razmišlja o tem, da bi še kje kaj, kot pa res napravi. Venera v Dvojčkih noče biti (mentalno) vezana, ker je preveč nestalna, da bi lahko bila vezana na eno točko, a to (vsaj po mojem) še vedno ne pomeni, da se kar tako onegavi okoli. Da pa veliko RAZMIŠLJA o ljubezni in tudi o skokih čez plot (predvsem miselni eksperimenti), o tem pa ne dvomim. Morda o tem tudi govori, ampak to še vedno ne pomeni, da tudi počne. (Tretja hiša, ki pritiče Dvojčku, pogosto prinese, da nekdo več reče, da bo napravil, kot pa potem v resnici napravi. In če bi svet stal samo na besedah, bi bilo potem take nezvestobe ko' blata, a i mrtvih bi bilo dosti, tako da vsega ne smemo jemati čisto dobesedno.) Takole samo malo v razmislek ... Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> in venera v dvojčkih, , je nezvesta.Morda ne v resnici, samo preprosto MORA imeti kakšnega tipa na broju, sam tolk, da ve, da bi lahko,če bi hotela... Malce površno si bral, ...saj prav o tem sem govorila, da gre bolj za filing...in seveda govorjenje... Eh, jaz imam seveda venera opoz saturn, kar še dodatno vklopi bremzo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 stojim pred šparom zanč, pa pride vn ena familija, pa si tip redbula odpre, pa js kr butnem vn : a vete da neplodnost povzroča kok me je pogledu žena se je pa režat začela, nč hudga sej mamo dost dva pol pa grejo, pa se js še kr režim tm sama seb ful, pa prideta vn ena dva starejša zakonca, pa mi reče tist gospod:gospodična, morm vm povedat kok je fajn mladga človeka tok nasmejanga videt....pol pa js ah dvojčki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Dvojčki, ja... to smo mi danes se res počutim nekam razdvojeno ne vem, al bi bila dobre al slabe volje... potem pa smeh pove vse Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ej kaj pa tole pomen da dvojcek/dvojcek/devica?! A je to za kam al za nikamor Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ..to je tadrugenajbols...edin dvojcek/sco/devica je se boljs.... ... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..to je tadrugenajbols...edin dvojcek/sco/devica je se boljs.... ...haha jest resno prasam ti se pa zezas Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 dvojcek/sco/devica, al pa sco/dvojček/devica hm tose je sam za glavo prjet.... more bit to en ostri intelektualec.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ...odvisno od tega hoces... dvojcek/dvojcek/devica combo... jah tale clovek je velik racionalc-se vecji kot jaz...jaz mam vsaj sco za mal emocij...tale pa vse obravnava razumsko... drgac more bit pa zlo fajn v druzbi tega cloveka...temu zgodbic in prigod... besed v obce ne manjka... je pa precej picajzlast ko ga boljse spoznas... se pravi razum: najnovejsa verzija Special Edition; custva: pozabli instalirat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvojcek/sco/devica, al pa sco/dvojček/devica hm tose je sam za glavo prjet.... more bit to en ostri intelektualec.... Nino mene zanima za tole "kombinacijo" dvojcek/dvojcek/devica Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ...sej sm ti napisu... se hujs... ..nino... zakaj me ne maras???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sej sm ti napisu... se hujs... ..nino... zakaj me ne maras???? sorry sem zgresila tvoj post ! ej hvala. jah drgac je res prou fajn v njegovi druzbi ja Bomo se vidl Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz nisem imel nič slabega v mislih... torej kje je keč... škorpjonki poglej v oči, kaj boš videl en kup enih vprašajev, potem nimaš druge kot da začneš razlagat vse kje si bil, kaj si počel, kaj počne žlahta (in to vsa bližnja in daljna) .... skratka to je to v kratkem..... Joj veš, da ne vem. Moram reč, da jaz sploh nisem tak firbc, da bi hotla vse vedet. Jaz ponavad kr pustim človeku, da se sam odloč kaj in kdaj bo kej povedu. Se ne ubadam preveč s tem. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Mene pa zanima zakaj mene dvojcki tako privlacijo sonce:strelec/ luna:ribi / asc: oven. Mozno, da zaradi tega, ker imam IC v dvojckih? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ...ne gre sam zate, Liu... dvojcki vse privlacijo... to je univerzalna stvar... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ja, res je. Jst največkrat cepce prvlačim. Pa ne tiste za mlatenje slame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ja, res je. Jst največkrat cepce prvlačim. Pa ne tiste za mlatenje slame. ...tiste, ki slamo mlatijo torej (prazno)... Jah mene pa povecini privlacijo take zenske za kere se pol izkaze, da majo slamo v glavi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.