Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Sej, zato te pa jst ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ...kako pa ves, da me ti ne?? ...mogoce me pa tolk, da ne vem, ce bi se sploh zmogu kontrolirat, pa pol rajsi preventivno ukrepam Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kako pa ves, da me ti ne?? ...mogoce me pa tolk, da ne vem, ce bi se sploh zmogu kontrolirat, pa pol rajsi preventivno ukrepam pa še prov maš! boljš preventiva, kt pa kurativa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
twity 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 DVOJČKI SMO PAČ CARJI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
twity 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 A JE ŠE KDO 12 -TEGA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res je. Jst največkrat cepce prvlačim. Pa ne tiste za mlatenje slame. dobrodosla v klubu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> A JE ŠE KDO 12 -TEGA jzt sm 12.06.80 Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Grrrrrrrr dvojcek :xx!: :xx!: najlazi se ja pa bol bozga narest, pa rect, da te je hrbet zviu ane. ja ti revcek ti nakladaski!!!!!!! pa kaj sem v zivljenju tok slabga nardila da sem tebe spoznala!? Bljek DVOJCEK zgin iz mojga lajfa! :xx!: :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> dobrodosla v klubu Jz sm že itak prjavljena v tem klubu! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm že itak prjavljena v tem klubu! :xx!: jest sem se ravnokar odjavla!!! ma se zloooo dobr pocutm ves A ti zrihtam izpisnco?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest sem se ravnokar odjavla!!! ma se zloooo dobr pocutm ves A ti zrihtam izpisnco?!Aja, ja ti kr, sej sm že Piki pikici rekla, da nej mi jo zrihta, no pa sej mi jo lahk obe, da bo zasigurn! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>stojim pred šparom zanč, pa pride vn ena familija, pa si tip redbula odpre, pa js kr butnem vn : a vete da neplodnost povzroča kok me je pogledu žena se je pa režat začela, nč hudga sej mamo dost dva pol pa grejo, pa se js še kr režim tm sama seb ful, pa prideta vn ena dva starejša zakonca, pa mi reče tist gospod:gospodična, morm vm povedat kok je fajn mladga človeka tok nasmejanga videt....pol pa js ah dvojčki Aha... no zdaj sem pa najdu kontracepcijo.. a to je treba vsak dan enega spit al kako? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jz sm prav hvaležna temu mojmu dvojčku v podznaku, k me včasih prav rešuje iz temnih globin, kamor me moj Scorpy potegne! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 hmmmmm pa že Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Moj najljubsi dvojcek.....pridi nazaj k meni, pogresam te x!x Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 kdo bi jih šteku.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ne vem....jest ga ne Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 hmmm.. zajeban to ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm.. zajeban to ja zajebani ste ja! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> zajebani ste ja! včasih tud to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>včasih tud to a vam je treba? A morte bit? Grrrrrrrr :xx!: Jest pa zdej zarad dvojcka Hudobe Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a vam je treba? A morte bit? Grrrrrrrr :xx!: Jest pa zdej zarad dvojcka Hudobe ni res, da zarad dvojča, ampak zarad sebe, ker si tok (sorry izrazu ) neumna, da se mu pustiš! za vse smo si krivi sami, tako pač je in bo, seveda je pa najlažje krivdo vršt na nekoga druzga... pa glavo pokonc in nsmešek od uha do uha, fantov je še neki miljard na svetu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni res, da zarad dvojča, ampak zarad sebe, ker si tok (sorry izrazu ) neumna, da se mu pustiš! za vse smo si krivi sami, tako pač je in bo, seveda je pa najlažje krivdo vršt na nekoga druzga... pa glavo pokonc in nsmešek od uha do uha, fantov je še neki miljard na svetu seal tole sem res full rabla zdele od tebe - da sem neumna, ker se mu pustim. Ja pa kaj nej no.......sej bom nehala!!! Ma sam stvar je v tem da dvojckov ne razumem! Ni mi pac se uspel 1 dvojcka razumet do zdej....Sem ze nehala.... Sej sem zanc rekla, da so prou fejst fantje dvojcki drugac.....Nc ne pluvam cez dvojcke edin tolk, da jih ne razumem (tipe - ne kolege al pa kolegice!) amm tuki ne vem ce sem si za vse sama kriva....ampak prou! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 veš kaj, junijskemu dvojču nikol ne boš prišla do konca oz. ga popolnoma razumela, ker smo preveč dvolični oz. dvoobrazni.. tako pač je, včasih se tudi sam ne razumem ej punči ne se sekirat, sej ni treba razumet, važn da vsaj približno veš zakaj se gre Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.