Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 dvojcki, dvojcki uber alles!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 liu, spomni se na simbol, ki označuje dvojčke....pol pa to prevedi v prakso...pa spomni se, da govoriš enkrat z enim in enkrat z drugim iz dvojčevskega para. takrat ko z enim govoriš, je drugi kdove kje...ko boš naslednjič s tadrugim govorila ne bo imel pojma za kaj gre...seveda, ko pa zadnjič ni bil on prisoten v debati....le redko dobiš oba skupaj...so pač preveč nemirni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj, junijskemu dvojču nikol ne boš prišla do konca oz. ga popolnoma razumela Jp, točno tako.... sama sem dvojčica & imam best frenda junijskega dvojčka... faca je, izredno sposoben v vseh pogledih, intelekt neverjeten, "naravnih" sposobnosti ima nadpovprečno dosti, razdaja se neverjetno, dosti pomaga ljudem... mene je "potegnil" iz teme... skratka, je edinstven... ampak, ko pa ima svoj "čas" pa.... takrat pa je res bolje, da ga lepo pustiš na miru.... ampak, se nekako "naredi" do ljudi, da je ok - tisti, ki pa ga bolje poznamo (sicer nas je malo), pa vemo... "pusti lava dok spava"... torej, nekako smo dvojčki nagnjeni k skrajnosti... fant mi pravi, da mu postajam podobna... uf.... ... dejstvo pa je, če je dvojček prisoten v kakršnikoli družbi, je za "fun" preskrbljeno.... nikol ni dolgčas, pa čeprav znamo dvojčki včasih kar zmedo naredit... mene v ex-službi kar malo pogrešajo... pa čeprav nisem bila vedno v pozitivi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ni mi pac se uspel 1 dvojcka razumet do zdej.... Vprašanje: A tipe ostalih znamenj pa si? I don't think so. Vsako znamenje je zajebano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsako znamenje je zajebano. ... kaj pa vem ... mislim, da je vse odvisno od našega pogleda na to ... jaz nimam bistvenih težav z nobenim znamenjem... sem kar fleksibilna & z malo manipulativnosti se da kar razumet z ljudmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Pa sej nism tko misnla, sam k je blo tko posplošeno, da kok se pa nas dvojčkov ne zna razumet, pa kok smo zajebani. Vsi znamo bit zajebani. Škorpijoni so kao zamerljivi, biki trmasti, raki občutljivi, device pikolovske, ovni nečustveni, levi narcisoidni....ni tko precizno tole, a ne? Zdej lohk pa naprej z očmi zavijaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa sej nism tko misnla, sam k je blo tko posplošeno, da kok se pa nas dvojčkov ne zna razumet, pa kok smo zajebani. Vsi znamo bit zajebani. Škorpijoni so kao zamerljivi, biki trmasti, raki občutljivi, device pikolovske, ovni nečustveni, levi narcisoidni....ni tko precizno tole, a ne? Zdej lohk pa naprej z očmi zavijaš. Ej, Pikica.... saj jaz tud ne ... nekako pa se v globali strinjam s tabo... res pravijo, kako se nas dvojčkov ne da razumet in kako smo zajebami... samo, a veš, point je v tem, da nam instinkt tolk dela, da nas ne morejo sukat okol prsta... pol pa vse to iz tega izhaja - samo zato, ker se ne damo Jp, jaz sem bla včaih še bolj "zajebana", samo ko 1x prideš do spoznanja, kaj s tem še sam sebi narediš, pa raje marsikdaj premislim... in verjamem nekako, da se itaq povrne... Imej se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, Pikica.... saj jaz tud ne ... nekako pa se v globali strinjam s tabo... res pravijo, kako se nas dvojčkov ne da razumet in kako smo zajebami... samo, a veš, point je v tem, da nam instinkt tolk dela, da nas ne morejo sukat okol prsta... pol pa vse to iz tega izhaja - samo zato, ker se ne damo Jp, jaz sem bla včaih še bolj "zajebana", samo ko 1x prideš do spoznanja, kaj s tem še sam sebi narediš, pa raje marsikdaj premislim... in verjamem nekako, da se itaq povrne... Imej se No, vidš, pr men je pa obratno. Se mi včas zdi, da sem premal zajebana in hinavska. Ker to je zgleda v današnjih časih v modi. In zato prec skočm, k kdo reče, da smo dvojčki zajebani. Ja, težavna sm, hitr vzkipim, skos blebetam, velikrat v 3 dni, samo poleg vseh teh ''negativ'', je pa na drugi strani velik pozitivnih stvari. Vprašanje pa je, katere strani izpostaviš? Zato pa pravim, da smo VSI zajebani. Samo smo pa tud vsi čustveni, pa žalostni, veseli, ljubeči, zoprni, sočutni....NI DA NI! Lep dan, bejba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Se mi včas zdi, da sem premal zajebana in hinavska. ...nisi, nisi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj, junijskemu dvojču nikol ne boš prišla do konca oz. ga popolnoma razumela, ker smo preveč dvolični oz. dvoobrazni.. tako pač je, včasih se tudi sam ne razumem ej punči ne se sekirat, sej ni treba razumet, važn da vsaj približno veš zakaj se gre bi rekla da to drži, izkušam na lstni koži..sam mi ni všeč Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Zdej pa res ne vem, ali imajo ta teden tile dvojčki slabe dneve ali se mi samo zdi..... Bi eni dvojčici kar vrat najrajš zavila...... mi sploh ni več jasno kaj sploh hoče od mene, od nas, od sebe.....ma, zatežena in tečna je, pa si tega sploh noče priznati.....da bi jo kokla brcnala...... Ne razumem ljudi, ki naokoli trosijo svojo slabo voljo Verjetno bo nekaj v zraku Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 važn da vsaj približno veš zakaj se gre hehe, ti si pa optimist! niti približn ne morš pokapirat dvojčke! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Verjetno bo nekaj v zraku [/color]ja.. trenutno luna v dvojčkih Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja.. trenutno luna v dvojčkih To bo to Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja.. trenutno luna v dvojčkih a zato se tko težko prenašam???ah ja... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ..jaz se mam pa dans dbest... sam drugi me pa 5% ne stekajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..jaz se mam pa dans dbest... sam drugi me pa 5% ne stekajo...hehehe.... sam a veš da mene tud včas folk nč ne šteka... v bistvu se še sama ne... a to mi asc. dvojček vn seka? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 hehehe.... sam a veš da mene tud včas folk nč ne šteka... v bistvu se še sama ne... a to mi asc. dvojček vn seka? ..mene tut nben ne steka... vsi kr mislijo, da me poznajo... dokler ne spoznajo, da nimajo pojma o meni... itak, da se sama sebe ne poznava... dvo/sco kombinacija je zajebana... kle kompromisa skor ni mogocega... gre sam za saltanje iz dvojcka na sco in nazaj... in vadljda da to folk zmede... in tebe tut... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...nisi, nisi... To ti misliš. Ne znaš ti mene još, pičko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..mene tut nben ne steka... vsi kr mislijo, da me poznajo... dokler ne spoznajo, da nimajo pojma o meni... zmede... ... jp, dvojčki ... navzven kr delujemo tko, kao, da nas kr lahk "čitajo"... ampak, se mi zdi, da je to kao neka "varovalka"... & pol ko folk misli, da nas res poznajo... pa presenetimo ... ravno zato dvojčki znamo popestrit vsakdanjik in življenje nasploh ... in včasih komu prilezemo do limita in kr paramo živce... samo, ko pa "izpuhtimo" za nekaj časa, pa že pogrešajo našo energijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Uf dvojčki smo super. Tam kjer smo mi zraven ni nikol dolgčas. Pa partnerju tud ne. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ...saprabolta...kva se pa to pravi... 10 dni v dvojckih nobenega komentarja???? ... ce bo slo tko naprej boste vsi izkljuceni iz zveze in za kazen boste dobili lastnosti rib in kozorogov :vragec: ... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...saprabolta...kva se pa to pravi... 10 dni v dvojckih nobenega komentarja???? ... ce bo slo tko naprej boste vsi izkljuceni iz zveze in za kazen boste dobili lastnosti rib in kozorogov :vragec: ...riba ni nobena kazen - sam v drugem elementu se giblje, a podobno...v drugacnem morju plava, z ribjimi besedami...s kozorogom pa je ze vecji schtraufenpacht... ker kozorog pa namrec ne plava... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ..misti se dobr da si se oglasila in tko ohranla svoj asc.... predstavlji si da bi mela se za asc kaxno riba/kozorog zlobodro... to bi bla sele bedn clovk... Marsa... sevede da za svoje vleces... ampak dvojcki vemo da so ribe zblojene... Prisotniizvzeti.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 kozorog skače po skalah in buca samsonajte v ritko ..od tega trenutka dalje je Mystica po asc. zlobodra... IZOBCENA SI IZ DVOJCKOV!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.