Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Naj ti bo... samo zavedi se da mas rumeni karton!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 a midpointi vsaj mal stejejo, pa... hm, aja, merkur/sonce/luna/mars? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 a midpointi vsaj mal stejejo, pa... hm, aja, merkur/sonce/luna/mars? ...marsa tebe pa ziv bog ne resi... edino ananta mogoce , ce ti nardi clearing teh ribjih blodnjakov in ti vseskup v dvojcke implantira... samo pr njegovi interpretaciji-se bojim da ti do konc zivljenja to ne bo uspelo... tko da... sori mogoce te resi mal edin to da mas trigon asc. pa merkurja... pa merkur je kar aspektiran... bom predlozil tvoj primer naprej komisiji... samo, iskremo povedano, ne nadejaj se prevec! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jao...kakšni komentarji...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 he mam sam kiron v dvojčkih... a to šteje sploh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 he mam sam kiron v dvojčkih... a to šteje sploh? NE! NASLEDNJI... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE! NASLEDNJI... a dej no zakaj pa ne?? hočm utemeljeno razlago! (sej drgač pa... po moje bi se poleg kirona še kk asteroid najdu tm... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prodam, no kar podarim enga dvojčka, ki se vala doma. Prosim čimprej odpelite ga.Kar mej ga... Mam enga(eno) doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 a dej no zakaj pa ne?? hočm utemeljeno razlago! (sej drgač pa... po moje bi se poleg kirona še kk asteroid najdu tm... )1.kiron je generacijski planet-cikel traja cca. 50 let2.kiron v nekem znamenju pomeni rano in bi kot tak lahko kvecjemu opozarjal na tezave pri izrazanju kvalitet znamenja, se pravi prej negacija kokr pa afirmacija... se tistih par promilov dvojcka, k bi sicer mela v sebi, ti je pofrderbal!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Prodam, no kar podarim enga dvojčka, ki se vala doma. Prosim čimprej odpelite ga. ...valikra, glede na njegov chart, je tale poba velik vec ribe kokr pa dvojcka... ...drgac pa tole ni trznica, dasiravno ji vlada isti planet kot dvojckom, tko da se prosim obnasajte temu primerno. Hvala!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>1.kiron je generacijski planet-cikel traja cca. 50 let2.kiron v nekem znamenju pomeni rano in bi kot tak lahko kvecjemu opozarjal na tezave pri izrazanju kvalitet znamenja, se pravi prej negacija kokr pa afirmacija... se tistih par promilov dvojcka, k bi sicer mela v sebi, ti je pofrderbal!!! aja... no pa sej kul, dvojčki so itak čudni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 aja... no pa sej kul, dvojčki so itak čudni ..me veseli... bi me kar malo zaskrbelo ce bi riba/kozorog zlobodra menila, da so dvojcki v redu... pol zihr neki ne bi stimal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ce ti nardi clearing teh ribjih blodnjakov in ti vseskup v dvojcke implantira... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..me veseli... bi me kar malo zaskrbelo ce bi riba/kozorog zlobodra menila, da so dvojcki v redu... pol zihr neki ne bi stimal... hehe sam spomin maš pa dobr .... drgač pa čudni ne pomen nujno neuredu... sam pač mal... čudni, k maš učas filing d se z dvema človekoma v eni osebi pogovarjaš sej zna bit zanimiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 drgač pa čudni ne pomen nujno neuredu... sam pač mal... čudni, k maš učas filing d se z dvema človekoma v eni osebi pogovarjaš sej zna bit zanimiv... ne govort da smo dvojcki vredu.. to se iz ust riboroga zveni hujse kokr kletvica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ne govort da smo dvojcki vredu.. to se iz ust riboroga zveni hujse kokr kletvica... riboroga-ta je dobra sej ste kr uredu ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ...quit playing games with my heart!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...quit playing games with my heart!!!! a dej no zdej se mi boš pa še zasmilu... (sam tole kar sm zdele rekla je po moje zate še hujš od tistga, da so dvojčki uredu... ker hehe a se res hočš zasmilt riborogu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ...stop igra!!!Tole so pa ze nizki udarci!!Odstranite se iz arene... kot gledalka ste diskvalificirani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, jst sm tud dvojček me ne moreš tko ven iz igre vržt x!x ...ne, ne tist je blo za Aishah namenjeno, ker je gledalka... ko/ce bos pa ti diskvalificirana bos pa kot igralka... v tem je catch... kapis??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 hehe zdej k pa ne veš več kaj bi napisu , bi me pa kr diskvalificiru al kaj... ajaj 1:0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe zdej k pa ne veš več kaj bi napisu , bi me pa kr diskvalificiru al kaj... ajaj1:0 ...evo s5 ena riborogja fora... kozorogova tekmovalnost, sla po statusu, tronu... pa ribje bluzatorsko prirejanje pravil... to nikamor ne pelje... pravila so pravila, in pr dvojckih pravila dvojcki postavljamo(ne pa riborogi)... DISKVALIFIKACIRANI ste in prosim ce se odstranite!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jst sm napisala tko k sm mislna (tko k je res ubistvu hehe ), bi me pa že prej diskvalificiru, kaj si se pa pol sploh z mano menu zdej sm pa te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jst sm napisala tko k sm mislna (tko k je res ubistvu hehe ), bi me pa že prej diskvalificiru, kaj si se pa pol sploh z mano menu zdej sm pa te ...kot gledalka si bla prej lahko tuki, ceprav te resno nismo jemali... jao, kok je tezko riborogom kaj razlagat... lazji bi mramorju kaj razlozil... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 sej vem d dvojčki itak nč/nobenga resno ne jemlete... zato k ste čudni... mi čist lepo vse razumemo, sam ne če nm razlaga dvojček... nbeni ne razumejo dvojčkov, sej veš dva obraza pa to... človeka zmede... (ok zdej pa mogoče mal bluzim...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.