Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Dej mulo, da te nom okol kepe 2x. Pa še izdajalc si! Ju mejk mi :sick: x:Dx

... izdajalc??... jest mam dost sco... ti si pa ke hodila, pa nimas cist nic!!!Tko da o tem rajsi ne bi... :vragec: :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

... izdajalc??... jest mam dost sco... ti si pa ke hodila, pa nimas cist nic!!!Tko da o tem rajsi ne bi... :vragec: :vragec: :vragec:

EJ! :vragec: Sm ti že rekla, da mam urana, al koji klinac že. To vela. :vragec: x:Dx

Jaz kozorog??Neeeeee,samo še to se mi manjka.

Dej ti pa hit raj povej, čigava si, da nov pokal. :lol: x;)x

..pol si pa zihr riba... sam kozorogi pa ribe so tolk cudni, da ne vidijo velicine v dvojckih... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ej! Ne če z naše pluvat! :vragec: x:Dx

...zob za zob, rjavi mm's za rjavi mm's... :vragec: :vragec: :vragec:

Frank Zappa

Koala je pa spizdila na drevo in noče dol prit in povedat, ker znamenje je. :o|o: Pa še na glavo se ti je pokakala, Samson. :lol:

...medtem ko se hihitas je pa teb milko spizdila in jo men v opravicilo za un incident prnesla... hahaha... njami...(pa ne me slusat prepricat, da je kaj umazanga v cokoladi, ker ti je ne dam nazaj) x:px x:px x:px

Frank Zappa

...medtem ko se hihitas je pa teb milko spizdila in jo men v opravicilo za un incident prnesla... hahaha... njami...(pa ne me slusat prepricat, da je kaj umazanga v cokoladi, ker ti je ne dam nazaj) x:px x:px x:px

Brez veze. Sm glih eno zmazala. Mej jo. Itak ji je pa rok poteku. :vragec: Eh, sej škodt ti itak ne more, k bol neumen, k si že, ne morš ratat. No wej in hel. x:Dx

Brez veze. Sm glih eno zmazala. Mej jo. Itak ji je pa rok poteku. :vragec: Eh, sej škodt ti itak ne more, k bol neumen, k si že, ne morš ratat. No wej in hel. x:Dx

...I feel love... :2src: x;)x

Frank Zappa

...I feel love... :2src: x;)x

xsingx I think I'm inloooooooooooooooooooooooooveeeeeeee... x:px :2src: xsrcx

ribice so zelo fajn osebice :D ,dvojčki pa :xx!:

Zdej s me pa čist zmedla...jst sm dvojčk, ascendent riba....kaj sm pol zdej, fajn al :xx!: Najbrž fajn :xx!: , a?

:O: :C: x:Dx

...I didn't know I was looking for love until I found you... :2src: :2src: x;)x

ribice so zelo fajn..

...pijanci, ja! x^x x;)x

Frank Zappa

Love is in the air.... :2src: al sm ga pa sam spustila. :inocent: x:Dx

...jest sm pa mislo, da je kaxen rudnik razgnalo...

Frank Zappa

Zdej s me pa čist zmedla...jst sm dvojčk, ascendent riba....kaj sm pol zdej, fajn al :xx!: Najbrž fajn :xx!: , a?

:O: :C: x:Dx

Ti, pikica, jest sm tut čist preč... Jest sm dvojčk, ascendent škorpijon, luna v biku, u ribah mam tut ziher neki (itak sm en tuti fruti, ampak to zdej ni bistveno)..., no ampak ti maš tolk čez škorpijone za povedat, da se mi včas kr mal zasmiljo reveži (slušaj ti EnglBengl, kolk je sočutna - ziher ma kej v ribah, ja xrolleyesx x;)x x:Dx )

Mal me tolaži sam to, da sva enkrat ugotovili, da sm jest v bistvu zlo fajn in sploh največja faca na svetu, a ne x;)x ?

x:Xx

živi in pusti živeti

Ti, pikica, jest sm tut čist preč... Jest sm dvojčk, ascendent škorpijon, luna v biku, u ribah mam tut ziher neki (itak sm en tuti fruti, ampak to zdej ni bistveno)..., no ampak ti maš tolk čez škorpijone za povedat, da se mi včas kr mal zasmiljo reveži (slušaj ti EnglBengl, kolk je sočutna - ziher ma kej v ribah, ja xrolleyesx x;)x x:Dx )

Mal me tolaži sam to, da sva enkrat ugotovili, da sm jest v bistvu zlo fajn in sploh največja faca na svetu, a ne x;)x ?

x:Xx

Kva mam ćez škorpijone za povedat? Sej so kr za zdržat. Če jih 1x na let vidm. :lol:

U, zato se pa štekava...jst tud luno v biku, ascendent mava pa itak obe vodn. Da o dvojčku v soncu ne govoriva. :palec:

:lol:

Kva se pa ti tok režiš? A mr ni res, kar sm rekla? :inocent: x:Dx

Kva mam ćez škorpijone za povedat? Sej so kr za zdržat. Če jih 1x na let vidm. :lol:

U, zato se pa štekava...jst tud luno v biku, ascendent mava pa itak obe vodn. Da o dvojčku v soncu ne govoriva. :palec:

No, vidš... pa midve sva skor dvojčice dvojčice x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Uuuu, men pa tole zdej že kr laufa... Bl počas, ampak gre... Bravo jest :palec: (pi... tale mš bre miši je pa cel žur... za smajlija zadet skor diplomoram zravn xrolleyesx x:Dx x:Dx )

živi in pusti živeti

Guest mačona
Ker dvojčk je levinji na rep stopu? :vragec: Packi! x:Dx

Mačona, ti sam mal z grivo zatres, pa zarjov, bomo prec tih. :inocent:

noben, sam včasih mi greste na živce :vragec: (po pravici povedano; nenavsezadnje nisem samo Lev, a ne, ampak tudi Devica! :vragec: ).

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...