Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

...Pikec, to ni fair... jaz tebe skoz zajebavam, pa se nbenga lupcka nism dubu... :o|o: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Pika Pikica pravi:
:yumy: Evo, ta je bil z jezikom, ta prav, da boš dal mir za neki cajta! :lol: x:Dx x;)x

..hvala... sam dej si prosim drugic pred ukusvanjem zobe umij al pa vsaj ne prej cebule jest... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pika Pikica pravi:
xredx če si pa reku, da ti ful rad čebulo ješ, tko, k jabuk...karkol nardim, ti ni prov. :C: :C: :C:

:lol: :lol: :lol:

..cebula sama je super.. sam pomesana s slino pa ni... sej cokolada sama je tut OK, sam ce jo pomesas s pasteto pa ne vec lih... x;)x

Frank Zappa

Pika Pikica pravi:
Ok, mam pravi izziv zate...izzivam te, da me cew tedn sam hvališ in talaš komplimente....nemogoče, a? Ne zmoreš, a? Sej sm vedla. :xx!: x:Dx

...pa sej te skoz hvalim kok hitr jes pa kok si sposobna pojest, pa kok si mocna pa vse... ne sam 1 teden, ze veliko dlje... :o|o: :o|o:

a je se kaj druzga za hvalit pr teb???..no, bom pa zacel hvalit se tvojo srboritost... hepi?? x8Dx

Frank Zappa

Samson23 pravi:
...pa sej te skoz hvalim kok hitr jes pa kok si sposobna pojest, pa kok si mocna pa vse... ne sam 1 teden, ze veliko dlje... :o|o: :o|o:

a je se kaj druzga za hvalit pr teb???..no, bom pa zacel hvalit se tvojo srboritost... hepi?? x8Dx

Ja, sej veš, da nism z malimi stvarmi zadovoljna....je treba na puno. x:px Zdej je že mal bolš. x;)x

Pika Pikica pravi:
Ja, sej veš, da nism z malimi stvarmi zadovoljna....je treba na puno. x:px Zdej je že mal bolš. x;)x

..heh, babe... ne mores ziveti z njimi, one pa ne morejo lulat stoje... x;)x

Frank Zappa

Pika Pikica pravi:
A 6 ur si rabu, da si odgovor dal na moj post? Zanič ratuješ. :o|o: x:Dx

...jah, a mislis de si ti men zivljenjska prioriteta al kwa???Morm jest tut petarde metat vmes, ves... x^x x8Dx

Frank Zappa

untitled pravi:
lažje bi tebe prenašal

....tooooooooooooooooooooooook zanic serija???? :eek: :eek: :eek:

Frank Zappa

..ja sej sm te pohvalu, sveta pomagavka... :o|o:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...