Samson23 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Miklavž vedno ve, kaj si imel v resnici v mislih , tko da... Kdo je zdej pokvarjen? ...Miklavz??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ...Miklavz??? Še enkrat lohk ugibaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ..dr. moreno???..prisepetovalci od miklavza???...jaz nism prou brihtn, ves... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ...jaz nism prou brihtn, ves... Ja, vem, ja. Lepo, da priznaš. Pa še zdej nis uganu. Jutrooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jutro, smotki moji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Za prehvalt ni. Ni sonca, ni pa tud dežja al pa megle...znosno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 SM se že hotla zbunit, kaj me priganjaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 jutro kle tud prov srhljivo zgleda zuni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Dej ne jamri. Eh, pridna, ja...lohk bi bla še bl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jutrooooo. Zuni turobno, ampak notr pa sonček. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Dann... Pri nas pa sonček... Bolj boječe sicer, ampak je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jutro!Danes sem si pa privoščila jutranje spanje brez budilke , ko šljivi službo . Ustala lepo na izi ob 9h, peljala pse na sprehod, prelistala National Geographic in zdajle pijem kavico v službi. Dan bi bil popoln, če mi ne bi blo treba eventuelno it delat . Bom probala potegnit še kakšno urico Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 sam to, da ste pa na drugi strani pa ni lepo daaaaaan čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Sej nismo na drugi...mi smo vsepovsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Sej nismo na drugi...mi smo vsepovsod. Isto kot današnje vreme...vsepovsod Jutro Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Isto kot današnje vreme...vsepovsod Vsepovsod imamo isto vreme Najbrž res ni videt, da se ta sivina kje konča Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Vsepovsod imamo isto vreme Najbrž res ni videt, da se ta sivina kje konča :xx!: Ni res! Pri nas je temno modro nebo, skoraj črno... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Pri nas je temno modro nebo, skoraj črno... :xx!: ooooo najs . . . , da ne bo pomote men so taki temni dnevi včasih full všeč, danes je eden takih dni k mi paše Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ooooo najs . . . , da ne bo pomote men so taki temni dnevi včasih full všeč, danes je eden takih dni k mi paše Saj je men tud všeč... Dokler ne začne kaj padat s tega čudovito temnomodrega neba oz. oblakov... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 vreme je pa ja fajn zadnje dneve , no vsaj za Lj , boljš da mal piha, pa mal oblake preganja, kot meglena sivina, dan za dnem , tako da jst sem čist navdušen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ti ne šteješ, ker si itak skoz happy Piiiiikaaaa, a greva dons žogo tepst ? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ti ne šteješ, ker si itak skoz happy a tko fajn delujem , no tut jst mam kakšen slabši dan, ampaknekak sem nepoboljšljiv optimist, pa kr ratuje , dons je fajn dan, sem vstal kot iz topa ,včeraj je bla zgleda eksplozija v Šiški, sem ravno komentiral kakšne močne petarde so zdej, pa vidim, da so poškodovali telefonsko govorilnico Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Čveke je neki akcije vseen pr vas doma sm že začela dvomt, da ste res take čveke, pa zdej vidm, da mam kar prov vreme tud tle krneki ... čeprav je pa fajn toplo včeraj je bla zgleda eksplozija v Šiški, sem ravno komentiral kakšne močne petarde so zdej, pa vidim, da so poškodovali telefonsko govorilnico tolk divji ste že v tistih koncih al kaj pr nas zaenkrat še zatišje kar se pirotehnike tiče všeč dan boljši kot včerajšnji, zagotovo celo k delu sm se spravla nardila že skor vse za novinarstvo ... še mal me čaka, ampak bo dons eno poročilo moram še spackat skup deset minutk pa bo, nč pretresljivega sm dons tko pridna da si lohk jutr vzamem cel dan za kavice in ostale užitkarije aja, na faks bo treba še tole nalogo nest, sam to ne šteje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.