Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

:lol: Miklavž vedno ve, kaj si imel v resnici v mislih :vragec: , tko da... :att: Kdo je zdej pokvarjen? :vragec: :o|o: x:Dx

...Miklavz??? :inocent: :inocent: :inocent: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

..dr. moreno???

..prisepetovalci od miklavza???

...jaz nism prou brihtn, ves... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Dann... x:Xx xsrcx

x:Dx x:Dx

Pri nas pa sonček... x:px xDDx

Bolj boječe sicer, ampak je... :palec: x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jutro!

Danes sem si pa privoščila jutranje spanje brez budilke x^x , ko šljivi službo x:Dx . Ustala lepo na izi ob 9h, peljala pse na sprehod, prelistala National Geographic in zdajle pijem kavico v službi. Dan bi bil popoln, če mi ne bi blo treba eventuelno it delat xrolleyesx . Bom probala potegnit še kakšno urico x:Ix

x:Xx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Vsepovsod imamo isto vreme x;)x Najbrž res :inocent: ni videt, da se ta sivina kje konča x:)x

:vragec: :xx!:

Ni res! xrolleyesx

Pri nas je temno modro nebo, skoraj črno... :xx!: :vragec: xrolleyesx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pri nas je temno modro nebo, skoraj črno... :xx!: :vragec: xrolleyesx x:Dx

ooooo najs :2src: . . . , da ne bo pomote men so taki temni dnevi včasih full všeč, danes je eden takih dni xDDx k mi paše x:px

Support bacteria, they're the only culture some people have!

ooooo najs :2src: . . . , da ne bo pomote men so taki temni dnevi včasih full všeč, danes je eden takih dni xDDx k mi paše x:px

x:Dx x:Dx :vragec:

Saj je men tud všeč... x:Dx

Dokler ne začne kaj padat s tega čudovito temnomodrega neba oz. oblakov... :xx!: :vragec: x:Dx

vreme je pa ja fajn zadnje dneve x:px, no vsaj za Lj x;)x, boljš da mal piha, pa mal oblake preganja, kot meglena sivina, dan za dnem x:o)x, tako da jst sem čist navdušen :hepko: :hepko:
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ti ne šteješ, ker si itak skoz happy x:Dx x:px

:inocent: a tko fajn delujem x:px :hepko: :hepko:, no tut jst mam kakšen slabši dan, ampak

nekak sem nepoboljšljiv optimist, pa kr ratuje x:)x, dons je fajn dan, sem vstal kot iz topa x^x,

včeraj je bla zgleda eksplozija v Šiški, sem ravno komentiral kakšne močne petarde so zdej, pa

vidim, da so poškodovali telefonsko govorilnico xcivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Čveke :2src: x:Xx

je neki akcije vseen pr vas doma :palec: x:px sm že začela dvomt, da ste res take čveke, pa zdej vidm, da mam kar prov x;)x

vreme tud tle krneki xrolleyesx ... čeprav je pa fajn toplo x:px xDDx

včeraj je bla zgleda eksplozija v Šiški, sem ravno komentiral kakšne močne petarde so zdej, pa

vidim, da so poškodovali telefonsko govorilnico xcivx

:eek: tolk divji ste že v tistih koncih al kaj :vragec: :inocent:

pr nas zaenkrat še zatišje kar se pirotehnike tiče x8Dx všeč x:px xDDx

dan boljši kot včerajšnji, zagotovo x^x celo k delu sm se spravla :inocent: nardila že skor vse za novinarstvo ... še mal me čaka, ampak bo dons x^x xcivx eno poročilo moram še spackat skup xrolleyesx deset minutk pa bo, nč pretresljivega x:Dx sm dons tko pridna x^x da si lohk jutr vzamem cel dan za kavice in ostale užitkarije x:px x8Dx aja, na faks bo treba še tole nalogo nest, sam to ne šteje xcivx xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...