mako106 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Ja, vzami to kot izziv. Zakaj mora bit neki slabega? Pa pogovarjaj se. Veliko.preveč sva se pogovarjala...pa je čustvena komunikacija umrla...mi je pa super guru...bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 No, si pač ugotovu,da je samo tvoj guru. Move on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 No, si pač ugotovu,da je samo tvoj guru. Move on.ja...mi je pokazala..kako najti ljubezen...sam v sebi brez vseh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Eh, sej nisi prebrala v dnevniku, da sploh nisva nič nardile. Bova dons. nisem nč brala dnevnika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Sej, včeri pa res nismo kle velik čvekal... Jutro, Alef. A veš, da sm domačo čokolado nardila v petek....pa je že ni več. Bom jo jaz tud naredil... Jo že dolgo nisem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 ja...mi je pokazala..kako najti ljubezen...sam v sebi brez vseh Super, za to si ji lahko hvaležen. Men to še ni uspelo...mi daš njeno cifro, prosim? nisem nč brala dnevnika Packa. Bom jo jaz tud naredil... Jo že dolgo nisem... Mmmmmmmmm, samo, jst ne verjamem, da nardiš tok dobro, k jest...bo treba probat, da dobiš certifikat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Super, za to si ji lahko hvaležen. Men to še ni uspelo...mi daš njeno cifro, prosim? vem ja...saj zdaj...jo pa še bolj ljubim....ko sebe ljubim pokliči...pa ti jo dam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Ok, v čem je pol problem? Ljubiš jo, pomagala ti je, da sebe lubiš? Hudiča, ožen žensko! Mislm, a ti morm res vse jst povedat????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Mmmmmmmmm, samo, jst ne verjamem, da nardiš tok dobro, k jest...bo treba probat, da dobiš certifikat. Ja, bo treba... Jo pa še nikol ni nič ostal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Pa pogovarjaj se. Veliko...sem ugotovil, da se tako z dvojcicami ne da resevati problemov... ja sej grejo 3 al 4 al 5 al 10 ur v neki komunikaciji... ampak od tega nimas cist nic... razen zabitih 3 al 4 al 5 al 10 ur cajta... govorijo ze... sam pr poslusanju se pa zalomi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Bla, bla, jst še preveč poslušam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 sem povedal kar sem mel...brez besed...pa je samo vzdihovala....še še še....mi kaj lepega povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 A pol ti morm čestitat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Bla, bla, jst še preveč poslušam. ...ti mas merkurja v raku... to te ven vlece... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ...ti mas merkurja v raku... to te ven vlece... No, pol pa ne posplošuj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 No, pol pa ne posplošuj! ..je treba posplosevat, ce ne sploh ne prides nikamor.... ce bi ze na zacetku napisu dvojcice ne znajo poslusat, razen ce majo slucajn merkurja v raku al pa v kaksnem aspektu z luno al pa mogoce v 12. hisi al pa kaj... kam pa pridemo....??????? sej bi daju izjave v stilu Grmića mlajsega.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Itak pa ni dvojčica, kokr vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Itak pa ni dvojčica, kokr vem. ..kva de ni... luna+asc. v Ge... bl dvojckaste prsone ni sploh... sonce je pickin dim proti asc. pa luni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Me ne zanima. Ni dvojčica, ma pa karakteristike dvojčka! Da nom ke pršla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 na splošno al samo pri dotični osebici? ..ce ma oseba asc in luno v istem znamenju... sonce pa v nekem drugem je zelo verjetno, da bo znamenje v kerem sta asc in luna prevagalo.....pa tut drgac se mi zdi, da gredo zadeve(po moci) nekako takole:1. ascendent2. luna3. sonce...no, tezko bi reku al je luna mocnejsa od asc. al obratno... nekako pribl. isto... moc sonce je pa dost pogojena tut z znamenje merkurja in venere, ki skoz okol krozta.... se mi pa vseen di da je sibkejse od lune in asc... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Me ne zanima. Ni dvojčica, ma pa karakteristike dvojčka! Da nom ke pršla. ..k de me lahko ujames.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Sej ne rabm tečt, mam pištolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Sej ne rabm tečt, mam pištolj. ...preden ga bos najdla bom jest ze v avstriji... sicer sm pa itak waterproof... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ratatatata..samsona nema više. Sej ga novte pogrešal, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 bomo Lažnivka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.