Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Pika Pikica pravi:
Tale šok lohk hit konriramo...dej svojo fotko, madona! :vragec: x:px x:Dx

Majica, kam bi šla? Jst sm čez obdobje, ko jih pljuvam, sm trenutno ok. Vidm, da mi na pot prihajajo sami taki, k me morjo kej naučit. Zato so bli prej beboti, da sm le dojela, da sm pa preveč vredna, da b se tkole pustila jebat. Lohk greva pa v kino Babilona gledat al pa kej. x:)x

Loh greva PRED kino gledat tipe..... pa pikro komentirat babje frizure.... je cenej pa bolj zabavno :vragec: x:Dx x;)x

(jez se hecam veš?)

Samson..... ne nas resno jemat, noooooo

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Samson23 pravi:
..Pika taki ki se ti zdijo beboti te najvec naucijo... ce ti zdaj prhajajo drugacni naprot je to kvecjemu znak da si lekcijo osvojila... bodi hvalezna za "bebote"... :8):

No, sej...a si začutu v mojem postu kako sovraštvo? Ne, hvaležnost...kar je blo, je blo, smo dal čez in se po težkih lekcijah le naučil neki. x:)x

majica pravi:
Loh greva PRED kino gledat tipe..... pa pikro komentirat babje frizure.... je cenej pa bolj zabavno :vragec: x:Dx x;)x

(jez se hecam veš?)

Pol se pa kr heci. Zdej pa ne grem s tabo. :C: x:Dx x:px

Pika Pikica pravi:
Pol se pa kr heci. Zdej pa ne grem s tabo. :C: x:Dx x:px

Čaki no...... sama ne morem lajat, kaj bojo pa ljudje rekli?? Me lahko odpeljejo še v fužinske toplice, haloooooo!!!

Rabim zraven sebe še eno čeljust x:px

Sploh pa, ja, loh bi šle kdaj na kakšen drink.....

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pika Pikica pravi:
No, sej...a si začutu v mojem postu kako sovraštvo?

...heh, ja tezko je govoriti o hvaleznosti, ce nekoga oznacis za bebota...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

majica pravi:
Čaki no...... sama ne morem lajat, kaj bojo pa ljudje rekli?? Me lahko odpeljejo še v fužinske toplice, haloooooo!!!

Rabim zraven sebe še eno čeljust x:px

Sploh pa, ja, loh bi šle kdaj na kakšen drink.....

Bevsk bevsk. x:Dx

Ja, valda, da lohk greva...klinc, če te nkol ni kle. Pol pa pozabm, da b lohk šle.

Kdaj maš cajt? :irs:

Samson23 pravi:
...heh, ja tezko je govoriti o hvaleznosti, ce nekoga oznacis za bebota...

Ej...sej, to je lohk ljubkovalno, a ne? x:Dx

Sej so bli beboti, k so itak pol, k so me zjebal, ugotovil, da so se zmotil, pa da sm ta prava...pol je blo pa tu lejt. Kaj si pol druzga, kt pa bebo? :inocent: xnckrivx x:px

Pika Pikica pravi:
Ej...sej, to je lohk ljubkovalno, a ne? x:Dx

Sej so bli beboti, k so itak pol, k so me zjebal, ugotovil, da so se zmotil, pa da sm ta prava...pol je blo pa tu lejt. Kaj si pol druzga, kt pa bebo? :inocent: xnckrivx x:px

...ce ti to da nek setisfeksn pa nej bodo beboti... v osnovi smo vsi beboti... ce nisi bebo, ce vse ves, nimas kaj pocet na tem svetu... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson23 pravi:
...ce ti to da nek setisfeksn pa nej bodo beboti... v osnovi smo vsi beboti... ce nisi bebo, ce vse ves, nimas kaj pocet na tem svetu... :o|o:

O, madona, s sitn, no ... ja, vsi smo beboti, sej sm jst tud. A sm kdaj rekla, da nism. :o|o: Itak se cel lajf učimo in delamo napake in s tem hote al nehote, zjebemo folk. In nas majo pol za bebote. Jebat ga. x:Ix

Pika Pikica pravi:
O, madona, s sitn, no ... ja, vsi smo beboti, sej sm jst tud. A sm kdaj rekla, da nism. :o|o: Itak se cel lajf učimo in delamo napake in s tem hote al nehote, zjebemo folk. In nas majo pol za bebote. Jebat ga. x:Ix

..siten sem ja... ja, kaj cem... v sili hudic muhe zre... ce pa nimam nobenih drugih hobijev... :o|o:

Frank Zappa

Kvačkat je fajn, samson :inocent: x:px x:Dx

...kvackanje, kleklanje???... sej se nism 85 let str no, pa tul lulck mi se ni stran padu pa lulika zrasla... :o|o:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...