Audente 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 dober večer in g'bye ... danes grem na lepše užiwaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Oj, cukri moji. Alefu še posebej enga . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 O, Jeti. Objemčka nazaj. Sm slišala, da ste me prejšnji teden šimfale...premal močno je blo, nč se mi ni kolcal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Enako. Da bom čim več sončka, pa lepih trenutkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ČWEKA WB Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Tenks, bejbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 piki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 O, čarovnca moja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 O, pobč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ohooooooo, Piki je prišla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 I cant beliv my ayz Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Oj, cukri moji. Alefu še posebej enga . Evo ti dva nazaj... Pa še enega za povratek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Smotkoti. Če bi vedla, da me boste tolk veseli, bi že prej pršla. Vroče mi je, k ps, če koga zanima. No, sej ni čudn, k mam ene ta huj krznene copate na nog, ta dolgo trenirko.... koza. No, sam pozdravt sm pršla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 iiiiii...kaj ti si še živa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Vejšde. Kak si, poba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ja...vreji sn...kak pa te drugače a ti si se pa zgubla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 mhm, pa spet našla. Sploh nism vedla, da se je Plut fentu. No, ja, ziher mu je že pošten vroče tm dol, k na peč nalaga. In ti? A maš spet kako novo žrtev? Morm mal okol it prevert. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ma...saj veš...kako je....tisti...ko hoče žrtev bit...je žrtev...ostali pa uživamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Sej sm vedla, da boš kej tazga prjavu. A pol grizejo v vabo, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 jaz nova žrtev! a se moram pazit??? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Sej sm vedla, da boš kej tazga prjavu. A pol grizejo v vabo, a? ne vabo...mene pa ti...me boš spet kaj...obgrizla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Jah, kaj pa vem, če bo cajt, te pa bom, a ne. V kater del pa lahko zagrizem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Jah, kaj pa vem, če bo cajt, te pa bom, a ne. V kater del pa lahko zagrizem? bilokam....samo tja ne...ko najbolj boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ojla čveke bilokam....samo tja ne...ko najbolj boli Hm...le kje bi to blo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 zgleda, da ne..a ne vidiš, da bo rada makota obgrizla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.