girly 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Naslednji teden bo spet mrzlo... ma ne me j..... :xx!: Crap. Sem ugotovila, da so vsi ti deca povzročili, da Brad Pitt zadnje čase izgleda kot posušena jabuka. Slika ukradena od Pereza, komu jo je on, pa ne vem Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Čveke zmrznjene... http://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesD/draken.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Oh, a spet bo mrzlo?Odselila se bom. KAM? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 JAz bi tudi na morje v tople kraje.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Dejte noooo ... mal življenja od sebe. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif A bo za silo? Zaspanci... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Pravkar sem strokovno ugotovil da je vključno s tem 50% vseh postov danes pri dvojčkih MOJIH! Čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Pravkar sem strokovno ugotovil da je vključno s tem 50% vseh postov danes pri dvojčkih MOJIH! Čveke... ...svaka cast!!!!... bomo poskrbel da dobis zlato gofljo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 ...svaka cast!!!!... bomo poskrbel da dobis zlato gofljo! Kvečjemu srebrno... Zlata je že oddana, doživljensko... Menda ni treba napisat komu... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 xsmx Ni treba. Vse je kristalno jasno. Samo zadnje čase mal štrajka. Nič ne štrajka, samo zalet je vzela... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Oooo, Samsonajt se je spomnil na nas. ..ne mogel bi vas pozabiti, ne mogel drugih tem ljubiti... ...kje je pa kaj "zlata goflja za zivljenjsko delo"???mal jo pogresam... sam ne ji povedat, ker ji bo hrbet razgnal od ponosa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Brez veze je karkoli pogrešat kar je bilo... Obstaja samo ZDAJ, včeraj je šlo za vedno, jutri šele pride... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Vidm, da me spet na veliko šimfate, zato sm vas pršla za kazen vse pokašljat...kreh, kreh, kreh. Ok, mišn akoplišd, jutr boste vsi bolani. Branjevke jedne. No, zgrgrala sm žajbl, vmes skor bruhala, ampak ajd, kar nas ne ubija, nas okrepi, a ne. Grem zdej kukr spat probat. Al bom pa še kak CSI pogledal. Noooooooooooč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Vidm, da me spet na veliko šimfate, zato sm vas pršla za kazen vse pokašljat...kreh, kreh, kreh. Ok, mišn akoplišd, jutr boste vsi bolani. Branjevke jedne. No, zgrgrala sm žajbl, vmes skor bruhala, ampak ajd, kar nas ne ubija, nas okrepi, a ne. Grem zdej kukr spat probat. Al bom pa še kak CSI pogledal. Noooooooooooč. Zlata goflja... Jaz imam za... ...grgranje drug recept... Brez bruhanja... Samo glava je potem mal čudna... Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ja, Alef, če bi teb pustila, da me pozdraviš, bi mi itak litr šnopsa po grlu zlil. :xx!: Drgač pa dober dan, za malenkost sm bolš. Sm si še c vitamin kupla, ma, da sijem jutr. Kreh, kreh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Heloua, Pikica je še živa očitno ji gre na boljše, če nas vse po vrsti qrca Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 :OO!: Ja, za kako me pa mate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 za bolj klepetave sorte zih je pa boljš bit klepetave, kot klepotomanske sorte Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 To pa res. Jst si kr sama kupm, kar hočm, če je v mejah mojih zmogljivosti. Če ne pa sam sanjam, da bi mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Tok ste se eni prtožval, da nč ne čvekamo, pol pa mrk z vaše strani. :xx!: Prov, se bom pa sama s sabo pogovarjala. Pika, kaj delaš?Nč, jebeni čaj natepavam. A res, pa kaj še?Zdej bom pa še klinčev žajbl grgrala. Boga. Kako pa si drgač?Ma, za en klinc, ne morm se izkašljat, glava me boli, pa sitna sm. Ja, ti revček bogi. Na, enga da ti bo bolš. O, hvala, Pika, ti me znaš pa zmer v dobro voljo spravt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Eh, ponavad mi lekadol da. Điiiii, tenks. Sej ni nč, sam skašlat se morm. Jutr grem po sirup za izkašljevanje. Pa še migreno čutm. Svinja. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ja, sej bom šla počas. Spila čaj. Zgrgrala žajbl. Vzela tablet za migreno. Spila sirup za izkašljevanje. če me vse to ne ubije, bom jutr, ko rožca. Lahko noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Straaaaah me je. Bemu, pa nobenga, k bi me potolažu. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Straaaaah me je. Bemu, pa nobenga, k bi me potolažu. sej bo vse ql Strahca pa h men pošl, da ga namlatim http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Straaaaah me je. Bemu, pa nobenga, k bi me potolažu. :sori: Mysti no!Če me rabiš, sem tukaj (ali pa pridem tja). Pa ne bova tega javno... Pa saj veš, da zmer posije sonček... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Mystiiiiiii, kom tu mama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.