alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ah, vodnarjev tud ne. Leve mogoče še mal. Jutro, lupčki moji. Saj bi kaj "pametnega" napisal za dvojčke, pa ne upam... Robida tudi bere tole... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Saj bi kaj "pametnega" napisal za dvojčke, pa ne upam... Robida tudi bere tole... pameten mož pa ne zarad robide glih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 evo, zdej pa vodnar gleda k žaba jajc.........pa nej še kdo reče da smo dvojčki kr tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 To mi je že bl všeč..sej lohk se tud kregate kle, sam, da posti laufajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 To mi je že bl všeč..sej lohk se tud kregate kle, sam, da posti laufajo. a si dobla mejl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 A res? Grem prec gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 no le pejd Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Maš že nazaj. Čarovnca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 evo, zdej pa vodnar gleda k žaba jajc.........pa nej še kdo reče da smo dvojčki kr tko Vodnar se še ni čist zbudil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Vodnar se še ni čist zbudil... A sploh ste kdaj zbujeni? Se mi zdi, da prespite pol življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 A sploh ste kdaj zbujeni? Se mi zdi, da prespite pol življenja. ...in lepo sanjamo... Celo življenje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ma ja, namest, da bi ŽIVELI življenje, neki sanjate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Eno in drugo. Živimo sanje... In sanjamo življenje... Zato nas pa realnost malo manj tepe kot druge... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Čudo božje. Sej, k sm bla pa jst pokonc, ste pa vsi spal... ne maram vas. MEN STOJI PO POLNOČI,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 MEN STOJI PO POLNOČI,,, Kaj pa? A pamet? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kaj pa? A pamet? A jo sploh ma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ding ding ding...enibadi deeeeeeer? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 mi hu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 do re MI fa so? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ah, ja, ne govor...jst zdej težim enmu dvojčku, kok so tipi neumni...me bo glihkar nekam poslal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 It iz aj...Pika...na rišn stušana, glava umita, pobrita (ne glava), direkt, za nabrisat....grem pa kr sama spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 evo mene....uspel se prkonektat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 evo mene....uspel se prkonektat Sm že misnla, da se me izogibaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Sm že misnla, da se me izogibaš. ob takileh izjavah človk skor podvom u tvojo inteligenco Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.