Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ob takileh izjavah človk skor podvom u tvojo inteligenco Kaj je to intiligenica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 spsobnost da namežeš pašteto na pravo stran kruha Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 spsobnost da namežeš pašteto na pravo stran kruha Ja, samo, kera je prava stran? Ma, spet o hrani ...prov prsill me boste, da grem jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ja, samo, kera je prava stran? Ma, spet o hrani ...prov prsill me boste, da grem jest. zato se pa reče temu sposobnost Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Nč, sm se šla nalokat mareličnga soka, da m ja celo noč na cikret hodila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 pol te bo zjutri spet kr pošrek prneslo izza ovinka..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Joj, kok pogrešam tole savinjščino...se zmer tok nasemjim, k bratranc al pa sestrična začneta sekat. Grem spat, dokler sm dobre vole...ajaaaaaaaa...še to...glede unga saturna, sej veš...a do 29 leta i n pol bo sral al kako s to misnla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sral bo ja...he he.....ma ti razložim u mejlo u bližnji prihodnosti bolj podrobno da nama kle svinjale in vlačle tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 No, pa sej se dvojčice tiče, ampak kul...mi tko še bl sede, k mi je bolš, da me privat skurcaš, k pa kle. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 privat skurcam dobiš dobiš....ne maram kle osebnih zadev vlačit, sam to je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Jutro...dons so pa neki kaosi po svetu, se mi zdi. Razgibano jutro, morm rečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Jutrooo... Kakšen kaos?Pri men je nebeški mir... Pa megla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 kje pa je to pr tep kle pr nas tud svašta dogaja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Pri meni... Piše pod ikono - dežela medvedov Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Izpad elektrike je bil pa mal norije pa tko...pa dobra muzka, vzdušje v službi....fajn se mamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 sej je že ponoč fejst dogajal... je tku treskal, da sem sred noči vstala in pogasnla vse pržane stvari, pa vsa okna zaprva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Saj je bilo tudi pri nas nekaj ponoči... Sem videl zjutraj da sobili vsi kabli izštekani... To je Robida porihtala, jaz nič slišal... Ko spim, lahko bajto odnese z mene pa se ne bom zbudil... Ej pa še to moram napisat... Včeraj ko sem šel v službo.Malo iz Ribnice je ena ravnina in dva daljnovoda.In sem se pripeljal tja ravno v center nevihte.Ej, kaj so strele sekale po daljnovodih... Čudovito za pogledat... Od daleč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 waaaa nevihte - neki najbolžga Pr nas ni nič treskal - al pa nisem slišala, čeprav se ponavadi zbudim, tko da Mam pa noro lep razgled iz okna, kako ratuje črno nad Krvavcem, pa vse do Stola ....... čeprav to pomeni, da danes ne bo nič z letenjem , eh pa sej smo včeraj, pa jutri bomo spet Še to povem, da v nedeljo dobim svoje-lastno-od-nikogar-drugega-razen-moje ----------> padalo xrosex Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Evo, Todi spet štrajka...po rit jo bom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ma ka no....na piru sm bla.....osmih provzaprov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 O ti tele pjano. A vidš, kako te jst zavoham...sam pomislm, pa s kle. Neverjetna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 O ti tele pjano. A vidš, kako te jst zavoham...sam pomislm, pa s kle. Neverjetna sm. japajade....sej vsi vemo da prov prežiš kdaj se bom prkazala kok sm se ga usula dons jutr bo pa mijau Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 A to pol tud veš? Ma nemoj, z 8 piri usjala? Jst bi že pod mizo ležala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 A to pol tud veš? Ma nemoj, z 8 piri usjala? Jst bi že pod mizo ležala. ma znam ja dušo sve eh, 8....sploh nism pijana....tolk me je utroflo da mi grejo bedarije po betici prov nagajivo sm razpoložena ti b mogla enkrat z mano it na tour Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ma znam ja dušo sve eh, 8....sploh nism pijana....tolk me je utroflo da mi grejo bedarije po betici prov nagajivo sm razpoložena ti b mogla enkrat z mano it na tour Ja, še to se mi manjka...ti bi rada tako spodobno djekle, k sm jest, pokvarla, a? Tcccccc...packa nemarna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.