Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ja, še to se mi manjka...ti bi rada tako spodobno djekle, k sm jest, pokvarla, a? Tcccccc...packa nemarna. zadnji cajt da te mal skorumpiramo.......čist prevč pridna si......ti sploh nisi dvojčjk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ti sploh nisi dvojčjk Na paznam. Kok se smejeeeeeeeeeeem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Na paznam. Kok se smejeeeeeeeeeeem ma daj.....zloba....ž tak mam tako pržgano tipkovnco, sama po svoje škljoca skoz neki....dans sm pa še zglede poplavla in utopila center za slovnične napake ja....k drgač tooook dobr opravla svojo funkcijo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 No, zdej pa priznej, da si šla ta zgornji post prevert, preden si ga objavla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 spoki se mi z lajtnge aja oftopic sicer, sam mislim da bom šla bruhnt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Jst sm pa žejna...bi pa res en pir zdele. Grem po sok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Men pa pir tok redk zapaše, da kr res ni...mogoče ga bom jutr, k grem na ohcet, pa še na žur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kaj je? Tu se smo nekaj pije, medtem ko pošteni ljudje delamo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jst bi tudi pir. zaradi diete ga nisem že od junija. pogrešam ... mene bi konc brez ka je alef....ka se pizdiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Alef, a delaš? Namest, da b bil vesel, da smo gor, da ti ni dowgcajt. Vodnar prtegnen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 mene bi konc brez ka je alef....ka se pizdiš Kaj, kaj... :xx!: Nobenga pira nimam doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kaj, kaj... :xx!: Nobenga pira nimam doma... js pa vedno....kruh pa mlek pa pir u hladilniku pa je mir pr bajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Alef, a delaš? Namest, da b bil vesel, da smo gor, da ti ni dowgcajt. Vodnar prtegnen. Prišel domov pred eno uro.Lačen...to je porihtano.Potem me pa tu z pirom rajcate... Pa brez... Pozabil nabavit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Pa brez... Pozabil nabavit... Če s pa dec. Pa še vodnar povrh. Morm maw. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ura je ž jutr...sploh ni več dons.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Če s pa dec. Pa še vodnar povrh. Morm maw. Ja, ja, ja... Sem pa zato kruh kupil... Čist frišen, še vroč, direkt iz peči... Tam zraven kjer delam je pekarna.Pol sem ga že med potjo pojedel.Avto je zdaj svinjak, ampak če je bil kruh tako dober... ura je ž jutr...sploh ni več dons.... Maš prav. Danes je bilo včeraj. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Vidva sta pijana. Dons je dons, včer je blo včer, jutr pa jutr....kok sm pametna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 joj dab ti moj avto vidu potujoči svinjak no, js sm pa itak prašička Vidva sta pijana. Dons je dons, včer je blo včer, jutr pa jutr....kok sm pametna. čist relativno tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Vidva sta pijana. Dons je dons, včer je blo včer, jutr pa jutr....kok sm pametna. Spat pojdi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Spat pojdi... ja.... moja dons najljubša izjava od nevemkergažebrihtneža : pijem vse kar teče, razen zajca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 E, neču sad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 E, ja oću... Laku noć... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 kam zdej grete vsi materhorn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 JSt sm še kle, sm sam Alefu noč rekla, nooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.