Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Eh, s tabo se sploh ne da kregat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Dej mi povej, kaj nej za ohcet oblečem? V dnevniku mal bl razložila, k se mi ne da še enkrat...svetuj, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 edina kle gor......sej ni tolk nenormalna ura Takrat bil že na šihtu... Kako kaj glava pa mucki? 8 pirov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 blazota.......zjutri tak kmal k sm ustala, pa me je za cajt zjebalo.....ob 8ih b mogla na šihtu bit, pet do pol sm še kr doma visela......je šlo kt aleluja, pičila....jo pržem u tretji štuk garažne hiše, se zalaufam po štengih u tistih natikačih z mal petke me je sezulo ne vem kok mi pade čevelj en štuk nižje grem z eno boso nogo ga iskat, srečam tri ljudi in se mal bebasto režim.....poberem tisti šuh in se zalaufam nazaj gor.....po eni šesti štengi sm se zavedla da blazno trapasto zgledam z enmu čevlu v roki in sm si ga hitr obula .....no, zamudila sam 2 minute drgač pa dans sam 4 pire u rit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 blazota.......zjutri tak kmal k sm ustala, pa me je za cajt zjebalo.....ob 8ih b mogla na šihtu bit, pet do pol sm še kr doma visela......je šlo kt aleluja, pičila....jo pržem u tretji štuk garažne hiše, se zalaufam po štengih u tistih natikačih z mal petke me je sezulo ne vem kok mi pade čevelj en štuk nižje grem z eno boso nogo ga iskat, srečam tri ljudi in se mal bebasto režim.....poberem tisti šuh in se zalaufam nazaj gor.....po eni šesti štengi sm se zavedla da blazno trapasto zgledam z enmu čevlu v roki in sm si ga hitr obula .....no, zamudila sam 2 minute drgač pa dans sam 4 pire u rit Ne bom vprašal KAM hodiš v službo... Samo zanima me koliko KM imaš do službe? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 36 km 15 min regionalke in 10 avtoceste pa še kakih 7 čez mesto Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Ni slabo... Štiri leta nazaj sem se vozil v službo iz Ribnice v Kranj.75 km.Rekord - 48 min.Skozi Ljubljano - Celovška od obvoznice dalje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 eh...js mam rekord iz mozirja do lj ( do emporiuma ) 1 uro in 11 min......čez černevc seveda, da nebo kdo glasen in to z golfu 23 let starmu pol se pa čudim da mi je mašino sesulo aja km je 78 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 no....sm se lih spraševala zakaj čutim ttako potrebo da vse budalaštine k jih nardim delim s širnim svetom so stveri ob katerih se normalni ldje pogrezajo od sramu....js pa svoje dosežke, za katere je res potrebn naravni talent in leta prakse, ponosno povem vsakmu k me je prpravlen poslušat no, tud č me ni......ni ovir Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 ja ti si vedno na razpolago našpičćene ušese in take oke pravi prjatu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jst tud, jst tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 no, za dons mislim da sm dost povedla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 zaka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 pa ni šans....č si dvojčk, te je najmanj 5 zmeri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Ja, sam teh 5 mi ne da tistga, kar nucam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 hvalabogu da takole obdobje hitr mine.....čprov morm rečt da tud js se parkrat na let prov z veselu predajam žalosti...... je pol tok bolš k se mi da več Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Ja, sej vem, da bo minilo..že rabm to zdej..nč, grem spat, k me res ful zebe in sm vsa :xx!: Lepo panči, mala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 sej js tud šibam.......dokler smo še dans Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja ti si vedno na razpolago našpičćene ušese in take oke pravi prjatu Za kaj "pametnega" pa sploh... Aja, dober dan pa jutro pa...vse Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dvojčke pa danes nekaj vreme matra al kaj... Nizek pritisk... Saj tud moja dvojčica mal manj ropota kot drugače... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pismo ej....pa ki ste vsi jst sm pršla lapat ma.....a je kak protikandidat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 še kle pofočk....taprva spet no, sej sm definitivno utrgana Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.