Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dobro jutro! x:Xx xsrcx

Je nekaj živih tud tukaj... x:Dx

Kje ste bili pa včeraj, dvojčki? :eek: x?x

Cel dan nobenga... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

:eek:

Bom prihajal pomagat, brez skrbi... x:Dx x^x :vtz:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

sam res...tuki je vedno vse prazno...mogoče nas je dvojčkov ful malo...jaz sem itak bl "devična" baje...

PP je včasih tukaj vsaj mal red držala,,,zdej pa še nje ni...šment Todika, mislm, da boš kr ti mogla...najprej kak monolog, potem se ti bo pa zihr kdo prdružu :palec: x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ja kr poglej si gor :o|o: sami moji monologi........vsake tolk se me še kdo usmili.....to so momenti sreče, sicer kratkotrajni, a zlo zadovoljujoči x^x

x:Dx evo še en se te je usmilu x:px Spet po morju skakal, ne morem pomagat x;)x Danes pa že xcivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Vetrovnih dvojčkov je povsod preveč :vragec: samo tam kjer je plac za nas pa (skor) nikol nobenga xrolleyesx

Skoraj kot v RL x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Trud je :palec:

Sem že dobil občutek da sta se Kastor in Poluks reinkarnirala v Tebi in Pikici x;)x

ker ostali dvojčki smo povsod razen "doma" :inocent: kot v RL x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

sam res ej....jaz nikoli v tej temi...k, da mi mal smrdi tuki neki...ne vem no x:o)x :vragec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

oooo xflirtx hitr fotko da vidim kok maš farbe x:Dx

x:Xx a misliš, da mam kakšno x:Ix :inocent:, pri roki še nimam nobene xnckrivx Tolk barve kot ti nimam x;)x, je blo premalo sonca al sem bil preveč v senci :inocent:

bohve ka s ti počel tam na morju....pod rjuhe sonce zihr ne posvet x:Dx ccccc....bikci x:Dx

:vragec: pod rjuhe :inocent:, vstajal sem bolj zgodi kot doma, v vodi sem bil tut prej x:Dx, verjetno dobra krema za sončenje x:o)x

Jsz sem dons 1. dan po morju v sližbi :xx!: :o|o: - sem se že odločla, da grem ob 2h domov xcivx in da ta teden čim manj delam x:Dx

Že cel dan gledam mim računalnika čez okno, kdaj bo sonce x:Ix

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jsz sem dons 1. dan po morju v sližbi :xx!: :o|o: - sem se že odločla, da grem ob 2h domov xcivx in da ta teden čim manj delam x:Dx

Že cel dan gledam mim računalnika čez okno, kdaj bo sonce x:Ix

še en, ki je danes prvi dan v službi xcivx , pa kar gre nekako, sva samo dva, ostali trije še manjkajo, se je pa prvič odkar sem tukaj zgodilo, da sem bil prvi v službi, še čistilke ni bilo danes, sem že mislil, da se niso kaj selili x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...