Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 mater folkovič, js sm ž vse okne pomila kle pa še zmeri nbenga....ccccc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dobro jutro! Je nekaj živih tud tukaj... Kje ste bili pa včeraj, dvojčki? Cel dan nobenga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja sam zgleda vzdržujem tole pr živlenu nekak....visi na nitki vse skup Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Bom prihajal pomagat, brez skrbi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ker junak Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sam res...tuki je vedno vse prazno...mogoče nas je dvojčkov ful malo...jaz sem itak bl "devična" baje... PP je včasih tukaj vsaj mal red držala,,,zdej pa še nje ni...šment Todika, mislm, da boš kr ti mogla...najprej kak monolog, potem se ti bo pa zihr kdo prdružu Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja kr poglej si gor sami moji monologi........vsake tolk se me še kdo usmili.....to so momenti sreče, sicer kratkotrajni, a zlo zadovoljujoči Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja kr poglej si gor sami moji monologi........vsake tolk se me še kdo usmili.....to so momenti sreče, sicer kratkotrajni, a zlo zadovoljujoči evo še en se te je usmilu Spet po morju skakal, ne morem pomagat Danes pa že Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 oooo hitr fotko da vidim kok maš farbe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Vetrovnih dvojčkov je povsod preveč samo tam kjer je plac za nas pa (skor) nikol nobenga Skoraj kot v RL Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 kok ne....lej kok se jst trudim da kle vsaj za silo laufa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Trud je Sem že dobil občutek da sta se Kastor in Poluks reinkarnirala v Tebi in Pikici ker ostali dvojčki smo povsod razen "doma" kot v RL Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja sej tak.....mrcine grde Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sam res ej....jaz nikoli v tej temi...k, da mi mal smrdi tuki neki...ne vem no Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 oooo hitr fotko da vidim kok maš farbe a misliš, da mam kakšno , pri roki še nimam nobene Tolk barve kot ti nimam , je blo premalo sonca al sem bil preveč v senci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bohve ka s ti počel tam na morju....pod rjuhe sonce zihr ne posvet ccccc....bikci Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bohve ka s ti počel tam na morju....pod rjuhe sonce zihr ne posvet ccccc....bikci pod rjuhe , vstajal sem bolj zgodi kot doma, v vodi sem bil tut prej , verjetno dobra krema za sončenje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 no lejga....zdej se pa vn vadi neki....skor bi človk reku das dvojčk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sam res ej....jaz nikoli v tej temi...k, da mi mal smrdi tuki neki...ne vem no Kaj smrdi? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 no lejga....zdej se pa vn vadi neki....skor bi človk reku das dvojčk ja, kaj pa vem, kaj pride na morju do izraza Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jsz sem dons 1. dan po morju v sližbi :xx!: - sem se že odločla, da grem ob 2h domov in da ta teden čim manj delam Že cel dan gledam mim računalnika čez okno, kdaj bo sonce Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jsz sem dons 1. dan po morju v sližbi :xx!: - sem se že odločla, da grem ob 2h domov in da ta teden čim manj delam Že cel dan gledam mim računalnika čez okno, kdaj bo sonce še en, ki je danes prvi dan v službi , pa kar gre nekako, sva samo dva, ostali trije še manjkajo, se je pa prvič odkar sem tukaj zgodilo, da sem bil prvi v službi, še čistilke ni bilo danes, sem že mislil, da se niso kaj selili Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ej. Sam pofočk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jest bi se tud pofočkala med dvojčke!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jest bi se tud pofočkala med dvojčke!! komot nafočki se Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.