Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ma ne morm vejet....tole je clo mal laufalo še dans Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dober večer! Pa je res laufalo... Jaz pa brez štroma danes cel dopoldne... Pa tolk pametnih stvari sem imel za povedat... Vse pozabil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 prepihovc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 o lejoooo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 prepihovc No ja, saj je jutri še en dan... Upam da štrom bo... Nekaj preklapljajo pa ene nove štange postavljajo... Tu pri nas jim gre to vse bolj na izi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 mah bo.....verjetno.....ne vem kok zgleda č ni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 men je pa dbest spat č dež sipa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Jutrček Sem enkrat najzgodnejši dvojček sicer še včerajšnji ampak ... Še kdo pokonc? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 neverjetno......da me je enkrat edn prehitu dans sm si spanje prvošla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 vidiš tak se gvari lajf je lep Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ouje pa take pregrešne misli imam že navsezgodaj pa v službi sem hehehehe jao meni ... je videt, da sm boljše ja to mi deli o ti packa a ni fajn č je lušno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Pijem kafu, ništa se mi ne radi, posla vrh glave domov bo treba same pizdarije mi grejo po buč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ajde spoki se dam pa kej družbenokoristnega nared aha....taprava se je oglasila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Veš kok bi šla ...mah... beda Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 popldne te bom zastopla.....zdejle k udobno sedimkle u stolčku doma, žulim kafje, poslušam fajn muzko in bluzik kle gor pa nekak ne morm sočustvovat s tabo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 popldne te bom zastopla.....zdejle k udobno sedimkle u stolčku doma, žulim kafje, poslušam fajn muzko in bluzik kle gor pa nekak ne morm sočustvovat s tabo blagor Se bom popoldne spomnila nate (če bo lepo vreme, bom krožila nekje nad Krvavcem ) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 kaj ste živahni tukaj , jst pa ne vem al še sanjam ali res sedim za računalnikom, pa mal berem po forumu, da bom dobil mal energije vsaj za pisat Matr je hitr kriza , šele drug dan v službi, pa se mi nč ne da ne smem preveč na glas govort Neki sem prebral o zamujanju v službi, evo da se mal pohvalim, že dva mesca nisem zamudil , vmes je bil dopust , no pr men je to že uspeh, če mi pa rata še v septembru , pol bo pa že raztur , sam ne bom nič obljubljal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ka se boš hvalu....men se ja zanč prvič u lajfu nardilo da sm zamudila na šiht pa še to sam dve minutke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ka se boš hvalu....men se ja zanč prvič u lajfu nardilo da sm zamudila na šiht pa še to sam dve minutke se mi zdel, no te bom pa tolažu, kot enga v službi, ki je tut ta prvič zamudil za dve minutki, pa kar tajnico klical in se opravičeval ,najtežji je prvič , pol gre lažje, odvisen od kontrole sicer , no tam do 15 minut se kar tolerira , tisti ki se ne držijo teh navodil, pa pol izpade pol ure in več, so pa lohk opozorjeni , jst še nisem bil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 uf js si to ne morm prvošit more bit odprto ob uri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 sej vem, pri teb je bolj kriza Pa jst tut nikol namenoma nisem zamudil, sam zjutraj je tko fajn spat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Jao, jst tud dons zaspala...sicer zamudila samo minuto ampak vseen...včer čist pozabla po službi tel. naglas dat...pač, nism ga nč nucala, začuda, pa sm šla na fitnes, domov, pod tuš, pa spat...in zjutri mat 15 do 6 uleti v sobo, če ne mislm vstat. K top me je izstrelil iz postle....letela k zmešana po obvoznici 130, pa vsa mokra cesta bla. :xx!: No, pa je ratal. Drgač mam pa ful dobre dneve v službi zjutraj...tok se prereživa. Nč, zdej pa učit. Lep dan. Sončk bo zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Dons smo pa, končno, dvojčki bolj aktivni Jaz kar na večih frontah spet 5 stvari hkrati počnem Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Skor sem že oddelala tasvoje za dons zdej grem pa lohk v miru spit ''ta drug'' kufe dans pa mal čvekat po telefunu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 še en, ki je odslužil za danes, zdej pa lohk spet mal po forumu skačem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.