Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

:rolleyes: ouje

pa take pregrešne misli imam že navsezgodaj x:px pa v službi sem hehehehe

jao meni ... x:px

je videt, da sm boljše ja x:Ix

x:Dx x:Xx :palec:

Lepo... x:px xDDx

Dons smo pa, končno, dvojčki bolj aktivni :palec:

Jaz kar na večih frontah xrolleyesx spet 5 stvari hkrati počnem :inocent:

Saj je že čas... x:Dx

Ste nekam zaspal zadnje cajte... x:o)x

Če bo šlo tako vas bomo še vodnarji prehitel... x^x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

xsuperx Ful spodbudno novico zvedla dons...v bistvu kar dve...yeeeeeeeeeeeeeeee...vsaj nekje neki laufa dobro....k sm mal prej jamrala, kok je sranje na vseh področjih...vzamem nazaj. x:Ix x;)x Sicer ni ljubav, česar si najbolj želim, ampak tud s tem sem zelo zadovoljna. xDDx :palec:

Juhu. x:)x

Kaj si pa zvedla, da si tako olajšana? :irs: :inocent:

Meni tudi danes 200/h šopa...to je neki v zraku...jaz tut neki fajnga zvedla x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...sam da nauš zdej res zabluzila...jaz sem se ful nehal učit, k sem rekla: "eh, sej amm še en rok..."

:vio:

sej res, kva pa ti študiraš?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ne, ni panike...sam, ful me je blo strah...mislm, nism misnla na to, kaj bo pol, če n erata...sej ne bom nehala, pavzirala in spedenala vse tko, k je treba...tud, če nardim pogoje za 4. letnik, k sm tok sita teh kreditov, da rabm en let, da k seb pridm, si kej prvoščm, ne pa skoz eno samo odtegovanje in panika, kako bo šlo čez mesec....p adelat tud mal na tem, da kakšna služba pade...ne morm vsega folgat...2 službi, faks, krediti...kar je preveč, je preveč, nism vsemogočna. x:Ix

wowwwww to je pa res ful stvari ja...pol pa kake Tenerife al pa kaj podobnega... x8Dx ...vsaj za 14 dni

Jaz res ne vem kako ti sfura! Meni ne bi...včasih mi je...zdej sem pa taka bl u izi ratala

A, da nisi vsemogočna?

Hm...sm že mislna... x:Dx

No, samo glej, da ne boš pregorela

:vio:

afriški pregovor

Ne, ni panike...sam, ful me je blo strah...mislm, nism misnla na to, kaj bo pol, če n erata...sej ne bom nehala, pavzirala in spedenala vse tko, k je treba...tud, če nardim pogoje za 4. letnik, k sm tok sita teh kreditov, da rabm en let, da k seb pridm, si kej prvoščm, ne pa skoz eno samo odtegovanje in panika, kako bo šlo čez mesec....p adelat tud mal na tem, da kakšna služba pade...ne morm vsega folgat...2 službi, faks, krediti...kar je preveč, je preveč, nism vsemogočna. x:Ix

:eek: :palec: :palec:

Ja, imaš prav. xDDx

Dihaj malo... xsrcx x:Dx

Da te še za tukaj kaj ostane... x:Dx :palec:

Da nisi vsemogočna?

Pa si, samo ne veš tega... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona
kje je Todika? vsa sem panična, ker nikjer ne vidim, da bi objavla kaj dans popoldne. :O: :OO!: :icon15: pa kaj mi je te dni, da se kr nalimam na folk? :C: :o|o:

Todika dela ta teden popoldan x;)x če sem prav razbral

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

evo me :inocent: ej folk, mam še lajf tud poleg tega foruma :OoO: se pa iskreno opravičujem ker sem vas prikrajšala za svojo prisotnost.......res zelo grdo od mene :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

evo me :inocent: ej folk, mam še lajf tud poleg tega foruma :OoO: se pa iskreno opravičujem ker sem vas prikrajšala za svojo prisotnost.......res zelo grdo od mene :vio:

Oproščeno. xsrcx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Pol pa še dobro jutro... x:Xx xsrcx x:Dx

ooooo bejbi x:Xx

ja kle tud dež pada......sej je lušt u bistvu....sam k neb blo mrzlo k svina :O: me nč na briga, js bom bundo vn potegnla......pa komi sm jo pospravla :o|o: še prat mi je nau treba, k se ni mela cajta usmrdet x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

pa še tukaj mal pokukam x:px, danes sem pa jst mal zaspal, ampak nč zamudil x^x, težko se je navadit na ta delavski ritem po dopustu x:o)x

Ampak zgodni pa ste tukile :eek:, pa Todi ti popoldne delaš :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ah, ja, jst tud na trenutke že o bundi razmišlam...sej, letos sm jo do maja nosila...pol so me pa vsei bukov gledal, k sm ob 10h vn pršla, pa bundo čez roko, zun pa sonce...ja, lupčki moji, ob 5:30 zjutri ni blo 20 stopinj, ampak tm okol nule...kaj me briga, če čudna zgledam, sam, da mi je toplo. x^x x8Dx

sonček se kaže :onfire: :onfire:, takoj kratke rokave gor x:px, kakšne bunde xrolleyesx, avgusta :eek:, sam tele meterologi :vragec:, skoz govorijo o segrevanju zemlje, mi mamo pa zadnjo leto že alpsko podnebje: dolge, mrzle zime in kratka, mila poletje, jst bi spet nazaj celinsko, še raj pa mediteransko x:px, da občutim, kaj pomen to segrevanje x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...