Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 kak sonce kle že ne mrzlo še zmeri absolutno bunda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 kak sonce kle že ne mrzlo še zmeri absolutno bunda pa ti si zgleda res med hribi, tle se ga že mal vidi, sam zdajle se je spet neki skril Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ma kakšno segrevanje zemlje... Pri men je trinajst stopinj zunaj... :xx!: Imam obute volnene štumfe(iz prave volne)... Bode... So pa TOPLI... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 pa ti si zgleda res med hribi, tle se ga že mal vidi, sam zdajle se je spet neki skril tim dala js hribe.......nadmorska je čist sprejmljiva jebi ga, pač je zima že...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tim dala js hribe.......nadmorska je čist sprejmljiva jebi ga, pač je zima že...... :OO!: ne mi zdej že zime klicat, jst bi še poletje, tam do novembra Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 :OO!: ne mi zdej že zime klicat, jst bi še poletje, tam do novembra Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poletje pol pa lohk kar pomlad tle je bil tud sonček ... pa se je spet skril Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 :OO!: ne mi zdej že zime klicat, jst bi še poletje, tam do novembra na, zdej bom pa js kriva js bi tud poletje....al pa vsaj neki namest poletja....ker tole tud to ni......... grem un indijanski ples po dvorišču skakat za sonce pol pa če še padem za kake pol ure v globoki om, pa tud mora dat nekam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tim dala js hribe.......nadmorska je čist sprejmljiva jebi ga, pač je zima že...... Koliko pa je to - sprejemljivo? Jaz sem na cca 540 m.Pri men je paradajz še zelen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Koliko pa je to - sprejemljivo? Jaz sem na cca 540 m.Pri men je paradajz še zelen... a veš da ne vem paradajz je plesniv :xx!: če ti to kej pove Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 a veš da ne vem paradajz je plesniv :xx!: če ti to kej pove -30 m... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 -30 m... a ti zgledam ko da mam škrge Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 a ti zgledam ko da mam škrge Zate ne vem, te še nisem videl... Glede paradajza, mora bit nekje zelo na mokrem če je plesniv... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Zate ne vem, te še nisem videl... Glede paradajza, mora bit nekje zelo na mokrem če je plesniv... ja sej to se mi čudn zdi....k že ceu poletje ni nobene mokrote Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ja sej to se mi čudn zdi....k že ceu poletje ni nobene mokrote Pri nas jo je pa zdajle preveč... :xx!: Pa še Notranjci nam mrzel zrek pošiljajo... Tako da kakšnih pet paradajzov pa mogoče bo dozorel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ta moja izjava je bla mišjena tko cinično ma.....KER ŽE CEU POLETJE ŠČIJE AAAAAAA Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ta moja izjava je bla mišjena tko cinično ma.....KER ŽE CEU POLETJE ŠČIJE AAAAAAA heheh, se mi dozdeva, zakaj ravno cinično. ali sem butasta in n to, kar si mislim. aja, kr oddahnila sem si, k vidim, da si nazaj, sem že mislila, da si spizdila za en čas s foruma, k sem te že skor zasledovala z motorko ko da bi te izsiljevala, da me zabavaj. uh, nazaj si. pa ne mi zdej spet rečt, kaj sem tok plašna. this i just an joke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 heheh, se mi dozdeva, zakaj ravno cinično. ali sem butasta in n to, kar si mislim.aja, kr oddahnila sem si, k vidim, da si nazaj, sem že mislila, da si spizdila za en čas s foruma, k sem te že skor zasledovala z motorko ko da bi te izsiljevala, da me zabavaj. uh, nazaj si. pa ne mi zdej spet rečt, kaj sem tok plašna. this i just an joke. NIMAM POJMA ODKRIT POVEDAN KA SI MISLIŠ up, vlke črke, še od prej k sm se tok razpizdla prestrašit se pa ž ne dam tko hitr sploh pa ne od ene device Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 VESH, KAJ MISLIM. jou, mene je pa včer cimra mal pokregala, kaj tok klamfam po tipkovnici, da ona u izi in zdaj so ene tipke mal znucane zarad mene, a računalnik njen. in sem se izgovorila, da tut s kulijem ful pritiskam ko pišem in da ji bom kupila kakšne tipke ... pa je rekla, da ne, sej kul ... k je oven v podznaku in se razpizdi, sam ker ma luno v Raku, je sočutna. fajn cimro mam. aja, tut če te lovi z motorko? dobra si. kdor nima v glavi, ima v nogah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 VESH, KAJ MISLIM. jou, mene je pa včer cimra mal pokregala, kaj tok klamfam po tipkovnici, da ona u izi in zdaj so ene tipke mal znucane zarad mene, a računalnik njen. in sem se izgovorila, da tut s kulijem ful pritiskam ko pišem in da ji bom kupila kakšne tipke ... pa je rekla, da ne, sej kul ... k je oven v podznaku in se razpizdi, sam ker ma luno v Raku, je sočutna. fajn cimro mam. aja, tut če te lovi z motorko? dobra si. kdor nima v glavi, ima v nogah. MATR EJ, NE VEM Č REČM eh, motorko pa obvladam js, a si pozabla tak da ni panike Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poletje pol pa lohk kar pomlad tle je bil tud sonček ... pa se je spet skril kolk sva midva soglasna , sam se mi zdi, da se bo zato treba kam preselt, Avstralija ali pa Južna Amerika, recimo na, zdej bom pa js kriva js bi tud poletje....al pa vsaj neki namest poletja....ker tole tud to ni......... grem un indijanski ples po dvorišču skakat za sonce pol pa če še padem za kake pol ure v globoki om, pa tud mora dat nekam dobr si to skakala , tle je zdaj tak sonček, da je že skrajni čas za malco Nč ne boš kriva , sam zime ne omenjaj pred zimo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 MATR EJ, NE VEM Č REČM eh, motorko pa obvladam js, a si pozabla tak da ni panike veš veš. eh, klinc, te pa nič, če hočeš bit taka misteriozna. ma ne, klinc, k veš! huh, Teksaški pokol z motorko zarad ukradenega pira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 veš veš. eh, klinc, te pa nič, če hočeš bit taka misteriozna. ma ne, klinc, k veš! huh, Teksaški pokol z motorko zarad ukradenega pira. zdej pa res mi ni nč jasno.....zgleda mi res en na ljtngi stoji in se ne spoka dol nikakor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Tu se pa neke krvave stvari obetajo... Grem ven... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 zdej pa res mi ni nč jasno.....zgleda mi res en na ljtngi stoji in se ne spoka dol nikakor pozab dečva, narobe sem si razlagala. moja napaka, ker me neki trga. greve raje na en čik in pir. Tu se pa neke krvave stvari obetajo... Grem ven... a čem še tebe jagat po hosti z motorko v roki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Tu se pa neke krvave stvari obetajo... Grem ven... ma daj....lej kake pridne muce sma.....nč hudobne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.