Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ma kakšno segrevanje zemlje... :vragec: :vragec: x:o)x

Pri men je trinajst stopinj zunaj... :O: :xx!: :vragec:

Imam obute volnene štumfe(iz prave volne)... x:Dx

Bode... :wOOt: :vragec: x:Dx

So pa TOPLI... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

:inocent: pa ti si zgleda res med hribi, tle se ga že mal vidi, sam zdajle se je spet neki skril :vragec:

:vragec: tim dala js hribe.......nadmorska je čist sprejmljiva xcivx jebi ga, pač je zima že...... x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:vragec: tim dala js hribe.......nadmorska je čist sprejmljiva xcivx jebi ga, pač je zima že...... x:Dx

:OO!: ne mi zdej že zime klicat, jst bi še poletje, tam do novembra :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:OO!: ne mi zdej že zime klicat, jst bi še poletje, tam do novembra :inocent:

na, zdej bom pa js kriva xrolleyesx js bi tud poletje....al pa vsaj neki namest poletja....ker tole tud to ni......... :o|o: grem un indijanski ples po dvorišču skakat za sonce x:Dx pol pa če še padem za kake pol ure v globoki om, pa tud mora dat nekam x:Dx

Bora

x:Dx x?x

Koliko pa je to - sprejemljivo? x:Dx

Jaz sem na cca 540 m.

Pri men je paradajz še zelen... x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx x?x

Koliko pa je to - sprejemljivo? x:Dx

Jaz sem na cca 540 m.

Pri men je paradajz še zelen... x:Dx :vragec:

:eek: a veš da ne vem x:Ix x:Dx paradajz je plesniv :vragec: :o|o: :xx!: če ti to kej pove x:Dx

Bora

:eek: a veš da ne vem x:Ix x:Dx paradajz je plesniv :vragec: :o|o: :xx!: če ti to kej pove x:Dx

:eek: x?x

-30 m... x?x x:Dx

xsmx a ti zgledam ko da mam škrge x:Dx

Zate ne vem, te še nisem videl... x:Dx x:Dx x?x

Glede paradajza, mora bit nekje zelo na mokrem če je plesniv... x:Dx x:o)x

Zate ne vem, te še nisem videl... x:Dx x:Dx x?x

Glede paradajza, mora bit nekje zelo na mokrem če je plesniv... x:Dx x:o)x

ja sej to se mi čudn zdi....k že ceu poletje ni nobene mokrote :vragec:

Bora

ja sej to se mi čudn zdi....k že ceu poletje ni nobene mokrote :vragec:

Pri nas jo je pa zdajle preveč... :xx!:

Pa še Notranjci nam mrzel zrek pošiljajo... :wOOt:

Tako da kakšnih pet paradajzov pa mogoče bo dozorel... x:Dx

Guest mačona
x:Dx

ta moja izjava je bla mišjena tko cinično ma.....KER ŽE CEU POLETJE ŠČIJE :vragec: AAAAAAA :OoO:

heheh, se mi dozdeva, zakaj ravno cinično. x:Dx x:Ix ali sem butasta in n to, kar si mislim.

aja, kr oddahnila sem si, k vidim, da si nazaj, sem že mislila, da si spizdila za en čas s foruma, k sem te že skor zasledovala z motorko ko da bi te izsiljevala, da me zabavaj. uh, nazaj si. :switz: x:o)x pa ne mi zdej spet rečt, kaj sem tok plašna. x:Dx this i just an joke.

heheh, se mi dozdeva, zakaj ravno cinično. x:Dx x:Ix ali sem butasta in n to, kar si mislim.

aja, kr oddahnila sem si, k vidim, da si nazaj, sem že mislila, da si spizdila za en čas s foruma, k sem te že skor zasledovala z motorko ko da bi te izsiljevala, da me zabavaj. uh, nazaj si. :switz: x:o)x pa ne mi zdej spet rečt, kaj sem tok plašna. x:Dx this i just an joke.

NIMAM POJMA ODKRIT POVEDAN KA SI MISLIŠ x:Dx up, vlke črke, še od prej k sm se tok razpizdla x:o)x

prestrašit se pa ž ne dam tko hitr x^x sploh pa ne od ene device :wOOt: x;)x x:Dx

Bora

Guest mačona

VESH, KAJ MISLIM. :vragec:

jou, mene je pa včer cimra mal pokregala, kaj tok klamfam po tipkovnici, da ona u izi in zdaj so ene tipke mal znucane zarad mene, a računalnik njen. x:Ix x:o)x in sem se izgovorila, da tut s kulijem ful pritiskam ko pišem in da ji bom kupila kakšne tipke ... pa je rekla, da ne, sej kul ... k je oven v podznaku in se razpizdi, sam ker ma luno v Raku, je sočutna. fajn cimro mam. xDDx

aja, tut če te lovi z motorko? dobra si. kdor nima v glavi, ima v nogah. x:Dx :inocent: x:o)x x:o)x

VESH, KAJ MISLIM. :vragec:

jou, mene je pa včer cimra mal pokregala, kaj tok klamfam po tipkovnici, da ona u izi in zdaj so ene tipke mal znucane zarad mene, a računalnik njen. x:Ix x:o)x in sem se izgovorila, da tut s kulijem ful pritiskam ko pišem in da ji bom kupila kakšne tipke ... pa je rekla, da ne, sej kul ... k je oven v podznaku in se razpizdi, sam ker ma luno v Raku, je sočutna. fajn cimro mam. xDDx

aja, tut če te lovi z motorko? dobra si. kdor nima v glavi, ima v nogah. x:Dx :inocent: x:o)x x:o)x

MATR EJ, NE VEM Č REČM :vragec:

x:px eh, motorko pa obvladam js, a si pozabla x:Dx tak da ni panike x:Dx

Bora

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x:px poletje :2src: pol pa lohk kar pomlad x:px :inocent: tle je bil tud sonček ... pa se je spet skril xrolleyesx

kolk sva midva soglasna :palec: x:Xx, sam se mi zdi, da se bo zato treba kam preselt, Avstralija :inocent: ali pa Južna Amerika, recimo x:px

na, zdej bom pa js kriva xrolleyesx js bi tud poletje....al pa vsaj neki namest poletja....ker tole tud to ni......... :o|o: grem un indijanski ples po dvorišču skakat za sonce x:Dx pol pa če še padem za kake pol ure v globoki om, pa tud mora dat nekam x:Dx

dobr si to skakala x:Xx x:Xx, tle je zdaj tak sonček, da je že skrajni čas za malco x:px

Nč ne boš kriva :vio: , sam zime ne omenjaj pred zimo x;)x x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Guest mačona
MATR EJ, NE VEM Č REČM :vragec:

x:px eh, motorko pa obvladam js, a si pozabla x:Dx tak da ni panike x:Dx

veš veš. :vragec: eh, klinc, te pa nič, če hočeš bit taka misteriozna. :inocent: ma ne, klinc, k veš! :vragec:

huh, Teksaški pokol z motorko zarad ukradenega pira. x:Dx

veš veš. :vragec: eh, klinc, te pa nič, če hočeš bit taka misteriozna. :inocent: ma ne, klinc, k veš! :vragec:

huh, Teksaški pokol z motorko zarad ukradenega pira. x:Dx

:blink: zdej pa res mi ni nč jasno.....zgleda mi res en na ljtngi stoji in se ne spoka dol nikakor x:Dx

xnckrivx

Bora

:eek: :wOOt: :wOOt:

Tu se pa neke krvave stvari obetajo... :inocent: :O:

Grem ven... :wOOt:

Guest mačona
:blink: zdej pa res mi ni nč jasno.....zgleda mi res en na ljtngi stoji in se ne spoka dol nikakor x:Dx

xnckrivx

pozab dečva, narobe sem si razlagala. x;)x moja napaka, ker me neki trga. x:Dx greve raje na en čik in pir. x8Dx x:px

:eek: :wOOt: :wOOt:

Tu se pa neke krvave stvari obetajo... :inocent: :O:

Grem ven... :wOOt:

a čem še tebe jagat po hosti z motorko v roki? x:Dx x:px :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...