alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Iiiiiii, poba. Kaj se dela? Ej, dej mi ti neki povej, a si pol še kdaj naredu domačo čokolado po mojem receptu in razveselil Robido? Veš da... Prvič ni ravno ratala(premehka... )Potem je bilo pa vse ok... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Morm jst to enkrat prevert, če se ne zlorablja moj recept...enkrat morta oba na kak lunin party prit, pa da sprobamo tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Morm jst to enkrat prevert, če se ne zlorablja moj recept...enkrat morta oba na kak lunin party prit, pa da sprobamo tole. Bi bil že čas ja, da se tud vidimo... E... ...kako pa bi se tvoj recept lahko zlorabljal? Pa ja ne misliš da čokolado samo zase naredim? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Mene bl skrbi, da ni zadost dobra. Da ni za pojest, se morm na lastne zobe prepričat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 U, kriza... Jo hitro zmanjka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Najbrž tko nekak, k pr ns...k vsi še cel tedn okol s plavimi uči hodmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Najbrž tko nekak, k pr ns...k vsi še cel tedn okol s plavimi uči hodmo. A se tepete zanjo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ja kaj s pa mislu? Jst se zmer matram in jo nardim, pol pa vsi okol hladilnika skačejo in si režejo komade. Ampak k Pika zaropota ....vse leti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Pri nama so pa duhovi, zgleda... Vsakič jo je bilo precej manj kot sem jo pustil... Robida - saj sem jo čist mal... To je pa zelo relativno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ti, po moje je Robida z našimi v sorodu, oni jo tud zmer čist mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ti, po moje je Robida z našimi v sorodu, oni jo tud zmer čist mal. Ja, to bo! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 a Južna Amerika mi je lih zadnjič ena rekla, naj pazim, da ne bom tam ostala sam ... v Avstralijo bi pa res šla se je bat za vodnarko, da si ne bo kej tam najdla če bo kakšen fajn Argentinec , sej špansko se da hitro naučit , sej mene so tudi v Kanadi vabili naj kar ostanem, kaj bom hodil nazaj, sam kaj ko majo tko mrzlo podnebje Pri vodnarki je tut vse možno, sonce ima že prav postavljen Juhuuuuuuuuuu...mal prej zvedla, da sm nardila 2 izpita...zdej mam še 3...pa tega, k sm dons delala, morm tud narest...jao, na tesno gre, ampak vsaj en zagon sm dobila...in to še oba s sedm....sej bom kr prevzetna ratala. bravo, Piki , viš da ti gre Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ahoj banda it is aj... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Dobro jutro! Hehe, pa sem enkrat prvi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, če b jst dejasnko postnla, takrt, k vstanem, bi popušil na celi črti. Jutroooooooooooooooooooooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, če b jst dejasnko postnla, takrt, k vstanem, bi popušil na celi črti. Jutroooooooooooooooooooooooooo. Ja, sigurno... Kaj če bi jaz takrat ko vstanem? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kdaj si pa vstal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Enkrat že ob treh(mal čez... ) pa sem šel nazaj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 O, madona...sam, to ne šteje....šteje čas, ko si dejansko vstal, tko, da se ne duvi! Mulc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 aha, že dogaja sej počas bo tole laufal kt pr norcih....sam pod kožo vm more pridt misty kok kej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 uuu kaj ste pridni, pa zgodni Moram se jst tud mal u roke vzet - poleti sem mela full zakon obdobje sem brez problemov vstajala ob 5h, zdej k gre jesen počas not me pa tud vnema počas zapušča......dons sem uspela se pobrat ob 7:15 , se spričkat z možem kdo bo pse ven peljal .......zdej je dobil eno briliantno idejo, da če jim on naštima za jest en dan prej, da potem mu kao ni treba zjutraj jih peljat na sprehod svašta in potem sem bila seznanjena z novim režimom, da en teden en kuha za pse, en teden jih pa ven vozi - kr neki Sem se še vsa razpizdena vsedla v avto in še bol razpizdena prišla ven ....... k zanalašč totalna štala na cesti, pa kr eni zastoji skor se mi je skeglal............zdej mam pa kavico in tole pišem gre počas na bolš ..............sam moj bo pa še vidu drug teden bom tko pse futrala, da jih bo mogu 10x na dan ven vozit ......mamu mu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Iiiiiiiiiiiii, sm že polupčkana navsezgodi. Jutro bejbi, nazaj lupčeke, tokrat ta fine. :kiss: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 jst sm tud ob petih vstala....ponavad tak zmeri, k sm prtegjena sam dons sm šla nazaj leč do mal prejle mogoč me bo pa še pamet srečala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ka de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ka de? kunčesr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.