Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kk si preprasta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 najpreprajsteša Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 takoj za mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja ja pa ka še Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja, tk je. ka morš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 b mogle eno dirko nardit....al tekmo a kok bi se reklo temu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ja, v pitju me neseš, to tk al tk. Drgje pa vprašanje...lohk si noge depilirava, pa da vidmo, kera bo bl tulla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 to sm ž tak obe navajene najbrž Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 O, madona...sam, to ne šteje....šteje čas, ko si dejansko vstal, tko, da se ne duvi! Mulc. Saj sem šel gledat sem pa te ni bilo... Pa sem šel nazaj spat... Vstal sem pa ker nisem mogel spat, pa sem šel na en čik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 jst sm tud ob petih vstala....ponavad tak zmeri, k sm prtegjena sam dons sm šla nazaj leč do mal prejle mogoč me bo pa še pamet srečala To bi bilo pa škoda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 To bi bilo pa škoda... se zavedam tega.....zato se je pa že na daleč izognem mam špijune nastevlene....mi poročajo kje se nahaja dosedaj dokaj uspešno mislim pa da tud pameti ni kej dost do mene bi bla to zlo travmatična izkušnja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mulc. Kdo mi to reče... A je mogoče to mišljeno kot kompliment? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 to sm ž tak obe navajene najbrž Ja, ti si prej neki jamrala, da boli. Saj sem šel gledat sem pa te ni bilo... Pa sem šel nazaj spat... Vstal sem pa ker nisem mogel spat, pa sem šel na en čik... Aha in potem svizec zavije čokolado. Kdo mi to reče... A je mogoče to mišljeno kot kompliment? Ne, zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 pa nism js jamrala da boli po nogah to se je za en drug predel šlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 neč na vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ignorant si bla zmeram najbolš se je budalo narest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 se zavedam tega.....zato se je pa že na daleč izognem mam špijune nastevlene....mi poročajo kje se nahaja dosedaj dokaj uspešno mislim pa da tud pameti ni kej dost do mene bi bla to zlo travmatična izkušnja Saj tud mene ne mara parav zelo... Ja, ti si prej neki jamrala, da boli. Aha in potem svizec zavije čokolado. Ne, zakaj? Hvala Bogu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ah, ja.... (in je zavzdihnila) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 hellow mene tud tuki, zadnje dneve mi neki Merkur ven seka, pa Uran, pa sem mal pri Vodnrajih, zdej pa še mal tuki. pa spet uporabljam mobitel za pogovore in sporočila, ne sam za pogledat, kok je ura. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 hellow mene tud tuki, zadnje dneve mi neki Merkur ven seka, pa Uran, pa sem mal pri Vodnrajih, zdej pa še mal tuki. pa spet uporabljam mobitel za pogovore in sporočila, ne sam za pogledat, kok je ura. ma daj a za to se tud rabi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja, če pa nisn vedla. sem rabla cajt, da sem ugotovila, da ma tut kominukacijsko funkcijo, ne sam praktično. kok sem en dumbo prbit. k dab pojedla ekstazi, a se ga v lajfu nisem taknila. meni je prav, če mam neki disfunkcijo na možganih, da sem hepjena tut brez droge. sam pivce bi mi pa pasal zdej pred šihtom, da bi še bol veselo brisala prah in pometala.http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 hellow mene tud tuki, zadnje dneve mi neki Merkur ven seka, pa Uran, pa sem mal pri Vodnrajih, zdej pa še mal tuki. pa spet uporabljam mobitel za pogovore in sporočila, ne sam za pogledat, kok je ura. definitivno te je Merkur pošlatu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 lahk bi me večkrat bemu, ne pa tko na obroke. škoda. eh, i biče bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Bod vesela - men skoz neki dela, pa nič pametnega - sem glih pred kratkim pogruntala (budala jst ), da je bil retrograden, ko sem se rodila in seveda ga imam še v Dvojčkih - zato, po moje, me ljudje ne zastopijo glih k jim hočem kej dopovedat al me pa narobe zastopjo, men se pa ne da matrat, pa razlagat u prafaktorje eh, i biče bolje. Aja!..........U wish Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.