Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 5rca in Pikica, nič ne bo s Šmarno, mam se tok za učit, pa v sobot grem na Gala in galeroste, v nedeljo s frendico v nek muzej in pol se do debata zavlekla ene 5 ur najmanj ... sam da nauta zdej rekle, da sem huj ko tipi, neki oblublam, pol me pa ni. sicer pa lahko gremo tut v Atlantis v savno! sam tam vaju bom morala čuvat, da ne bo 5rca spet padla, k bo vidla kakega hudega tipa, ... ma klinc pa tipi, če so taki jebivetri in izmuzljivi! Leva je treba najt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Aha, no, kul, men bi to tud težko zneslo. Naslednji vikend pa cel delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 bomo že enkrat ta mesec neki iznajdle in uskladile, bemu vraga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Zmejnenu...mogoče bom sicer mela čas v nedelo, pa greva same s 5rco...šleka pac. Bomo vidli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jutrček Dvojčki in ostali s pravico do azila Mysti, sva zgleda podobne volje :xx!: Ampak se ne dam še danes sem se sam zbudil, jutri bo pa čisto druga zgodba Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jst sm ti pa fovš, Onix...ne na slab način, samo, jst bi se tud zjutri z nekom zbujala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Zmejnenu...mogoče bom sicer mela čas v nedelo, pa greva same s 5rco...šleka pac. Bomo vidli. šleka pac, šleka pac, me ne gane, vidve gresta krepit telo, jaz pa duha. Jutrček Dvojčki in ostali s pravico do azila aja, sej res, tuki se samo švercam, niti v azil me še niso vzel, bemu, grm klošart na ulco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Pikica, te zadeve uletijo, ko najmanj pričakuješ Ravno zdaj zvedel da se je nekaj takega zgodilo frendici, ki mi je še teden dni nazaj razlagala, da dvomi da se lahko še kdaj čustveno zaplete Samo prepustit se moraš toku življenja, brez načrtov ali pričakovanj in itak se zarečenega kruha največ poje Mačona, oddaj prošnjo za azil! Dvojčki že po defoltu dovoljujemo dvojno državljanstvo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Pikica, te zadeve uletijo, ko najmanj pričakuješ Ravno zdaj zvedel da se je nekaj takega zgodilo frendici, ki mi je še teden dni nazaj razlagala, da dvomi da se lahko še kdaj čustveno zaplete Samo prepustit se moraš toku življenja, brez načrtov ali pričakovanj in itak se zarečenega kruha največ poje Mačona, oddaj prošnjo za azil! Dvojčki že po defoltu dovoljujemo dvojno državljanstvo ma, jaz rabim petorno državljanstvo - v Devicah, Levih in Strelcih, zdej se pa še neki Dvojčkom in Vodnarjem štulim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Kaj češ, si pač univerzalna in povrh še povsod dobrodošla Boš rabila en nahrbtnik samo za pasoše in vize Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ja kaj čem, malo tu malo tam, k metuljček. hvala za dobrodošlico! na srečo mam močan hrbet, popotnik sem pa itak kot Strelc - ni blema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 S cveta na cvet, povsod se malo posladkat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pa sej sm mislila sam hobije, ne pa dece. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 A cvet takoj simbolizira moške Zih zarad stebla in trnov tu pa tam Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ponavad je obratno, je ženska cvet in moški metulj, vsaj tko mam poštimano tole simboliko v svoji včasih trdi buči z dugo lajtongo ... sam OK, vrtnica je ponavad ženska - s trni ... žal. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ponavad je obratno, je ženska cvet in moški metulj, vsaj tko mam poštimano tole simboliko v svoji včasih trdi buči z dugo lajtongo ... sam OK, vrtnica je ponavad ženska - s trni ... žal. :xx!:Saj pravim, si univerzalna se ne omejuješ s kalupi in utečenimi vzorci Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Saj pravim, si univerzalna se ne omejuješ s kalupi in utečenimi vzorci do zdej sm se ... nč več ... za nedoločen rok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Kar tko naprej Ko enkrat razbiješ kalupe in vzorce šele začneš živet takrat začneš sebe spoznavat v čisto drugačni luči Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 vem. z veseljem ti verjamem. rada poslušam izkušenejše ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 S poslušanja in besed na dejanja x!x Slednja spreminjajo življenje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 dajte me mal brzdajte, 111 objav imam, bolj merkurjevska ne bi mogla bit ... k to bi blo fajn izkoristit tut za učenje in faks. sam če je tak fajn forum in čvekice moje. pol bomo pa jokcal zarad izpitov. jebiveter.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jaz sem prvič med 10 najgobčnejših sicer 10 ampak za prvič je tud to OK kdor z malim ni zadovoljen .... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 do zdej sm se ... nč več ... za nedoločen rok. Naj bo ta "nedoločen rok" čim daljši... Najbolje za vedno... Upam da smo tukaj kaj pripomogli k "ozdravljenju"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Prilezel na 6 mesto najgobčnejših Me že prsti bolijo pa ne pridem Mačoni niti do gležnjev Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 dajte me mal brzdajte, 111 objav imam, bolj merkurjevska ne bi mogla bit ... k to bi blo fajn izkoristit tut za učenje in faks. sam če je tak fajn forum in čvekice moje. pol bomo pa jokcal zarad izpitov. jebiveter.com Prilezel na 6 mesto najgobčnejših Me že prsti bolijo pa ne pridem Mačoni niti do gležnjev To ne velja! Danes bil dvakrat po eno uro brez štroma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.