Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Saj so redki trenutki moje gobčnosti, pa izkoristim take težave drugih da mal zlezem na lestvici Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Saj so redki trenutki moje gobčnosti, pa izkoristim take težave drugih da mal zlezem na lestvici Izkoristi priliko... Daj še mal migaj pa naklofaj tistih 75 da boš imel jurja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 čveka si še hujša kot dvojčkima ja, vsi planeti so mi pofurali natalnega Merkurja in je frka v bajti. Naj bo ta "nedoločen rok" čim daljši... Najbolje za vedno... Upam da smo tukaj kaj pripomogli k "ozdravljenju"... hmja, pripomogli se ziher tud na forumu, itak. ste fajn podpora, fajn zatočišče, sami norci gor in to meni blazno paše, da sem lahk to kar sem. k ozdravljenju so pripomogli planetki pa določene osebice tut v RL, ki so mi prekrižale pot ... Prilezel na 6 mesto najgobčnejših Me že prsti bolijo pa ne pridem Mačoni niti do gležnjevheheheheheheh, mene prsti nikoli ne bolijo, tok sem že not! To ne velja! Danes bil dvakrat po eno uro brez štroma... jebemti, Vodnar pa brez štroma, pa ki si to vidu, jaz bi umrla, pa nisem original Vodnar, kamoli en s Soncem v Vodnarju, po možnosti še Merkurjem. adijo! Saj so redki trenutki moje gobčnosti, pa izkoristim take težave drugih da mal zlezem na lestvici sej v živo si zadost gobčen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Včeraj bla na službenem pikniku in sem pojedla čevapčičev mnogo , pa jih niti ne maram preveč, sam so bli tok dobri . Zeblo nas je tud k norce - pa smo si tak fin ogenček zakurli, pa 2 kitari in tako zvezdnato nebo nad nami, kot že dolgo ne Super je blo! Vreme----------> Počutje---------> Obet za vikend---> Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sem šla prav čekirat ... v roku dveh dni ... 250 objav. a a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sem šla prav čekirat ... v roku dveh dni ... 250 objav. a a? Sick Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Sick sajko, virdo, frik, ... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Pridni bli, pol pa kr naenkrat vsi mrknli...kaj je to zdej? Joj, kok sm jst vesela, da je ta tedn za mano...bom šla po hitrm postopku spat zdele....en doooooooooolg, zaslužen spanec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 saj sem zdej te dni jaz za 5 čvek ... danes na šihtu sem raje pisala sporočila in se režala kolegici, ki mi je pisala bolane in jaz njej nazaj, aja pa en mačo me je vztrajno osvajal in jaz nejga nazaj, ... namesto, da bi pucala. ko sem že mislila, da se bom ta mesec odkrižala velikih računov za telefon (plačam 3 za nazaj ), sem zdaj na tem šihtu delala prav za račune, ki bodo šele prišli od teh sporočil. ironija. sam sem spucala pol vse u nulo, vse sem not prinesla, ne vem, kako, mam sam dve roki, a sem naenkrat brisala prah, praznila smeti in pometala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pridna banda pridna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 oooo, Todi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 oooooo muc uničena čist bo treba spat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 helow. enako, pod tuš pa spat kmalu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 še malo, pa bom mela poln OS-nabiralnik, mobilc je že čist poln, folku se je čist zmešalo, pobralo me bo od teh kontaktov raznih, spet bom ratala čist mutava in boste mogli vse vlečt z mene, pisala bom komentarje samo še v enozložnicah ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 še malo, pa bom mela poln OS-nabiralnik, mobilc je že čist poln, folku se je čist zmešalo, pobralo me bo od teh kontaktov raznih, spet bom ratala čist mutava in boste mogli vse vlečt z mene, pisala bom komentarje samo še v enozložnicah ... Neeee... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Neeee... kje maš Tedija, da bo pregnal vse tipce, ki me mutijo in osvajajo? saj ne, se bom trudila bit zgovorna, ker sem ugotovila, da mutavost vseeno ni moje naravno stanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 še malo, pa bom mela poln OS-nabiralnik, mobilc je že čist poln, folku se je čist zmešalo, pobralo me bo od teh kontaktov raznih, spet bom ratala čist mutava in boste mogli vse vlečt z mene, pisala bom komentarje samo še v enozložnicah ... E ti boga ...sočustvujem ............. Mal dražim, pa ne sam tebe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 E ti boga ...sočustvujem ............. Mal dražim, pa ne sam tebe od mene ni več nič. sem v alfa stanju................................................................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kje maš Tedija, da bo pregnal vse tipce, ki me mutijo in osvajajo? saj ne, se bom trudila bit zgovorna, ker sem ugotovila, da mutavost vseeno ni moje naravno stanje. Ni problema! Ti ga posodim za kakšen dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ni problema! Ti ga posodim za kakšen dan... prav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 prav! OK.Tarifa je kila pasjih briketov na dan za Tedija.Za gospodarja pa ena klobasa pa dva pira. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaj boš z eno samo klobaso pa dvema piroma, pir ti bom spila, Tedi ti bo maznil klobaso ... kaj boš pol jedel brikete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaj boš z eno samo klobaso pa dvema piroma, pir ti bom spila, Tedi ti bo maznil klobaso ... kaj boš pol jedel brikete? Bi rad videl tisto ali tistega ki bi men vzel pir pa klobaso... Ajd nočko... Jutri delam... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 saj ti ni treba, da me vidiš. ker bom to storila tako neopazno in poskrbela bom, da bo glih takrat mrknu štrom. še preden se boš obrnu, ajde klobasa i pir .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 saj ti ni treba, da me vidiš. ker bom to storila tako neopazno in poskrbela bom, da bo glih takrat mrknu štrom. še preden se boš obrnu, ajde klobasa i pir .... Jaz nisem Todika... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.