Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Saj so redki trenutki moje gobčnosti, pa izkoristim take težave drugih da mal zlezem na lestvici x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Saj so redki trenutki moje gobčnosti, pa izkoristim take težave drugih da mal zlezem na lestvici x:Dx

x:Dx :vragec: :palec:

Izkoristi priliko... x:Dx

Daj še mal migaj pa naklofaj tistih 75 da boš imel jurja... :palec: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona
čveka

si še hujša kot dvojčki

ma ja, vsi planeti so mi pofurali natalnega Merkurja in je frka v bajti. x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Naj bo ta "nedoločen rok" čim daljši... x:Dx

Najbolje za vedno... :palec: xsrcx

Upam da smo tukaj kaj pripomogli k "ozdravljenju"... x:Dx x^x

hmja, pripomogli se ziher tud na forumu, itak. ste fajn podpora, fajn zatočišče, sami norci gor in to meni blazno paše, da sem lahk to kar sem. k ozdravljenju so pripomogli planetki pa določene osebice tut v RL, ki so mi prekrižale pot ...

Prilezel na 6 mesto najgobčnejših :hepko:

Me že prsti bolijo :o|o: pa ne pridem Mačoni niti do gležnjev

heheheheheheh, mene prsti nikoli ne bolijo, tok sem že not! x:px x:Dx

To ne velja! :vragec: :bomb: :frog:

Danes bil dvakrat po eno uro brez štroma... :wOOt: :zoro: :cry: x:o)x

jebemti, Vodnar pa brez štroma, pa ki si to vidu, jaz bi umrla, pa nisem original Vodnar, kamoli en s Soncem v Vodnarju, po možnosti še Merkurjem. adijo! :vio: :eek:

sej v živo si zadost gobčen! x;)x x:Xx

Včeraj bla na službenem pikniku xcheersx in sem pojedla čevapčičev mnogo :eek: , pa jih niti ne maram preveč, sam so bli tok dobri :yumy: . Zeblo nas je tud k norce - pa smo si tak fin ogenček zakurli, pa 2 kitari in tako zvezdnato nebo nad nami, kot že dolgo ne x^x :palec: Super je blo!

Vreme----------> :flowerface: :flower:

Počutje---------> :onfire:

Obet za vikend---> xflirtx xchatx xloveyx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest mačona
saj sem zdej te dni jaz za 5 čvek ... x:px danes na šihtu sem raje pisala sporočila in se režala kolegici, ki mi je pisala bolane in jaz njej nazaj, aja pa en mačo me je vztrajno osvajal in jaz nejga nazaj, ... x:Ix namesto, da bi pucala. ko sem že mislila, da se bom ta mesec odkrižala velikih računov za telefon (plačam 3 za nazaj x:Dx :inocent: ), sem zdaj na tem šihtu delala prav za račune, ki bodo šele prišli od teh sporočil. x:Dx ironija. sam sem spucala pol vse u nulo, vse sem not prinesla, ne vem, kako, mam sam dve roki, a sem naenkrat brisala prah, praznila smeti in pometala. :O: x:Dx

Guest mačona
še malo, pa bom mela poln OS-nabiralnik, mobilc je že čist poln, folku se je čist zmešalo, pobralo me bo od teh kontaktov raznih, spet bom ratala čist mutava in boste mogli vse vlečt z mene, pisala bom komentarje samo še v enozložnicah ... :vio: x:Dx :P

še malo, pa bom mela poln OS-nabiralnik, mobilc je že čist poln, folku se je čist zmešalo, pobralo me bo od teh kontaktov raznih, spet bom ratala čist mutava in boste mogli vse vlečt z mene, pisala bom komentarje samo še v enozložnicah ... :vio: x:Dx :P

:eek: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :C:

Neeee... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona
:eek: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :C:

Neeee... x:Xx xsrcx

kje maš Tedija, da bo pregnal vse tipce, ki me mutijo in osvajajo? x:Dx x:Dx :vragec:

saj ne, se bom trudila bit zgovorna, ker sem ugotovila, da mutavost vseeno ni moje naravno stanje. x:Dx x;)x x:Xx

E ti boga :C: ...sočustvujem :sori: ............. xg:Dx

Mal dražim, pa ne sam tebe :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
E ti boga :C: ...sočustvujem :sori: ............. xg:Dx

Mal dražim, pa ne sam tebe :inocent: x:Dx

od mene ni več nič. sem v alfa stanju................................................................ :zz: x:Dx x:o)x

kje maš Tedija, da bo pregnal vse tipce, ki me mutijo in osvajajo? x:Dx x:Dx :vragec:

saj ne, se bom trudila bit zgovorna, ker sem ugotovila, da mutavost vseeno ni moje naravno stanje. x:Dx x;)x x:Xx

Ni problema! x:Dx

Ti ga posodim za kakšen dan... x:Dx x:Dx x;)x

prav! :vtz: x^x

OK.

Tarifa je kila pasjih briketov na dan za Tedija.

Za gospodarja pa ena klobasa pa dva pira. x:Dx x:px

kaj boš z eno samo klobaso pa dvema piroma, pir ti bom spila, Tedi ti bo maznil klobaso ... kaj boš pol jedel brikete? x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

x:Dx x:Dx :vragec:

Bi rad videl tisto ali tistega ki bi men vzel pir pa klobaso... x^x x^x :vragec: x:Dx

Ajd nočko... :sleeping: xsrcx

Jutri delam... :xx!: :vragec: x:)x x8Dx :palec:

Guest mačona
saj ti ni treba, da me vidiš. ker bom to storila tako neopazno in poskrbela bom, da bo glih takrat mrknu štrom. še preden se boš obrnu, ajde klobasa i pir .... x:Dx x:Dx :0:

saj ti ni treba, da me vidiš. ker bom to storila tako neopazno in poskrbela bom, da bo glih takrat mrknu štrom. še preden se boš obrnu, ajde klobasa i pir .... x:Dx x:Dx :0:

:vragec: :vragec: x:Dx x:Dx

Jaz nisem Todika... x:Dx x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...