Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Jaz nisem Todika... sej v bodoče bom bolj pazljiva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 dobro jutro dvojčki in vsi ostali! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sej v bodoče bom bolj pazljiva Pa hvala za opozorilo kdo pir krade... Če bomo kdaj skupaj da vem na koga pazit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 uuuuuuuuuuuuuu, a se še nisem zglasila tuki? kriminal! nadaljujte drugi, jaz mam dost zaloge, več sem govorila v 5 dneh kot v 5 letih življenja. kar golšo sem dobila, tok je to zjebalo grleno čakro. ajde, grem na kliniko, da me nazaj spremenijo v mutavca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sem šla na kliniko ... so me poslali kar na urgenco s tole golšo ... so rekli, da mi ni pomoči ... neozravljivo ... naj raje ostanem taka, k ne morem več bit mutava, ni variante evo, zdaj sem postala še lažnivc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bang, bang. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bang, bang. Koga Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kaj je zdaj?A že spite a je Pikica vse postrelila? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Koga Nima smisla...sma se morm skulirat in spoznat, da sm sama sebi zadostna. NE BOM VEČ STRELALA. šKODA ČASA. Kaj je zdaj?A že spite a je Pikica vse postrelila? Neeeeeeeeee, pit smo ga šli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Tale tema pa vsak vikend počiva se vidi da dvojčki radi zažuramo Med tednom še nekako rata kaj napisat, vikendi nam pa poberejo cajt (energija se še nabere, čas se izmuzne ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Jst sm že pokonc. Pa sm šla spat ob 2h. Ja, kr konkretno je blo tole...dobr, da sm šla pol še na burek, pa pškote jedla in pila vodo....sm ok, nč mačkasta. Mal sm še zblojena sicer. Nekatarine jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Alo, vstat, banda! Ma, grem pa knjigo naprej brat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Nima smisla...sma se morm skulirat in spoznat, da sm sama sebi zadostna. NE BOM VEČ STRELALA. šKODA ČASA. Neeeeeeeeee, pit smo ga šli. A tako... Pa brez mene... Tud prav.Jaz mam pa doma oni dvolitrski pir od Špara. Pa nobenemu nič ne dam! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 škart roba! ne rabmo itak, ti kr mej tole "pivo" sparovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 škart roba! ne rabmo itak, ti kr mej tole "pivo" sparovo. Ja saj vem, laško je zakon... To imam za tiste ki pir kradejo... Dvolitrsko flašo je mal težko maznit.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pijem Union, Laško je pregrenko. eni pir kradejo, drugi pijejo, tretjih pa sploh ni na svetu. FAAAAAAAAK, k mam nek kurčev tranzit z Neptunom tele dni, moram prav pogledat .... zeto kr neki bluzim in me ne jemat resno, ker ko bo to mimo, bom moje mnenje že čist iks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pijem Union, Laško je pregrenko. eni pir kradejo, drugi pijejo, tretjih pa sploh ni na svetu. FAAAAAAAAK, k mam nek kurčev tranzit z Neptunom tele dni, moram prav pogledat .... zeto kr neki bluzim in me ne jemat resno, ker ko bo to mimo, bom moje mnenje že čist iks. Ma, isti šmorn... Pir je pir, važno je da ima tistih 4-5% alkota pa da lahko rigaš po njem... Ne se ti zdaj na Neptuna izgovarjat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Leeon, tranzit - prehod planeta (kot je trenutno stanje planetov na nebu) skozi tvojo karto taka kot je ob rojstvu (tako kot so planeti bili razporejeni na nebu, so tudi v tvoji natalni karti). in če rečem kurčev tranzit, to pomeni, da me tile planetki spet spravljajo v razne štose .... Alef, ni res! mal sem pa tut gurmanka in fensi in izbirčna. pa ne rigam, kje si pa to vidu, da bejbika riga? Neptun je pa itak kriv za alkoholizem in droge ... mislim, kam smo zašli, ne grem se več, to je preveč, če bi starši vedeli, kaj se mi dogaja, kaj govorim, bi skurili moj rojstni list in se me odpovedali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Še nikoli slišal, kaj je to ? To je zdaj neka nova veja astrologije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Alef, ni res! mal sem pa tut gurmanka in fensi in izbirčna. pa ne rigam, kje si pa to vidu, da bejbika riga? Neptun je pa itak kriv za alkoholizem in droge ... mislim, kam smo zašli, ne grem se več, to je preveč, če bi starši vedeli, kaj se mi dogaja, kaj govorim, bi skurili moj rojstni list in se me odpovedali. A da ne? Ja, valjda... Jaz tud izbirčen, pa ne preveč... Do zdaj naletel samo na eno sorto pira ki ga nisem mogel pit.Iz RIŽA!! :xx!: :xx!: :xx!: Kje so vsi dvojčki danes? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Pir je pir, važno je da ima tistih 4-5% alkota pa da lahko rigaš po njem... To mi deli...k bi me včer slišu! To je b lo smeha. kje si pa to vidu, da bejbika riga?Mačona, ne beri zgornje vrstice, ta jenamenjena samo Alefu. Buuuuuuurp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kje so vsi dvojčki danes? sej sm jaz kle spet nazaj, da me dekoncentrišete in jaz vas. Piki, prav faj si rignilo, butnilo mi je na voh in smeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Bi me mogla včer vidt/slišat, samo, to mam rezervirano res samo za ljudi, k jim lohk zaupam, drugi nimajo te časti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pa jo bom kdaj mela? če te zmasiram, interpretiram karto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.