Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Lohk cel cajt med masažo in interpretiranjem. :lol: x;)x

Pa ne no, zdej bo kdo mislu, da sm res en pravi prašič...tko, včas, če sm mal prbita in s pravo družbo, mamo take fore, da če kdo rigne, morš rečt Borko in en znak z roko nardiš na čelu...tist, k ta zadni nardi, dobi eno okol ušeš x^x ...pol je pa zabavno in smeha še pa še...ampak res ob redkih priložnostih. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
ni treba, preveč bi me dekoncentrišala, k bi mi vdarlo na smeh in ne bi mogla mislt v astrološčini in roke bi se mi kr tresle, masaža bi odpadla ... x:Dx

Guest mačona
ja sej najboljš, k itak ne vem, če boš prišla do besede. :inocent: sicer pa ne maram, da tisti, ki ga masiram, karkoli govori. naj se sprosti in uživa, jaz pa masiram in pol še govorim o astrologiji. x:)x :vio:

Pikica xrolleyesx sploh ne vem kaj mi je blo včeri, verjetn sm bla pijana - ko sem prišla dam sem razmišljala in se spomnila da mi je Jure že 2x povedal da si dvojčica; zato ker delaš full stvari naenkrat pa tut po vožnji je rekel da se ti pozna... no pa še v tej temi si redno aktivna, jebeliš :o|o: :sori: sej me je kar sram, totalno mi ni blo nič jasno. Jaja pa črna je, sej sem jo še na spomladanskem dopustu vidla v BTC-ju, sramota :cry:

Mim grede tut to kako si padla sem ujela samo za 2 sekundi "dogodka" ker se mi je mal vrtel pa je bla tema... pa ti si bla čist v črno oblečena pa nč ni zaropotal pa ...eh fak grem meditirat, nč ne bom podoživljala več ker sem sama seb smešna če preveč razmišljam x:o)x se pa drugič javim za še kakšen tak večer :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

To mi deli...k bi me včer slišu! To je b lo smeha. :lol: :palec:

Mačona, ne beri zgornje vrstice, ta jenamenjena samo Alefu. :inocent:

Buuuuuuurp. xredx xnckrivx x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec: x:px

Andrej Šifrer

Všeč so mi ženske ki pijejo pivo... x:Xx xsrcx x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona
:2src: Jst tem oženla. x:px Zdej grem pa spat. :U: Nočko. xsrcx

ojooooooj, sam to ne, ugrabit se pa ne pustim! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif

x8Dx kak vikend jao jao........smrtna doza dvakrat skor.......dost mam alkota za en lep cajt :o|o: :inocent: x:Dx u detajle se nom spušala x;)x ni za u javnost :O: jao jao xrolleyesx

grem si še en kafje skuhat xrolleyesx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Hojla... x:Dx x:Xx x:Xx x:Dx

Nekdo je vstal od mrtvih... x:Dx x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Kdo :horro-cb: :icon16: ?

Todika... x:Dx

x:Dx kt nova.........dobr da se mi organizm hitr spuče strupov raznih x:Dx je še navajen zgleda iz starih cajtu x;)x

Aleluja! :palec: :palec: x:Dx

sm se vprašala kok možganskih celic mi je odmrlo ta vikend :inocent: x:Dx sam glede na to da baje uporablamo sam okol 10 % naših možganov, po moje ni vlke škode, k so zihr odmrle sam tiste k jih NE uporabljam x^x x:o)x

Bora

sm se vprašala kok možganskih celic mi je odmrlo ta vikend :inocent: x:Dx sam glede na to da baje uporablamo sam okol 10 % naših možganov, po moje ni vlke škode, k so zihr odmrle sam tiste k jih NE uporabljam x^x x:o)x

xg:Dx :palec: bravo za tole

Support bacteria, they're the only culture some people have!

xg:Dx :palec: bravo za tole

x^x hvala hvala x:Dx

joj sam tole morm povedat....valda ne gre dab tih bla x:Dx da si vsaj mal predstavlate kok hudo je blo.....vsaj po moje je kriza kr, č se človk hoče odpelat domu in se vsede na zadnji zic in volan iše x:o)x sm si prevoznika naročla pol x:Dx in tacajt k sm ga čakala še en pir spila na štengih pred bajto x:Dx in na vprašanje zakaj se ne pelem sama če sm z avtu ( kot da ni blo očitno....) sm odgvarila da ne morm ker so mi volan ukradli x:Dx :O: xrolleyesx x:Dx

Bora

x^x hvala hvala x:Dx

joj sam tole morm povedat....valda ne gre dab tih bla x:Dx da si vsaj mal predstavlate kok hudo je blo.....vsaj po moje je kriza kr, č se človk hoče odpelat domu in se vsede na zadnji zic in volan iše x:o)x sm si prevoznika naročla pol x:Dx in tacajt k sm ga čakala še en pir spila na štengih pred bajto x:Dx in na vprašanje zakaj se ne pelem sama če sm z avtu ( kot da ni blo očitno....) sm odgvarila da ne morm ker so mi volan ukradli x:Dx :O: xrolleyesx x:Dx

:eek:

Pa si zdaj že našla volan? x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx točn tam je kjer sm ga pustila x^x x:o)x

x:Dx x:Dx :palec:

Samo enkrat v življenju sem bil totalno zadet od pira... :vragec: :xx!:

Mislim, samo enkrat od pira... x:Dx

Od drugih tekočih substanc že večkrat... x:px

Takrat se nisem streznil par dni... :sick: :bomb: :zz:

Nisem več ponovil... :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Samo enkrat v življenju sem bil totalno zadet od pira... :vragec: :xx!:

Mislim, samo enkrat od pira... x:Dx

Od drugih tekočih substanc že večkrat... x:px

Takrat se nisem streznil par dni... :sick: :bomb: :zz:

Nisem več ponovil... :vragec: x:Dx

oh js pa večkrat xrolleyesx x:Dx pa enkrat od šnopsa, enkrat od vinjaka in enkrat od ruuma x:Dx

Bora

oh js pa večkrat xrolleyesx x:Dx pa enkrat od šnopsa, enkrat od vinjaka in enkrat od ruuma x:Dx

Jaz tud!

Od vseh! x:Dx

Pa ne samo po enkrat... x:Dx :vragec: x:px

Guest mačona

jao jao modelka. x:Dx x:Dx x:Dx

motorika adijo ... x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...