Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 u-u? kako smo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ka pa češ kle kt nakladat.......u dvojčkih si, as pozabla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kr dej si duška take rabmo nakladače pa seronje svetovne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Čer in noč. Spet naporen dan za mano, jutr bo tud kr...mi je všeč, da nimam časa za razmišlat, kr nej skoz dogaja, pa da mam za delat. Pa osamljena sm. Lov ju ol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 pa ki si ti bejbk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 to mi delaj, mamo enga člana s sicer 0 objav, ime mu je "jebiveter" in me zanima, če kej pride v to temo ... ne bom mu dala miru, če bo kaj zašel sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 misliš da je dvojčk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 niti pod razno se mi ni zdelo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Jutro, bejbiki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jutro kaj daj....kje ste čveke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 T'le. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ne morš da verjameš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ste pa nekam tiho danes , ima kaj luna pri tem , jst pa prav fajn, ker bom podaljšal vikend Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 a čmo pregoret al kaj sej ne more človka sam lapat skoz se je dobr za kae tričert ure pogreznt v globoki om...... ooooommmmmm..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 a tut s tem se ukvarjaš Ti lohk pomagam , sam moram it na WC, da se ne bodo cimri pritožil Pregoret pa ne, do 23. se moraš mal prišparat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jst mam migreno in ta rdečo, bodte veseli, da ne govorim, ker ne bi blo nč lepga za slišat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 evo za Pikico da bo čimprej minila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 a tut s tem se ukvarjaš Ti lohk pomagam , sam moram it na WC, da se ne bodo cimri pritožil Pregoret pa ne, do 23. se moraš mal prišparat komi čakam 23ga....karte ž mam, ma kok bo fajn prideš jst mam migreno in ta rdečo, bodte veseli, da ne govorim, ker ne bi blo nč lepga za slišat. nudi si maksimalne užitke......sej smo vsega hudga navajeni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 evo za Pikico da bo čimprej minila Hvala, janif. Todi, sam zate... !!""#$&&$#&/(=??/&%#$#""#$&/()) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 uf........dobr da sm tak dauč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 komi čakam 23ga....karte ž mam, ma kok bo fajn prideš Ja, sem si rezerviral soboto , sam karto moram še nabavit, se mi zdi, da je bo treba mal prej nabavit , kot v soboto Ti si pa pridna, že nabavla , Slovenija, zemlja mog sna, Slovenija zemlja obečana Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ja, sem si rezerviral soboto , sam karto moram še nabavit, se mi zdi, da je bo treba mal prej nabavit , kot v soboto Ti si pa pridna, že nabavla , Slovenija, zemlja mog sna, Slovenija zemlja obečana ljudi su tamo pametni i zdravi, voze bicikle i skakuču po travi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ljudi su tamo pametni i zdravi, voze bicikle i skakuču po travi moram kaj dol potegnit, da se mal pripravim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 js jih ž 14 dni prbijam lani u ljeto odoh ja, odoh ja da se odmorim....od tata i mama Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Sitna smmmmmmmmmmmm. A se gre kdo tepst zdele z mano? Mamo mu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.