Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

js jih ž 14 dni prbijam x:px

lani u ljeto odoh ja, odoh ja da se odmorim....od tata i mama x:px x:Dx

jst bom pa zdej začel, ko bom prvi vikend po juliju spet mal doma x:px, pa bo več cajta x;)x, :wOOt: šele zdej vidim, kolk sem se potepal x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Hvala, janif. x:Xx

Še mal za Piki x:Xx x:Xx

Pihajte otroci, pihajte ..........kwa so teli oblaki zdej kle, mamu jim.... :vragec:

Otroci x:Dx, kaj greš spet v luft x:px, do popoldneva bo že, tko so rekli vremenkoti, če ne bomo pa mal pomagali, da bo x^x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Otroci x:Dx, kaj greš spet v luft x:px, do popoldneva bo že, tko so rekli vremenkoti, če ne bomo pa mal pomagali, da bo x^x

Ja kaj pa! Neki napovedujejo skisanje v petek, zato je treba izkoristiti vsak dan. Včeraj je blo tako lepo :2src:

Pa kot zanalašč mam tako idealen pogled skozi okno v službi, da bolj ne bi mogel bit - mam vse pod nadzorom x^x .......... se počasi dvigajo (oblaki)

Dokaz, da mam res lep razgled, čeprav tole je od prejšnjega tedna x:px

Support bacteria, they're the only culture some people have!

ka pa češ kle kt nakladat.......u dvojčkih si, as pozabla x:Dx

kr dej si duška x:Dx take rabmo x:px nakladače pa seronje svetovne x:Dx

x:Dx x:Dx :palec: x:Xx

Evo me... x^x x^x

Čer in noč. Spet naporen dan za mano, jutr bo tud kr...mi je všeč, da nimam časa za razmišlat, kr nej skoz dogaja, pa da mam za delat. :vio:

Pa osamljena sm. x:Ix

Lov ju ol. xsrcx

x:Xx xsrcx x:Xx

Sitna smmmmmmmmmmmm. :vragec: x:Dx x:px

A se gre kdo tepst zdele z mano? Mamo mu. x:Dx x:o)x

:eek: :eek: :vragec: x:Dx

Pa to je... x:Dx

Približno ob taki uri sem imel željo da bi nekoga tepel... :vragec:

Ne tebe, enga na šihtu... :vragec: x:Dx

Še dobro da ga ni bilo tam... x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

O, sončk naš. xDDx Ti pa zmer kako lepo besedo za nas, ta sitne, najdeš. x:Xx

Sej sm bolš. Ni hudič, da nom vodnarja z glave vn dala, a ne? x;)x

:eek:

Vodnarja z glave vn?

A maš kakšenga not? x:Dx x:Dx x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:px Zmer manj. x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: xsrcx

:vragec: matr ej, čikov mi je zmankalo :o|o:

x:Dx

meni tudi ... čist sem boga ... :vio:

Do zdaj sta jih menda že nabavle? x?x x:Dx

Jaz grem zdajle enga prižgat... x:px x:px x:Dx

neeee, spet ni gnara. :xx!: popizdila bom, sovražim sposojanje dnara, fuj, jezna sem zdej ko sto hudičev!!!

Poznam tudi to...

x:Xx xsrcx

Guest mačona
sej sm pol neki zbrskala z denarnice, mal mi je cimra dala ... sem šla po čike. pridem v trgovino, en klošar me kr takoj napade, naj mu dam 30 sit, da mu tok manjka za vino ... rečem, da ne vem, tut sama sem bolj na tesno, najprej bom kupila čike, tut jaz sem odvisnik in pol bom vidla, če mi bo ostalo 30 sit ... je ostalo, sem dala blagajničarki za čike in tisto vino ... pol pa model začne, da se bojo čiki spet podražli, pa če vem, kam gre ta dnar - v prazno vrečo brez dna ... nisem se več pustila utrujati, brez besed sem odšla. :o|o: odvisnik odvisniku volk! :sori: :V:

x:Dx :inocent: Kva razturam, ej....sm igrala po 2 mescih odbojko in sva s kolegico sami proti 3 tipom igrale in sva 3 igre zmagali, oni pa 1. x:px Ful mam več energije, odkar fitnesiram....đekica sm ta prava...zdej pa pod tuš, pol pa mrbit še na drink ali sprehod...bomo vidl. x:px

sej sm pol neki zbrskala z denarnice, mal mi je cimra dala ... sem šla po čike. pridem v trgovino, en klošar me kr takoj napade, naj mu dam 30 sit, da mu tok manjka za vino ... rečem, da ne vem, tut sama sem bolj na tesno, najprej bom kupila čike, tut jaz sem odvisnik in pol bom vidla, če mi bo ostalo 30 sit ... je ostalo, sem dala blagajničarki za čike in tisto vino ... pol pa model začne, da se bojo čiki spet podražli, pa če vem, kam gre ta dnar - v prazno vrečo brez dna ... nisem se več pustila utrujati, brez besed sem odšla. :o|o: odvisnik odvisniku volk! :sori: :V:

:palec: xsrcx

Kako malo je pravzaprav potrebno da nekoga osrečiš... xDDx

Guest mačona
:palec: xsrcx

Kako malo je pravzaprav potrebno da nekoga osrečiš... xDDx

ne vem, če sem ga ... verjetno je še dalje utrujal blagajničarko o vreči brez praznega dna. :o|o: glavno, da sem zviznila iz štacune. x:Dx

evo mene kući x:Dx a ste me pogrešal kej mucki :inocent: x:Dx

sm se postrigla x^x :wOOt: dbest x;)x x:Dx čist sm nora zadnje cajte x:Dx

ooo, bejbe. x:)x

a sam postrigla? :inocent: so rabli kosilnico tko kot zame rabijo fleks namesto pilice, ko grem na pedikuro? :o|o: x:Dx x:o)x

ne vem, če sem ga ... verjetno je še dalje utrujal blagajničarko o vreči brez praznega dna. :o|o: glavno, da sem zviznila iz štacune. x:Dx

a sam postrigla? :inocent: so rabli kosilnico tko kot zame rabijo fleks namesto pilice, ko grem na pedikuro? :o|o: x:Dx x:o)x

mah ne....sama sm se ošišala mal x:Dx sm une škarje potegnla iz ladlca in ck ck......je blo fertik x:Dx

strašilo sm še pa zmeri x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pa si ga...

Za 30 sit je bil bliže tistemu kar je hotel imet.

Fleks... :eek: :wOOt:

A ne motorko? x:Dx x:Dx

evo mene kući x:Dx a ste me pogrešal kej mucki :inocent: x:Dx

sm se postrigla x^x :wOOt: dbest x;)x x:Dx čist sm nora zadnje cajte x:Dx

:eek: x?x xrolleyesx x:Dx

Aja? x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...