Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Same fejst babe na kupu...To mi delite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sam todika, ti si res mal štorasta...zadnjič si u skret stopla, dons se u ban polomila pol nas majo pa vse za štoraste...mislm, da imaš par stvari na temo kopalnica za predelat pri sebi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sam todika, ti si res mal štorasta...zadnjič si u skret stopla, dons se u ban polomila pol nas majo pa vse za štoraste...mislm, da imaš par stvari na temo kopalnica za predelat pri sebi s kopalnco ni nč narobe res......sam si nisma glih dobre zgleda pa vsi prostori se mi zdi da kr prežijo name Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Jao, počakte, da spod tuša zdele pride, po moje bo tetraplegik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kako sta si pa s kuhno kej bliz Todi? tist zna bit šele nevarn "smrtonosni štedilnik in hladilnik ter svinsko razkurjeni multipraktik novim dogodkom naproti" Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Todi, a si še cela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 mislim da zihr pa nism Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 mislim da zihr pa nism Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 klinc k nas je pa tolk treba šreštet prvo vse pa č smo vse ok, pol se pa lohk reče Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Sm se že pošten ustrašla. No, sam, da si ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kako sta si pa s kuhno kej bliz Todi? tist zna bit šele nevarn "smrtonosni štedilnik in hladilnik ter svinsko razkurjeni multipraktik novim dogodkom naproti" Sliši se kot da ima nadpovprečne možnosti, da si kjerkoli v stanovanju kej polomi....kuhinja je pa itak kot hoja po minskem polju Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Sliši se kot da ima nadpovprečne možnosti, da si kjerkoli v stanovanju kej polomi....kuhinja je pa itak kot hoja po minskem polju khm....z u kuhno js nism totalna štala takoj k se not prkažem....unih miljon aparatov k jih je moj prvleku pa tah sam od dauč upam gledam....čudo tehnike so pa lep okras u detajle se pa neb spušala, ne splača se travmirat kle...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Todi, a veš, da mava s tem psihotom na isti dan r.d...isto leto, pa vse, sam sm jest starejša, a ne, mulc? spenk, spenk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kak psiho....pa kok si lohk starej, č je vse isto....a minutko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Kaj kako, jst sm 15 čez polnoč rojena, on pa popoldne, a sm starej pol al ne? Vidš, je že spizdu, k se naju boji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 aja pol pa res....šmrkavec Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 hm...sem od tiste serije dvojčkov 1980 najstarejša Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 aja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 aja 23/5 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 o pol pa res..... starina Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 hm...sem od tiste serije dvojčkov 1980 najstarejša pih! mularija jaz sem pa pri svojih letnikih najmlajša, ker sem čisto čisto na koncu. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 izvinjavam se matr ej sm se ubila skor mam tako čudno in vlko bano da morš not zlest č češ hudiča spucat in mi je tolk spodrsnlo da brezvezekolen mam sesut definitivno za koleno... Drugič glej da na glavo padeš... Pravijo da se manj pozna... sam todika, ti si res mal štorasta...zadnjič si u skret stopla,[/b] dons se u ban polomila pol nas majo pa vse za štoraste...mislm, da imaš par stvari na temo kopalnica za predelat pri sebi A to tud... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 še en štor se javi kle! čeprav gre na bolje ... delam zbrko v prometu, da se kolesarji skoraj zaletijo, mobič mi pade v WC, ruknem se v luster, ... eh, nobene prave telesne poškodbe. aja, pa skoz mam noge cele plave, pa se ne spomnim, da bi se kje ruknila ali da bi se kdo zaletu vame. mogoče pa sem mesečnik in sam hudič ve, kam hodim in kaj delam med spanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 aja, pa skoz mam noge cele plave, pa se ne spomnim, da bi se kje ruknila ali da bi se kdo zaletu vame. mogoče pa sem mesečnik in sam hudič ve, kam hodim in kaj delam med spanjem. Kok je pa to men znano...glih zdej mam na obeh nogah gor, pr kolkih take šljive, pa mi ni nč jasn, kje hudiča sm to fasala...če b me kdo vidu zdele nago, bi mislu, da me je en fajn nabutu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.