alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ja, takrat je bil še neki zagret za njo , sam pol je prišel k sebi , ker trojna ovnica Bog pomagaj... Če lahko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Men je sam to v pomoč, da si zapomnim barve pakunge......... isto pr ljudeh ......... pojma nimam kako kdo zgleda v faco dokler jih ne vidim vsaj 5x, vem pa za vsakič kaj so mel oblečen Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 veš kok sm šla js enkrat kupit neki, u bistvu še dons ne vem ka....vedla sm kok bi nej zgledal in za ka boma to rabla pol pa začnem prodajalco....tist bi rabla, k se tam udspodi na uno pršraufa da se pol gor tam, a veš no zmontira vse skup.....u glavnem zabluzla 100 na uro, un pa sam Pa ti je vsaj ratal kaj prinest? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Men je sam to v pomoč, da si zapomnim barve pakunge......... isto pr ljudeh ......... pojma nimam kako kdo zgleda v faco dokler jih ne vidim vsaj 5x, vem pa za vsakič kaj so mel oblečen isto....je hec včas kaka stranka da kej na stran pa pol pride čez en cajt......js jo sicer prvič vidim sam spomnem se pa verižce, torbice al pa čevlu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sam bejž čimdlje.....sicer men djedi so kul ovni sama baba p č ji kej drujga vn ne seka je pa za popizdit sej to nism bil jst , bikec pa trojna ovnica :OO!:, pa čeprav me je hotel en starejši sodelavec za 2,5 litra cvička prodat , sem se takoj pritožil, da se more mene naprej vprašat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Pa ti je vsaj ratal kaj prinest? ne......me je tok čudno pogledu da sm zamahnla z roko pa rekla eh.... pol sm mal gledla č bi blo kje tasi karkol že pač je to....sam nism vidla....djed moj je takoj dobu...sam vsaj ve kok se reče........za mene je pač one k se za one nuca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Psihoti. Grem film gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 isto....je hec včas kaka stranka da kej na stran pa pol pride čez en cajt......js jo sicer prvič vidim sam spomnem se pa verižce, torbice al pa čevlu evo isto k js! Seveda so ljudje k jih vidim 1x pa mi full ostanejo v spominu, sam ti so redki - 1 na 100 bi rekla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sej to nism bil jst , bikec pa trojna ovnica :OO!:, pa čeprav me je hotel en starejši sodelavec za 2,5 litra cvička prodat , sem se takoj pritožil, da se more mene naprej vprašat ja sej vem da nis tok pržgan evo isto k js! Seveda so ljudje k jih vidim 1x pa mi full ostanejo v spominu, sam ti so redki - 1 na 100 bi rekla ja more bit res spešl včas clo isto babo dvakrat pozdravim k mislim da je na novo pršla kera Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sam bejž čimdlje.....sicer men djedi so kul ovni sama baba p č ji kej drujga vn ne seka je pa za popizdit se sam podpišem, pa še sonce in luno ima v 12. bajti, kar naredi situacijo še težjo , se je že preselila, je ni več v naši sobi , dve let je blo dost Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ja sej vem da nis tok pržgan ja more bit res spešl x^ <------- Oseba, a ne ? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 se sam podpišem, pa še sonce in luno ima v 12. bajti, kar naredi situacijo še težjo , se je že preselila, je ni več v naši sobi , dve let je blo dost to more pa res psiho bit babji :xx!: joj kok smo žleht Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Psihoti. Grem film gledat. Kaj je Piki A ni tle bolj zanimiv Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 to bi pa rada vidla dal bi se zment Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 js pa nism zihr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 to more pa res psiho bit babji :xx!: joj kok smo žleht psiho , no ja, sama sebi , pa nč nismo žleht , sam dejstva , taka luna js pa nism zihr a da bi jo spoznala , saj na prvi pogled na grize lahko nič dvojčki lepo sanjaj , je rekel mars al venera Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 misty ka boš spat hodla je pa tok fajn kle, boš pol bol hitela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 misty ka boš spat hodla je pa tok fajn kle, boš pol bol hitela anje, anje bi rekla Todi , jst pa tolk zgodi zelo težko spat, morjo bit že zlo tehtni razlogi , jutr sem prvi vikend po dolgem cajtu doma, tko da razlogov ni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ajde dvočki, alef gre spat... Uživajte dalje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ajde dvočki, alef gre spat... Uživajte dalje... alef, dobro spi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Pika gre tud spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 cel žur med dvojčki ................... kako nek sem jst med luftarje zašla ...... aja, žur je bil očitno nočko, luftarji Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 cel žur med dvojčki ................... kako nek sem jst med luftarje zašla ...... aja, žur je bil očitno nočko, luftarji Že veš kaj je dobro... Morgen vsem živim in pri zavesti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Morgen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Jst pa delam od 12-20, tko da...bom na liniji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.