Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

ja, takrat je bil še neki zagret za njo x;)x, sam pol je prišel k sebi x:Dx, ker trojna ovnica :switz:

:eek: :wOOt: :cry:

Bog pomagaj... xrolleyesx

Če lahko... x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Men je sam to v pomoč, da si zapomnim barve pakunge......... isto pr ljudeh ......... pojma nimam kako kdo zgleda v faco dokler jih ne vidim vsaj 5x, vem pa za vsakič kaj so mel oblečen xDDx
Support bacteria, they're the only culture some people have!

x:Dx x:Dx x:Dx veš kok sm šla js enkrat kupit neki, u bistvu še dons ne vem ka....vedla sm kok bi nej zgledal in za ka boma to rabla x:Dx pol pa začnem prodajalco....tist bi rabla, k se tam udspodi na uno pršraufa da se pol gor tam, a veš no zmontira vse skup.....u glavnem zabluzla 100 na uro, un pa sam :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pa ti je vsaj ratal kaj prinest? :eek: x:o)x x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Men je sam to v pomoč, da si zapomnim barve pakunge......... isto pr ljudeh ......... pojma nimam kako kdo zgleda v faco dokler jih ne vidim vsaj 5x, vem pa za vsakič kaj so mel oblečen xDDx

:wOOt: isto....je hec včas kaka stranka da kej na stran pa pol pride čez en cajt......js jo sicer prvič vidim x:Dx sam spomnem se pa verižce, torbice al pa čevlu xrolleyesx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:O: :O: :O: sam bejž čimdlje.....sicer men djedi so kul ovni x^x sama baba p č ji kej drujga vn ne seka je pa za popizdit xcivx xrolleyesx x:Dx

sej to nism bil jst x^x, bikec pa trojna ovnica :OO!:, pa čeprav me je hotel en starejši sodelavec za 2,5 litra cvička prodat x:Dx, sem se takoj pritožil, da se more mene naprej vprašat :vragec: x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pa ti je vsaj ratal kaj prinest? :eek: x:o)x x?x

x:Dx x:Ix x:o)x ne......me je tok čudno pogledu da sm zamahnla z roko pa rekla eh.... x:Dx pol sm mal gledla č bi blo kje tasi karkol že pač je to....sam nism vidla....djed moj je takoj dobu...sam vsaj ve kok se reče........za mene je pač one k se za one nuca x:Dx

Bora

:wOOt: isto....je hec včas kaka stranka da kej na stran pa pol pride čez en cajt......js jo sicer prvič vidim x:Dx sam spomnem se pa verižce, torbice al pa čevlu xrolleyesx x:Dx

xDDx evo isto k js! Seveda so ljudje k jih vidim 1x pa mi full ostanejo v spominu, sam ti so redki - 1 na 100 bi rekla :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

sej to nism bil jst x^x, bikec pa trojna ovnica :OO!:, pa čeprav me je hotel en starejši sodelavec za 2,5 litra cvička prodat x:Dx, sem se takoj pritožil, da se more mene naprej vprašat :vragec: x;)x

ja sej vem da nis tok pržgan x:Dx

xDDx evo isto k js! Seveda so ljudje k jih vidim 1x pa mi full ostanejo v spominu, sam ti so redki - 1 na 100 bi rekla :inocent:

ja more bit res spešl x^x

:wOOt: včas clo isto babo dvakrat pozdravim k mislim da je na novo pršla kera xrolleyesx x:Dx

Bora

:O: :O: :O: sam bejž čimdlje.....sicer men djedi so kul ovni x^x sama baba p č ji kej drujga vn ne seka je pa za popizdit xcivx xrolleyesx x:Dx

x:Dx se sam podpišem, pa še sonce in luno ima v 12. bajti, kar naredi situacijo še težjo xnckrivx, se je že preselila, je ni

več v naši sobi x:px, dve let je blo dost x:o)x

x:Dx se sam podpišem, pa še sonce in luno ima v 12. bajti, kar naredi situacijo še težjo xnckrivx, se je že preselila, je ni

več v naši sobi x:px, dve let je blo dost x:o)x

to more pa res psiho bit babji :xx!: x:Dx joj kok smo žleht x:px

Bora

to more pa res psiho bit babji :xx!: x:Dx joj kok smo žleht x:px

psiho :ermm:, no ja, sama sebi x;)x, pa nč nismo žleht x:px, sam dejstva x;)x, taka luna :inocent:

js pa nism zihr x:Dx

a da bi jo spoznala x:px x:Dx, saj na prvi pogled na grize :inocent:

lahko nič dvojčki x:Xx

lepo sanjaj x:Xx, je rekel mars al venera :inocent:

misty ka boš spat hodla x;)x je pa tok fajn kle, boš pol bol hitela x:px

anje, anje bi rekla Todi x:Dx, jst pa tolk zgodi zelo težko spat, morjo bit že zlo tehtni razlogi x:Dx, jutr sem prvi vikend po dolgem cajtu doma, tko da razlogov ni x;)x

x:Dx

Ajde dvočki, alef gre spat... xDDx

Uživajte dalje... x:Xx xsrcx

cel žur med dvojčki :eek: x:px ................... kako nek sem jst med luftarje zašla :inocent: ...... aja, žur je bil očitno x:Dx x;)x

nočko, luftarji x:Xx

Že veš kaj je dobro... :palec: x:Xx

Morgen vsem živim in pri zavesti... xsrcx xsrcx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...