Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ja, pa jutr tud delam. No, sej sm bla celo poletje frej ob vikendih, pa sm rekla, da me lohk ta mesec kej daajo delat in v bistvu mam raj, da delam cel vikend, pa sm ostale frej, k pa da mam dva uničena. A kr pijanka boš...a kje na našem konu, da se ti pridružm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 No, let, jst grem pa na pošto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hello Merkurjevci, vidim da ste včeraj bili v stari dobri formi. a možete i bolje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ampak smo res pridni zadnje čase....skor pol tok mamo, k škorpije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 uuuuuuu, na vaši strani sem! ajmo ajmo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Sej pišem, k zmešana ...Todi spet neki štrajka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 kaj pa veš, kje spet pleza skozi kako okno ali je kje v kaki banji ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 no, dej...ti dovolm 5 min pavze pr pisanju. Mam občutek, Da je Todi spet v sekretu zaglavila. Revca, kok se ji more kowcat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hehe Joooooooooj, kok sm lena, k fux. Res. Čist za popizdit je tole. Si sploh ne predstavljam, da bom 8 ur delala, pa nč nov za delat, pa joooooooooooooooj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 jaz pa naspidirana .... nič, grem na bajk in domov jest ribo, potem pa plesat in pet ter pisat ljubezensko poezijo, da dam ven iz sebe ta power!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Nohte si lohk spedenam na šihtu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Kva j dej, a je še kdo živ v tej štali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 ne,noooo, kaj lohk pol šele jst rečem...zadnje 2 uri sam snemam non-stop zastoj tm, pa tm, pa tm...meša se mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Alef, prid sm. Sm glih vidla, da si gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Alef, prid sm. Sm glih vidla, da si gor. Evo me! Zdaj grem še na čik pa kofe, pridem nazaj... Pir bom s sabo prinesel... Kak ste mi kaj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Nej ti tekne al kako se reče? Nej se ti lepo zlije po grlu. Ah, lalo čem pa bit, če morm še 3 ure delat. No, zdej se je vsaj mal umirila situacija, k je bla kr štala. Bo bolš zdej, k mi boš ti družbo delal, pa lohk kako gospodarsko rečeva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 jutro alo, grem delat seminarsko pa bom občasno kaj pokukala sem ... vem da bom, čeprav to ni glih pametno ... tle ste sami norci A veš kaj piše na vratih norišnice z notranje strani? Večina jih je zunaj... o boga ... sobota, ti pa v službi jst sm se pa odločla, da grem danes pit ... mam dost vsega držanja nazaj, zdravja, diete in brez alkoholapir hočem To!Bravo! Jaz sem ga pravkar... Na zdravje... no, dej...ti dovolm 5 min pavze pr pisanju. Mam občutek, Da je Todi spet v sekretu zaglavila. Revca, kok se ji more kowcat. Mislim da avto puca... Je nekaj omenjala da ga mora počedit... Nisem čist na tekočem, ampak kolikor sem ujel... Je to kar nekaj dela... jaz pa naspidirana .... nič, grem na bajk in domov jest ribo, potem pa plesat in pet ter pisat ljubezensko poezijo, da dam ven iz sebe ta power!!! Oj! Zrihtaj bremze... Kako bi to zgledalo... Mačona nalimana na en drevo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 No, Alef je naredil obnovo celega dneva. A s že požulu ta pir? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hehe Joooooooooj, kok sm lena, k fux. Res. Čist za popizdit je tole. Si sploh ne predstavljam, da bom 8 ur delala, pa nč nov za delat, pa joooooooooooooooj. No, Alef je naredil obnovo celega dneva. A s že požulu ta pir? Kako pa to pri teb zgleda? 8 ur delat pa bit brez dela... Sem mislil da to samo jaz znam... Pir uničil... Pa sem načel še enga. Sem se basal s kokicami. Samo tiste smeti, luščine... :xx!: Se zatakne v zobeh pa vgrlu pa ne gre ne naprej ne nazaj... In je treba poplaknit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Oh, sej je za delat, nč bat. Taki zastoji so bli prot gorenjski, da boh pomagi. A tkole gati sekaš...men bi tud sedl zdejle sedet na kaki verandi, obsijani s sončkom, v dobri družbi, s kakšnim priboljškom, pa magar kak pir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Zastoji...videl na tv... Jaz sem tud naletel na en manjši zastoj ko sem šel s šihta... Ena vas pred mojo... So imel neko ohcet, cel cirkus... Sploh se ni dalo priti skoz... In sem moral nazaj v Ribnico pa naokrog...10 km.In kaj imaš ti z zastoji, če nisem preveč firbčen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 pšššššššššššt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Dober šiht, da si lahko zraven še na forumu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ja, če pa na računalniku to delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ja, če pa na računalniku to delam. Aja?A na računalniku se to dela... To pa nisem vedel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.