Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ne, nikakor

Rešitel je vsak sam zase x^x :palec: ...lahko pa sprejemamo različne 'nasvete' oz. 'izkušnje' od drugih, katere pa lahko uporabimo zase, da nam je boljše in goody in jasno take in tiste, ki so za nas same najboljše.....

Vedno pa omaga slišati več različnih pogledov na isto zadevico x:Xx :palec:

Lahko pa ponudim pomoč, če jo kdo kdaj potrebuje.....to pa vedno :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Oj! xsrcx

Zrihtaj bremze... :vragec: x:Dx

Kako bi to zgledalo... :eek:

Mačona nalimana na en drevo... :wOOt: x:Dx xsrcx

res hočeš, da jih zrihtam? res hočeš, da spravim rihtata tehnične zadeve? adiiijoooo, raje popravljam pravopis! x:px x^x x:Dx

Sem se basal s kokicami. x:px x:px

Samo tiste smeti, luščine... :xx!: :vragec:

Se zatakne v zobeh pa vgrlu pa ne gre ne naprej ne nazaj... :vragec:

In je treba poplaknit... xnckrivx x:Dx

ŽBLJAKISSIMO! :xx!: :o|o: jebesh tako hrano, ki ti ostane v gobcu še sto let in se matraš z ostanki.

Pol si pa uzam kaj iz tega ne pa da pustiš tam, do kamor so ti prinesli.... xrolleyesx

Je treba vzet, če ti kdo kaj z veseljem ponudi, če pa zate ni goody, potem pa ne moreš reči, da so ti pomagali ampak, da so poizkusili, pa ti ni bilo 'všeč'.................

Pa še enkrat...POMAGA SI LAHKO SAMO VSAK SAM, NE moreju mu drugi x!x x!x , drugi ti lahko samo 'pomagajo' pri tvoji pomoči sebi x;)x :palec:

res hočeš, da jih zrihtam? res hočeš, da spravim rihtata tehnične zadeve? adiiijoooo, raje popravljam pravopis! x:px x^x x:Dx

ŽBLJAKISSIMO! :xx!: :o|o: jebesh tako hrano, ki ti ostane v gobcu še sto let in se matraš z ostanki.

x:Dx x:Dx x:px xsrcx

Če pa tako fajn pašejo k piru... x:px x:Dx

Al pir paše h kokicam, kaj vem... x:Dx x:Dx x?x

Vidim da si preživela vikend... :palec: xsrcx x:Dx

Na drevesa pa vseen pazi... x:Xx xsrcx

Je bilo že tolk gozdnih požarov pa ni treba da se še ti vanje zaletavaš... x:Dx x:Dx x:px

:wOOt: mački... :vragec: x:Dx xsrcx

Zdaj se pa tepejo na mojih nogah... :vragec:

Eden hoče gor, druga dva mu ne pustita...

Pa se klofajo ko nori... x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona

meni bolj pašejo v kinu v dvoje tele kokice ... x:Ix

ja, vikend poln petja (tudi med vožnjo z avtom, čist sem si znucala glasilke), plesa, letanja sem in tja ...

saj je konec sezone, preden bom šla spet domov, bo že mrzzzzlo in tako naprej ... takrat me bajk ne zanima, ko je grdo vreme.

ej, da bi vidu, naša mačka ma dva mala, tam ene 1,5-2 mesca morta bit stara. in pol se en spravi na rožo - monstero - spleza gor na oporo, maček (najbrž njegov foter x:px x:Dx ) pa ga gleda gor. ma maček je ziher njun foter, ker je ratal tako razigran in cartav, prej pa se ga nisi smel taknit, pa ves stekel in depresiven je zgledal ... :vio: x:Dx aja, mladička - skrivata se v neko čudno cev - včeraj je en bit not, drug je hotel ven, pa ni šlo ... x:Dx

Guest mačona
ooo, si me pogrešala? :2src: xDDx x:Xx kaj je z najino masažo in astro interpretacijo? nimam cajta med tednom sploh, za vikend tudi ne vem, kaj bom ... :sori: :V: kurc pa tak lajf, če moraš skoz delat in se učit in .... drek, jaz nisem za tak lajf! :C: najbolj, da grem klošart in neki ustvarjat in živet skromno ... bo vsaj boemsko, tako kot je meni pisano na kožo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...