Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 evo me, evo me.....k vem da ste me ful pogrešali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ... ja kar čutim to tvojo mirnost... OMMM še do mene vibrira Ne, res sm mirna....k svina, samo, not pa vre...tko, tepla bi, ne bi se pa drla al pa kej. evo me, evo me.....k vem da ste me ful pogrešali O, lubika 2. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 dva dni me ni pa ž kr 2 se bom zmenla z atu saturnu da te še mal pršpona, da nauš tok lufterska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 evo me, evo me.....k vem da ste me ful pogrešali ojjjjjjj, še tebe pozdravim , preden pod tuš skočim , ste imeli neko hudo fešto, to bi blo neki za mojga bikca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Todiiiiiiiiiiiiiiiii.... Sej zdej, k Misty ni kle, si lohk ti namber van. Valkira, kva te briga! Mrha radovedna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Janif, zdej sm pa že sita. Kaj je zdej, a bomo kej čvekal al ja? a tko , jst pa lačen po svetu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ojjjjjjj, še tebe pozdravim , preden pod tuš skočim , ste imeli neko hudo fešto, to bi blo neki za mojga bikca jaaaa....tajga bi rabli....tok smo mogli pa sami vse tist požret :xx!: k svine Todiiiiiiiiiiiiiiiii.... Sej zdej, k Misty ni kle, si lohk ti namber van. Valkira, kva te briga! Mrha radovedna! packa....sej sm vedla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jaaaa....tajga bi rabli....tok smo mogli pa sami vse tist požret :xx!: k svine o ti reveži , bi vam z veseljem priskočil na pomoč , drugič pridem s kakšno belokranjsko delegacijo ,sam da ne bo pol kej zmanjkal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 o ti reveži , bi vam z veseljem priskočil na pomoč , drugič pridem s kakšno belokranjsko delegacijo ,sam da ne bo pol kej zmanjkal joj č pa to vse pojeste pa vam je premal, pol pa vam tak ni pomoči js tolk fotra u celmu letu ne pojem k sm ga včeri vidla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ... a lahko na OS nedajseines.com Nema! nedajsegodinama.com Ni s foruma, k vem, da te to matra. Kokoš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 joj č pa to vse pojeste pa vam je premal, pol pa vam tak ni pomoči js tolk fotra u celmu letu ne pojem k sm ga včeri vidla , a tako, na unih naših belokranjskih feštah, itak naročijo enga odojka, pa še enga jagenčka, pa nas ni čez 20 , sam tam sem jst nekonkurčen, sicer pa s hrano bi preživel, sem zihr, sam pijača , uni dol ne poznajo mere deciliter Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Ma, zarad mene si lohk tud bolha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 , a tako, na unih naših belokranjskih feštah, itak naročijo enga odojka, pa še enga jagenčka, pa nas ni čez 20 , sam tam sem jst nekonkurčen, sicer pa s hrano bi preživel, sem zihr, sam pijača , uni dol ne poznajo mere deciliter da o pijači ne gvarim sam zame so kupli kišto pira vsi ostali so vino pili....kok ga je ostalo v kišti ne povem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 :OO!: O, ti pjanka, celo gajbo si sama stolkla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 luftarke pa luftarji tud, no da o pijači ne gvarim sam zame so kupli kišto pira vsi ostali so vino pili....kok ga je ostalo v kišti ne povem se mi zdi, da ne velik Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Grem spat, kle neki štrajkate. Noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 :OO!: O, ti pjanka, celo gajbo si sama stolkla! pa ne čist celo no Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Jutro. A še kle koga napsihiram? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 js sm že tak vsega hudga navajena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ja, ti pa res. To, kar pa ti lohk prebaviš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 mam pocinkan želoc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ja, pa glavo tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 glede na to kaki psihoji me obdajajo mi tak ni preostalo drujga kt da oplemenitim vitalne dele mojga organizma Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Dvojki vam kar dogaja Jutro vsem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ja, Todi, kar te ne ubije, te ojača, tko da... Psihoti, navalite! Jutro, Trudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.