Todika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ja pol bom pa počas cela plehnata o trudi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Maš prov in tole zdej jez nekako 'probavam'...če me ne pobere ta teden....bom še bolj Zdele šibam na predavanja pol pa na šiht do zjutraj pol pa spet.......mah......'ko, če to, da preživi....' Lep dan naj se vam naredi Todika Pikica Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Bogi Trudi....sej te bojo čist zgaral? Kaj bo pa pol za nas, bejbe ostal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 A jst sm pa vosek? :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Jutro vsem obiskovalcem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 tle se je nekaj o psihiranju govoril , trenutno sem glih prav razpoložen, enaaa, dvaa, trii, štiriii, petttttttt, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :OO!:, oj, oj, oj, oj, oj , kaki komadi mi grejo zdej po glavi , če bi jih tle mal zavrtel, bi bil tak mir , vsi bi zginil na varno Jutro vsem obiskovalcem ooo , poglej jo našo letalko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ne vem, če bi zginl...če bi kdo lohk moje misli bral, bi se me ZELO BAL! O, lje jo Misty, mi je že na dušo pihnla...plučnca bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ne vem, če bi zginl...če bi kdo lohk moje misli bral, bi se me ZELO BAL! Če bi vztrajal bi , al bi se pa tepl , ko bi branil svoje zvočnike Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Kle maš eno za v naprejm da se ne boš prevzel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ooo , poglej jo našo letalko sej, sam še to mi gre po glavi, če je pa že kaj drugega, se da pa navezati na letenje, ali ima kakršno koli vezo s tem Čist sem trapasta , tudi za v družbo nisem več, ker se ljudjem ponavadi ne da poslušati o različnih modelih padal in o tem kakšni oblaki so in kako je močen veter Par kolegic me še tolerira, sam ne vem kako dolgo še Edino z drugimi padalci lahko komuniciram , samo z njimi pa se ne da pogovarjati nič drugega Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Kle maš eno za v naprejm da se ne boš prevzel. ufff, to je šlo pa za las, sosed je pa res neki fasal , sem kar zadovoljen z refleksi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Hihi. A pol sm falila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 sej, sam še to mi gre po glavi, če je pa že kaj drugega, se da pa navezati na letenje, ali ima kakršno koli vezo s tem Čist sem trapasta , tudi za v družbo nisem več, ker se ljudjem ponavadi ne da poslušati o različnih modelih padal in o tem kakšni oblaki so in kako je močen veter Par kolegic me še tolerira, sam ne vem kako dolgo še Edino z drugimi padalci lahko komuniciram , samo z njimi pa se ne da pogovarjati nič drugega to me spominja na nekatere iz spidvejske druščine, ki se ne znajo pogovarjat nič drugega kot o motorjih in nastavitvah zobnikov , pol se pa čudijo, če sem zadnje čase med pogrešanimi , se spomnim, da te tut drug šport zanima, pa na forum tut prideš, tle je pa tem dost , pa zdejle si glih not padla, tko da se ni za čudit, pol ko boš že maherka, boš pa kakšno kolegico v tandemu zapeljala Hihi. A pol sm falila? še dobr, da mam dobro intuicijo, sej zdej pa soseda tolažim, pa sploh ne ve, za kaj se je šlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Bogi sosed. Sej ni bla močna, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Bogi sosed. Sej ni bla močna, a ne? bo že preživel , neki se pritožuje, da ne že tko navsezgodi , sej sem ga poslal na enga ta kratkega, mal vetra je blo, ampak težko ocenim moč , na srečo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 helou! samo uletim in že bežim dalje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 to me spominja na nekatere iz spidvejske druščine, ki se ne znajo pogovarjat nič drugega kot o motorjih in nastavitvah zobnikov , pol se pa čudijo, če sem zadnje čase med pogrešanimi , se spomnim, da te tut drug šport zanima, pa na forum tut prideš, tle je pa tem dost , pa zdejle si glih not padla, tko da se ni za čudit, pol ko boš že maherka, boš pa kakšno kolegico v tandemu zapeljala ah, sej tko je .............pa sej mi paše, če povem po pravici, drugače ne bi tega počela Se mi spreminja življenje..... eni prijatelji grejo, drugi pridejo, nekateri pa ostanejo - vse je za nekaj dobro , , , dolgčas mi ni ......... do tandema bo pa še ene vode preteklo , ampak se nikoli ne ve, mogoče tud ( je pa velika odgovornost, vsaj jaz tako jemljem ) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 evo me, evo me.....k vem da ste me ful pogrešali Oj! Ne, res sm mirna....k svina, samo, not pa vre...tko, tepla bi, ne bi se pa drla al pa kej. O, lubika 2. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ah, sej tko je .............pa sej mi paše, če povem po pravici, drugače ne bi tega počela Se mi spreminja življenje..... eni prijatelji grejo, drugi pridejo, nekateri pa ostanejo - vse je za nekaj dobro , , , dolgčas mi ni ......... do tandema bo pa še ene vode preteklo , ampak se nikoli ne ve, mogoče tud ( je pa velika odgovornost, vsaj jaz tako jemljem ) to si dbest napisala, sam da ni dolgcajt , življenje je treba vzeti kot reko po kateri potuješ Ja, za tandem moraš bit že ful maher, ker je enga mal strah in potem moraš še na to pazit ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Pikica, poznam ta problem, ko je človek na ven miren, v njem pa vre od besa in bi podrl vse pred sabo ... takrat vsi bežijo pred mano, se me izogibajo, ker kar vihram po okolici ali kako bi rekla ... kadar pa rjovem, pa itak ... vrag je s tole jezo, kako jo sploh prepoznati in kako z njo ravnati, da jo daš ven iz sebe in da ne škoduješ s tem sebi in drugim. še kakšen mesec nazaj sem rekla, da samo kričanja in prepira ne ... ampak zdaj vidim, da je definitivno bolje se skričati kot pa se muliti in biti užaljenček, ker se žreš v sebi, ne upaš pa si povedati recimo neki osebi, da si jezen nanjo. ali da si jezen nase ali zaradi nekega dogodka, ki sploh nima veze s tabo .... ma ... aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAto je bila samo drama. krneki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 :xx!: kaj se pa ti kremžš? uh...vidm, da je več nedvojčkov kot pa dvojčkou tuki...najbrš zato k smo tko fajn ...se kar gnetejo okol nas Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 to si dbest napisala, sam da ni dolgcajt , življenje je treba vzeti kot reko po kateri potuješ Ja, za tandem moraš bit že ful maher, ker je enga mal strah in potem moraš še na to pazit ... Ja potovanje pot na kateri se učiš. Sem se že pred časom zalotila, da mi ni za nič žal (no za kakšne stvari mi bo vedno, to se ne da spremeniti) samo za naprej gledam, da se vse zgodi z razlogom. In ne sme te biti strah narediti sprememb v življenju , , , to mi je full važno ...... pa tudi najtežje dosegljivo, ampak delam na tem. Pa še nekja sem ugotovila, da vedno potrebijem nekaj, kar iščem, nikoli ne smem prispeti na cilj. Cilj je zame konec vsega, vedno moram imeti pred seboj nekaj kar me sili v premik in učenje. 6 let sem mislila, da bom če se spremeni ena sama stvar v mojem življenju 100% srečna in zadovoljna, skratka bo vse popolno. Napaka! Po vsem tem času, se mi je želja uresničila, jaz pa sem tako nemirna, da bi včasih najraje pobegnila nekam daleč stran. BTW; ko bi vedel kakšen folk vse vozi tandeme jao! Jst se pustim samo enemu človeku vozit. S komerkol drugim bi bila čist posrana :OO!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Spet bla ena svinjarija v službi zjutrej, zdej sm pa super volje. Juhuhu, končno .... morda se bo pa le premaknilo. držimo pesti Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 kaj se pa ti kremžš? uh...vidm, da je več nedvojčkov kot pa dvojčkou tuki...najbrš zato k smo tko fajn ...se kar gnetejo okol nas nekateri mamo kakšne druge planete v dvojčkih , pa jih moramo mal razvijat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ja potovanje pot na kateri se učiš. Sem se že pred časom zalotila, da mi ni za nič žal (no za kakšne stvari mi bo vedno, to se ne da spremeniti) samo za naprej gledam, da se vse zgodi z razlogom. In ne sme te biti strah narediti sprememb v življenju , , , to mi je full važno ...... pa tudi najtežje dosegljivo, ampak delam na tem. Pa še nekja sem ugotovila, da vedno potrebijem nekaj, kar iščem, nikoli ne smem prispeti na cilj. Cilj je zame konec vsega, vedno moram imeti pred seboj nekaj kar me sili v premik in učenje. 6 let sem mislila, da bom če se spremeni ena sama stvar v mojem življenju 100% srečna in zadovoljna, skratka bo vse popolno. Napaka! Po vsem tem času, se mi je želja uresničila, jaz pa sem tako nemirna, da bi včasih najraje pobegnila nekam daleč stran. BTW; ko bi vedel kakšen folk vse vozi tandeme jao! Jst se pustim samo enemu človeku vozit. S komerkol drugim bi bila čist posrana :OO!: dobro razmišljaš, absolutne sreče ni, bistvo vsega je pa ljubezen, kot nasprotje strahu, s katerim so nas filali, ne pred spremembami, ne pred čimerkoli, čeprav recimo meni kot biku, spremembe niso najlažje, je pa potem zadovoljstvo večje Delam na tem A tako , pri skokih s padalom imajo to čez samo profesionalci, pri jadralnem pa ni tako vse pod kontrolo, za začetek aviona ne rabiš Zdej pa malca, bikci rabmo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.