Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Jst nikol ne dajem komplimentov tja v tri dni. Čokolado jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 js sm pa sladoled, čokolado kekse, čips in kislo smetano ( sm šla kr novo kupit ) bruhnla bom.....z mano je definitivno neki narobe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 :OO!: Noseča si!!!! RES!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 :OO!: Noseča si!!!! RES!!!!! nism...lih bla menstra Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Eh, kok si brezvezna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ja sej....zato se bašem kt prase da je lajf bolj zanimiv Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Jst lih uničla 3 vrstice ta velke milke, noga mi je zaspala. Žejna sm, glava me boli. Najbolš, da grem spat. Sej grem res, k bluzim že. Noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Jst lih uničla 3 vrstice ta velke milke, noga mi je zaspala. Žejna sm, glava me boli. Najbolš, da grem spat. Sej grem res, k bluzim že. Noč. k si glih nogo omenla....veš kake štorje mam js s tem enkrat sedim u fotelju pred šihtom in zadremam valda....se zbudim, ful panično trešim pokonc, noga ena čist mrtva valda....me je zložlo k snop kokr sm dolga čez dnevno enkrat je blo pa ponoč, tud ena noga mrtva, pol se je pa z uno drugo nogo dotaknem....ful je biv hecn občutek k je bla tok mrzla in nč nism čutla....skočim vsa panična spet iz postle, uno ka mam u postli :xx!: valda me je usulo spet, sm celo bajto zbudila k sm obrnla likalno desko in še kup ene krame tam ah ja..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Kok s me nasmejala....baba ubrisana. Alo, grima leč. Jutr zjutri ti bom itak spet morila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ja sej se spravlam počas kmal bo cajt za ustat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 js sm pa sladoled, čokolado kekse, čips in kislo smetano ( sm šla kr novo kupit ) bruhnla bom.....z mano je definitivno neki narobe Samo ne po tipkovnici, bo fuč... Je boljš po monitorju, se ga da pobrisat... Dobro jutro dvakrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 o lejga pa kje ti hodiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Nočni šiht... :xx!: Še štelam bioritem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jutro, smotkoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 I tebi... Ajd, dost vas mam... Že dva monitorja vidim... Postelja vabi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ja ka za boga pa delate ponoč pa pr teh letih ccccc..alef alef Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Todi... Joj, kok sm jst vesela, da vas mam...res, tolkrat midan polepšate. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Todi... Joj, kok sm jst vesela, da vas mam...res, tolkrat midan polepšate. Hvala. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Ego do Pakistana. a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 pa še mal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 k si glih nogo omenla....veš kake štorje mam js s tem enkrat sedim u fotelju pred šihtom in zadremam valda....se zbudim, ful panično trešim pokonc, noga ena čist mrtva valda....me je zložlo k snop kokr sm dolga čez dnevno enkrat je blo pa ponoč, tud ena noga mrtva, pol se je pa z uno drugo nogo dotaknem....ful je biv hecn občutek k je bla tok mrzla in nč nism čutla....skočim vsa panična spet iz postle, uno ka mam u postli :xx!: valda me je usulo spet, sm celo bajto zbudila k sm obrnla likalno desko in še kup ene krame tam ah ja..... ja ka za boga pa delate ponoč pa pr teh letih ccccc..alef alef Bi bilo fajn če bi bilo tisto ccccc.... Pa je bil samo šiht... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Bi bilo fajn če bi bilo tisto ccccc.... Pa je bil samo šiht... :xx!: No, no, brez perverzij v tej temi, prosim. Kle smo sami pošteni, bogaboječi ljudje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 No, no, brez perverzij v tej temi, prosim. Kle smo sami pošteni, bogaboječi ljudje. Ja, se razume... In jaz sem Kitajc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ka je zdej banda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.