Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

bom kr tle napisal, me dans kolega po messengerju sprašuje, če imam njegovo knjigo od kamnov x?x, pa sem rekel, da imam in pol doma pogledam in vidim, da je to noskotova knjiga :wOOt:, kdaj mi kapne x:o)x, sicer pa nikol ni prepozno xnckrivx
Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

pa kak šiht amš ti to xrolleyesx men je že podnev težk čakat da grem lohk domov...tak da ni problem v "it na šiht " x:Dx

Nočna ta teden... :xx!: :vragec: xrolleyesx

A to ti je tisto - ni mi težko v službo hodit, samo težko zdržim do takrat ko grem lahko domov... x:Dx x:Dx x:px

Al nekaj podobnega... xrolleyesx x:Dx

:inocent: mal mi že črke plešejo, pa postlja me tko vabi x:o)x, ampak računalnik se kr noče ugasnt :ermm:, any help x;)x

Macola... x?x xnckrivx x:Dx

Dobro jutro dvojčki... x:Xx x:Xx xsrcx x?x

:eek: :eek: :o|o:

Nikjer nobenega... x?x

Jaz pa danes nič zaspan... x^x x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Da se malo javim doma xDDx

Preživela depilacijo in obletnico :switz: x:Dx Mož je neki naporen, sploh me noče nikamor spustit xrolleyesx neki bi se me skoz za kiklo držal ... men pa ne paše :o|o: jebiga........ ga bo že minilo xDDx

Vreme je u kurcu , kaj čmo k doma bit, sej paše po , ne vem :inocent: 3h mesecih bit doma za vikend .... razen da se mi zdi, da bom spet neki zamudila, je vse cool ... kao xrolleyesx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Dan. Spat grem. x:Dx

Vstala ob 7h, bla že v Kopru, sem že nazaj, gremspat, k morm pol spet bluzit okol. :U: :vio:

Dobro jutro... x:Xx xsrcx

Lahko noč... xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan. Spat grem. x:Dx

Vstala ob 7h, bla že v Kopru, sem že nazaj, gremspat, k morm pol spet bluzit okol. :U: :vio:

:wOOt: Piki, pa dej ti to bolj v izi, a si kej v vodo skočila x:px, al je tut dol bolj xcivx

Pa dobro počivaj x;)x

Da se malo javim doma xDDx

Preživela depilacijo in obletnico :switz: x:Dx Mož je neki naporen, sploh me noče nikamor spustit xrolleyesx neki bi se me skoz za kiklo držal ... men pa ne paše :o|o: jebiga........ ga bo že minilo xDDx

Vreme je u kurcu , kaj čmo k doma bit, sej paše po , ne vem :inocent: 3h mesecih bit doma za vikend .... razen da se mi zdi, da bom spet neki zamudila, je vse cool ... kao xrolleyesx

:palec: sam, da si preživela x;)x, smo bli že neki v skrbeh :inocent:, a mož pol ni tolk navdušen, da po luft letaš x:o)x, vreme se pa mal popravlja, jst sem že drug vikend zapored doma, pa kar paše, vsaj pošteno se človk naspi x:Dx

Mah, sej moj mož tud leta - še bolj odpulen k jst x:Dx , sam tko za vsako stvar k rečem da kam grem on pol '' a grem lohk s tabo?'' al pa '' dej greva skupi...'' xrolleyesx Kaj mu nej pol rečem : ''ne ne smeš?'' , pol bo pa '' zakaj pa ne?'' xrolleyesx ''a jst ne smem bit zraven'' :vragec: Too much je že xrolleyesx

Jutr bi full šla mal u luft, sam za 10 minut, pa se mi tud ne da padala zmočit - not good :grin:

Kwa pravjo vremenkoti, a bo u torek kej boljš?? xcrossfingx !! Neki se mi je zdel, da so tako rekli xscratchx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

dejmo mal za tork navijat :onfire: :onfire:, saj bo že čas, da bo mal sončka x:px, jutri bo menda mal boljš, sam ne vem, če bo za luft x:o)x Pa se te res mož drži kot klop xscratchx, zihr maš kakšno kolegico, ki mu ne odgovarja :inocent: x:px

To mi je jasno, ampak imam v torek izpit.

Saj sem se že v naprej odločila, da bom bolj lahkotno brala x:)x edin teksti niso prav lahkotni :xx!: se mi zdi, nisem sploh še odptla knjige.. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

To mi je jasno, ampak imam v torek izpit.

Saj sem se že v naprej odločila, da bom bolj lahkotno brala x:)x edin teksti niso prav lahkotni :xx!: se mi zdi, nisem sploh še odptla knjige.. xDDx

držim pesti xcrossfingx xcrossfingx, kaj pa študiraš x?x

Hvala. Družboslovno informatiko na FDV. Zadnji izpit, juhu! Čeprav me malo panika grabi pred tistim 'kaj pa potem?'. 20let sem hodila v šolo zdaj pa kar konec? Groza in strah in vesleje in sreča...vse je pomiksan. x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:hepko: :hepko: dbest, pol pa ni panike, sam še diplomo x:px Kaj pol :inocent: Je treba delat :fiju:, sej se navadiš, je naprej čist drug filing, pol ti pa pride v kri, no lohk greš pa še naprej študirat :vio: Lahko pa študiraš tudi med delom x:)x

Ma ja, že kaj. samo spremembe se bojim. a zdej se moram poročit, pa met otroke, pa postat debela gospodinja.. ? x:Dx x:Dx x:Dx malo za hec, mal je pa tud res. x:Dx

Bojim se predvsem tega, ker je tolk mal dopusta. Pa buljit v računalnik cele dneve... :xx!:

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Ma ja, že kaj. samo spremembe se bojim. a zdej se moram poročit, pa met otroke, pa postat debela gospodinja.. ? x:Dx x:Dx x:Dx malo za hec, mal je pa tud res. x:Dx

Bojim se predvsem tega, ker je tolk mal dopusta. Pa buljit v računalnik cele dneve... :xx!:

:inocent: spremembe, nič bat x:px, sam pogumno naprej, kar nas ne ubije, nas ojača x:px, pa nč ni treba morati, ne smeš pustit, da

drugi preveč pametujejo xrolleyesx, ja pri tvojih letih sem pa jst že ..., kolk ste že stari, pa nč xcivx x:o)x, po svojih občutkih se ravnat x^x

Dopust :inocent:, na to je večina pomislila, predno je začela delat, sicer pa ni tako slabo, no najprej si moraš kakšno fajn službo zrihtat,

20 dni dopusta je zakonski minimum, pa še na izobrazbo dobiš običajno takoj 2-3 dni, to je pa že cel delovni mesec :vio:,

če so še vikendi in prazniki frej :vio:, kar gre.

:wOOt: Piki, pa dej ti to bolj v izi, a si kej v vodo skočila x:px, al je tut dol bolj xcivx

Pa dobro počivaj x;)x

Jutro xDDx

Ma, kaka voda...sicer smo mel sonček, pa kr toplo je blo, sam ne za vodo...v bistvu sploh nism vidla morja...smo bli v Mercatorcentru, k je mela kolegica eno delavnico, tko da... :o|o:

Zdej grem pa v DŽ na Hitovo sejmarjenej...Konkurenca. :OO!: Mamo eno stojnco tm, pa je treba it se mal dret..baje zdej Sebastjan poje, tko da bejbe, ne...riti pokonci, pa hajde učke past. x;)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...